Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream

Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream Review

Volg jij ons al op Instagram?

In deze review vertel ik je meer over de Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream. Een heerlijke body cream van Fenty Skin, het merk van Rihanna. Toen ik in Barcelona was afgelopen zomer heb ik weer wat heerlijke beauty producten geshopt waar je hier in Nederland wat moeilijker aan komt. Zoals bijvoorbeeld de prachtige lipsticks van Carolina Herrera, klik hier voor onze duo review. Ik zeg express moeilijker, want het is zeker niet onmogelijk om dergelijke merken online te bestellen hier. Dit kan bijvoorbeeld via de webshop van de Franse Sephora. Dat je dit niet gaat doen zonder vooronderzoek begrijp ik. Het niet kunnen voelen en ruiken van een product maakt een aankoop toch lastiger.

Klik hier om meer reviews van Fenty Beauty producten te lezen.

 

Over de Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream

Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream Review

De Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream is een ‘opgeklopte’ bodycrème met tropische oliën, boters en extracten. De crème belooft de huid langdurig te hydrateren en een glow te geven, zonder plakkerig te zijn. De crème heeft een schone, frisse geur die geïnspireerd is op weelderig tropisch fruit en bloemen. De bodycrème is geschikt voor ieder huidtype en valt onder het label ‘Clean Beauty’. Daarnaast is de bodycrème cruelty free, vegan, glutenvrij, navulbaar en recyclebaar.

Na langer termijn gebruik belooft de crème een doffe, schilferige huid te vernieuwen, de huid te omhullen met vocht en deze gladder en zachter te maken. Tenslotte zou de crème de huid meer veerkracht moeten geven.

 

Kostbare oliën als hoofd ingrediënten

Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream Review

De Butta Drop Whipped Oil Body Cream bestaat voor bijna 25% aan rijke boters en oliën. Er zijn 7 verschillende soorten oliën toegevoegd aan de bodycrème, te weten:

  • Kalahari meloen olie
  • Zuring olie
  • Baobab olie
  • Zonnebloem olie
  • Rijstzetmeel olie
  • Kokosnoot olie
  • Jojoba olie

Deze oliën helpen de huid te voeden en te verhelderen.

 

Daarnaast zijn er 2 verschillende soorten boters en glycerine aan de body cream toegevoegd:

  • Mango boter: Afkomstig van zaden in de pit, is rijk aan antioxidanten en helpt het de soepelheid van de huid te herstellen
  • Shea boter: Afgeleid van de noot van de West-Afrikaanse sheaboom, helpt de vochtbarrière van de huid diep te conditioneren en te herstellen
  • Glycerine: Een standaard ingrediënt voor huidverzorging wat zorgt voor langdurige hydratatie, comfort en glans

 

Conclusie

Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream Review

De Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream is met zijn € 34,00 voor 200 ml een van de duurdere bodycrèmes die ik ooit getest heb. De crème is alleen maar verkrijgbaar in 75 ml (€ 19,90) en dus deze 200 ml pot. Ik vind dit persoonlijk niet veel milliliter, voor een product wat je op je hele lichaam dient te gebruiken. Ik zie liever grote verpakkingen, zoals 400 ml of meer. Dan heb je niet het idee dat je ‘heel erg zuinig moet doen’ of dat het zo op is. Want 200 ml voor je lichaam is natuurlijk zo op.

Ik heb deze crème elke dag op mijn hele lichaam gebruikt voor iets minder dan een maand lang. Want, je raadt het al, toen was hij op. Het is een heerlijk voedende bodycrème met een heerlijke geur. De crème trekt snel in en geeft een weldadig gevoel. Ik heb er écht van genoten. Toch weet ik niet of ik deze crème nog een keer zou kopen….. Vanwege de prijs en vanwege het feit dat ik de Bum Bum Cream van Sol de Janeiro (klik hier voor mijn review) toch net een lekkerdere geur en fijner effect vindt hebben op de huid.

 

Ik heb de Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream zelf gekocht voor € 34,00. Klik hier om de crème online te bestellen via de Franse Sephora website.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *