fbpx

Fenty Beauty Mini Body Lava ‘Who Needs Clothes?’ & Kabuki Brush

Fenty Beauty Mini Body Lava 'Who Needs Clothes?' & Kabuki Brush Review

Fenty Beauty van Rihanna is een merk wat steeds meer mijn interesse aan het wekken is. Elke keer als ik in een Sephora ben ga ik er wel even bij staan loeren en meestal loop ik met iets weg. Toen ik in november in Parijs was met mama kocht ik deze mooie Fenty Beauty Mini Body Lava ‘Who Needs Clothes?’ & Kabuki Brush.

Klik hier om onze andere reviews van Fenty Beauty producten te lezen.

Fenty Beauty Mini Body Lava ‘Who Needs Clothes?’

Fenty Beauty Mini Body Lava 'Who Needs Clothes?' Review

Volg jij ons al op Instagram?

Deze limited body-luminizer is het kleine zusje van de grotere variant (duh). De grotere variant bevat 90 ML voor € 49,50 en deze kleinere variant bevat 30 ML voor € 23,-. Zoals vaker het geval is is de kleine variant een stuk duurder in verhouding dan de grote variant. In dit geval scheelt het wel heel veel, maar goed. Ik wilde het eerst proberen en ben daarom voor de kleinere variant gegaan. De body lava’s van Fenty Beauty zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: Trophy Wife (goud), Brown Sugar (Bronze) en Who Needs Clothes?! (Rosé goud).

De body-lava heeft een soepele, op gel gebaseerde formule die de huid een dewy glow geeft. Het is dus eigenlijk een highlighter voor het lichaam. De formule is op gel gebaseerd en zou over de huid moeten glijden. Ik koos de kleur Who Needs Clothes?!, een rosé gouden kleur. De gel formule is opgebouwd uit microparels die de eigen huidtint accentueren.

Swatch & Conclusie

Fenty Beauty Mini Body Lava 'Who Needs Clothes?' Review

Fenty Beauty Mini Body Lava 'Who Needs Clothes?' Review

Je ziet het al op de foto: een prachtige glow!

Conclusie

Fenty Beauty Mini Body Lava 'Who Needs Clothes?' Review

Omdat ik er veel geld aan uit heb gegeven en ik de verpakking en het effect van de swatch super mooi vind, wil ik positief zijn. Dit ben ik echter niet. De body lava voelt enorm plakkerig aan op mijn huid. Hoe weinig ik er ook van gebruik. Het effect is echt super mooi en filmster waardig, alleen dat plakkerige gevoel en het feit dat het spul afgeeft aan mijn kleren maken het voor mij een no-go. Voor mij is dit echt een miskoop geweest en die heb ik niet vaak. Helaas!

Fenty Beauty Face & Body Kabuki Brush

Fenty Beauty Face & Body Kabuki Brush Review

Fenty Beauty Face & Body Kabuki Brush Review

De Kabuki brush van Fenty Beauty trok al langer mijn aandacht. Roze is mijn lievelingskleur en hij ziet er gewoon super chique uit. Ik kocht hem om de body lava mee aan te brengen, maar eigenlijk vooral omdat ik hem gewoon moest hebben. Haha. De Kabuki brush is zowel geschikt voor het blenden van poeder als vloeistof op het gezicht en / of lichaam. Fenty Beauty is cruelty free en de haren zijn dan ook synthetisch. De kwast houdt prettig vast en verdeelt zelfs de plakkerige body lava goed over mijn lichaam. Ik heb hem ook getest voor het opbrengen van bronzer en ook dat werkte erg prettig. Over deze brush ben ik dus gelukkig wel positief!

 

Fenty Beauty is onder andere te koop bij de Sephora. Vanaf de Franse website is het redelijk toegankelijk voor ons Nederlanders om Fenty te bestellen. De Fenty Beauty Mini Body Lava kost € 23,00 en de Kabuki brush kost € 33,00.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *