Gezichtsverzorging | Skincare reviews

Gezichtsverzorging | Skincare reviewsIn deze categorie vind je al onze gezichtsverzorging / skincare reviews. Gezichtsverzorging is voor ons een belangrijk en vast ritueel. Zelfs na een late avond halen we onze make-up eraf en reinigen we onze huid. Dit is zo ontzettend belangrijk!

Categorieën

Abysk Facial Pure Gezichtsolie

Het belangrijkste ingrediënt in alle Abysk producten is Abessijnse olie. Vandaag review ik Abysk Facial Pure, een lichte hydraterende gezichtsolie.

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask

Het nieuwe Cryo-Recovery Face Mask van Charlotte Tilbury ziet er behoorlijk futuristisch uit. De belofte is dat je huid er stralender, steviger, gelift en verfrist uitziet, met poriën die strakker en gladder ogen.

Bekijk bericht

XLASH Eyelash Serum Wimperserum

XLASH Cosmetics werd in 2011 opgericht in Scandinavië, tegelijk met de lancering van het baanbrekende Eyelash Serum. Dit innovatieve product, dat de wimpergroei bevordert, veroverde…

Bekijk bericht

Provida Organics Jeunesse Face Mask

Het Jeunesse Face Mask van Provida Organics kalmeert en hydrateert de onrustige en gevoelige huid. Ook in de meest stressvolle tijden.

Bekijk bericht

Artistry Skin Nutrition Huidverzorging

De Artistry Skin Nutrition producten zijn ontwikkeld als supplementen voor de huid, met een gezonde uitstraling als resultaat.

Bekijk bericht

Alpha-H Vitamin Profiling Kit Gezichtsserums

In de Alpha-H Vitamin Profiling Kit zitten 4 vitamine (A,B,C,E) serums zodat je per dag kunt kiezen welk serum voldoet aan je huidbehoefte.

Bekijk bericht

Eve Taylor Rejuvenating Aromatic Serum (No. 6)

Ik review vandaag het Rejuvenating Aromatic Serum No. 6 van Eve Taylor. De aromatische serums van Eve Taylor zijn wereldwijde bestsellers.

Bekijk bericht