fbpx

Geweldige gepersonaliseerde Kerstsokken van Kerstsok.shop

gepersonaliseerde Kerstsokken van Kerstsok.shop

Iedereen die mij een beetje kent weet dat Kerstmis echt mijn feest is. Ik kan zo intens genieten van gezellige Kerstmuziek op de radio, alle Kerstfilms die op Netflix komen en de versieringen in mijn huis (en straks hopelijk ook in de straten). Kerstmis staat voor mij, en veel andere mensen, voor een gezellige tijd met je familie / gezin / vrienden. Niet voor niks las ik van de week dat mensen die vroeg hun Kerstversieringen uit de doos halen, gelukkiger zijn 🙂 ! Ik ben er zo een die nu haar huis al in Kerstsferen heeft en daar mochten deze geweldige gepersonaliseerde Kerstsokken niet bij ontbreken.

Gepersonaliseerde Kerstsokken

gepersonaliseerde Kerstsokken van Kerstsok.shop

Volg jij ons al op Instagram?

Via Kerstsok.shop bestelde ik deze 3 Kerstsokken. Voor mij hoort James, de kat, echt bij ons gezinnetje en daarom moest hij ook zijn eigen sok. Ze hebben uiteraard ook Kerstsokken voor honden! En ook nog kleinere kerstsokjes voor baby’s en kindjes, zo schattig. Wat voor mij doorslaggevend was om hier te bestellen is het feit dat je bij Kerstsok.shop voor een erg leuk prijsje bedrukte Kerstsokken kunt bestellen. Dit is toch gewoon te fabulous? Ik word hier helemaal blij van en het doet me denken aan die gezellige (Amerikaanse) Kerstfilms waar het hele gezin rond de haard zit. En als je geen haard hebt kun je ze natuurlijk ook gewoon ergens anders hangen.

Kerstsok Kerstman van mij (Eveline)

gepersonaliseerde Kerstsokken van Kerstsok.shop

Omdat ik de ”Kerstman” in huis ben, lees; ik versier het huis, koop de cadeautjes en maak het Kerstdiner voor de family, heb ik gewoon voor mezelf de Kerstman sok besteld, ha! Ik vind hem echt super cute. En een stuk groter dan ik in eerste instantie verwacht had. Je kunt er bijvoorbeeld makkelijk een fles drank / doucheschuim (cadeautip van moi!) of iets anders leuks in doen voor je geliefde. Sowieso zijn de Kerstsokken zelf al super leuk om cadeau te doen, vind ik. Ik weet dat mijn vriend Niels deze blog ook leest, dus speciaal voor hem: in de Kerstsok past ook makkelijk een ringendoosje, het is maar een tip 😛 😉 . Hahaha.

 

De Kerstsok Kerstman met naam is voor € 8,95 (dit is de prijs inclusief de opdruk) te bestellen via deze link. Met onze kortingscode ‘beautytijd‘ krijg je 10% korting op je hele bestelling (geldig t/m 24 december 2020).

Kerstsok Kattenpoot voor James

gepersonaliseerde Kerstsokken van Kerstsok.shop

Leuk hè? James heeft al heerlijk kattensnoepjes als cadeautje gekregen in zijn sok. En daar was hij heel blij mee 🙂 ! Ik vind deze sok, die heerlijk zacht is, gaaf vormgegeven en een echte toevoeging aan de andere 2 kerstsokken. Een huisdier hoort immers bij het gezin en moet ook zo vereerd worden!

 

De Kerstsok Kattenpoot is voor € 10,95 (dit is de prijs inclusief de opdruk) te bestellen via deze link. De kerstsok voor honden bestel je voor € 10,95 (inclusief opdruk) via deze link. Met onze kortingscode ‘beautytijd‘ krijg je 10% korting op je hele bestelling (geldig t/m 24 december 2020).

 

Kerstsok Beer voor Niels

gepersonaliseerde Kerstsokken van Kerstsok.shop

Ik noem Niels altijd mijn knuffelbeer, dus daarom leek het mij niet meer dan normaal dat hij de beren sok kreeg. Ik heb de sok als ‘verrassing’ aan hem gegeven en hij vond hem erg mooi en tof. Daarna begon hij met vragen naar wat ik er voor hem in zou doen dit jaar, een Playstation 5 leek hem wel wat….. zucht, mannen. Fun fact: mijn oma zag de sokken en dacht zelfs dat ze met de hand gemaakt waren, ze was helemaal onder de indruk. ‘Och kind toch, wat heb je toch een creatieve mensen tegenwoordig.’

 

De Kerstsok Beer is voor € 8,95 (dit is de prijs inclusief opdruk) te bestellen via deze link. Met onze kortingscode ‘beautytijd‘ krijg je 10% korting op je hele bestelling (geldig t/m 24 december 2020).

 

Wat een gave Kerstsokken zijn het, ik ben er heel blij mee en ga ze elk jaar ophangen. En hopelijk over niet al te veel jaren aanvullen met die schattige Kerstsokjes voor baby’s 😀 .

 

 

Deze blog bevat gekregen artikelen. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *