Ellips Hair Vitamin Hair Vitality

Ellips Hair Vitamin Hair Vitality Review

Ellips Hair Vitamines zijn leave-in haaroliën en vitamines uit Indonesië die geschikt zijn voor een breed scala aan haartypes. Ze zijn wetenschappelijk geformuleerd om de effecten van het moderne leven te bestrijden. Alle Ellips Hair Vitamines zijn verrijkt met Marokkaanse olie die kroezen helpt bestrijden, hittebescherming biedt en het haar versterkt. Alle producten zijn halal, dierproefvrij en maken gebruik van biologisch afbreekbare capsules op basis van gelatine om ervoor te zorgen dat ze te allen tijde milieuvriendelijk blijven.

Over Ellips Hair Vitamin Hair Vitality

Ellips Hair Vitamin Hair Vitality Review

Volg jij ons al op Instagram?

Ellips Orange Hair Vitality is geformuleerd om kracht en vitaliteit te herstellen van droog en broos haar. De herstellende eigenschappen van Ginseng en Honing helpen breuken te voorkomen en versterken actief de haarstructuur. De toevoeging van provitamine B5, samen met vitamine A en E, zorgt ervoor dat het haar van binnenuit gevoed blijft, terwijl Marokkaanse olie helpt om kroezen te bestrijden en het haar te versterken. Ik vind dit hele mooie beloftes en kan niet wachten om zo’n schattige capsule open te breken en uit te proberen 🙂

Ellips Hair Vitamines zijn er voor verschillende soorten haarcondities:

Pink Hair Repair – voor de behandeling van haar beschadigd door verwarmde stylingtools
Purple Nutri Color- voor gekleurd of gehighlight haar
Yellow Smooth & Shiny- bestrijdt kroezen en maakt fijn haar glad
Orange Hair Vitality- voor droog en broos haar
Shiny Black – voor zeer dik of donker haar

Gebruiksaanwijzing

Ellips Hair Vitamin Hair Vitality Review

Ellips Hair Vitamin Hair Vitality is gemakkelijk in gebruik.  Ik ben alleen niet sterk genoeg om het puntje van de capsule eraf te draaien, ik weet ook niet of dat de bedoeling is, dus knip ik het voorzichtig eraf.

  1. Gebruik na het wassen op licht handdoek droog haar.
  2. Open de biologisch afbreekbare capsule en verdeel de haarbehandeling over uw handpalmen.
  3. Verdeel gelijkmatig door je haar.
  4. Laat drogen, niet afspoelen. Stijl zoals normaal.

Conclusie

Ellips Hair Vitamin Hair Vitality (duo review)

Bij haarproducten waar olie in zit krijg ik altijd eerst het idee ‘als het mijn haar maar niet te vet’ maakt.  Nu kan mijn haar, waarvan de bovenkant highlights heeft en veel zonne-uren dit seizoen, best wel een goede voeding gebruiken. Maar meteen na het eerste gebruik van Ellips Hair Vitamin Hair Vitality Orange was ik al gelijk super blij. Mijn voelt glad, zacht en is voor het eerst in tijden weer goed doorkam baar na het haarwassen. Doordat mijn haar zo droog en broos is van het verven, is het moeilijk nat door te kammen. Het klit dan en breekt snel met als gevolg een kam vol met haren. Maar met Ellips Hair Vitamin Hair Vitality kam ik dus zo door mijn natte haar heen. En eenmaal opgedroogd is het glad, glanzend en luchtig. Mijn haar zal zeker ook sterker worden, dus ik ga gauw een potje van 50 stuks kopen want ik kan niet meer zonder deze fijne Ellips Hair Vitamin Hair Vitality haarbehandeling.

 

Ellips Hair Vitamines Haarbehandelingen zijn verkrijgen in verpakkingen van 6 stuks, 12 stuks of 50 stuks.

 

Ellips Hair Vitamin Hair Vitality is o.a. voor 8,40 te koop bij Bol.com.

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *