Dagcrème

Dagcrème

Payot Suprême Jeunesse Le Soin-Âge Dag- en Nachtcrème

Payot Suprême Jeunesse Le Soin-Âge verfraait de tekenen van veroudering in plaats van ze te bestrijden! Vandaag mijn review over deze luxe dag-en nachtcrème. Payot…

Bekijk bericht

Facetrex Facelifting Crème & Collafill Drink (Collageen Poeder)

Facetrex Naturel Facelifting dag-en nachtcrème en Facetrex Collafill Drink is een unieke combinatie van twee producten die elkaar intensief versterken. De gezichtscrème pakt van buitenaf rimpels en fijne lijntjes aan. En het poederdrankje met VERISOL Collageen Peptiden werkt van binnenuit op doeltreffende wijze om de huid weer stevig en glad te maken.

Bekijk bericht

Embryolisse Lait-Crème Concentré Gezichtscrème, Reiniger, Primer & Masker

Het begon allemaal in 1950, in het Parijse ziekenhuis St. Louis, toen een dermatoloog een formule maakte voor een verzorgende crème die voor iedereen te gebruiken was en die ervoor zou zorgen dat een mooie huid op natuurlijke wijze te bereiken was. De Embryolisse Lait-Crème Concentré was geboren!

Bekijk bericht

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator

Als laatste stap in mijn Paula’s Choice gezicht verzorgingsroutine heb ik uit de Resist lijn de Paula’s Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator geadviseerd gekregen.

Bekijk bericht

Paula’s Choice Resist Youth-Extending Daily Hydrating Fluid

In mijn Paula’s Choice routine ben ik als dagcrème de Paula’s Choice Resist Youth-Extending Daily Hydrating Fluid gaan gebruiken. Dit is qua textuur meer een lotion dan een crème!

Bekijk bericht

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25 Dagcrème

De Wrinkle Smoothing Lijn beschikt over de ReNeura Technology om de huidsensoren te activeren voor snelle anti-aging resultaten. Uit deze lijn review ik vandaag de Shiseido Wrinkle Smoothing Day Cream met SPF25.

Bekijk bericht

ALPHA-H Liquid Gold 4-in-1 Product: Lotion, Exfoliant, Serum én Moisturizer

De Australische Michelle Doherty is al sinds jaar en dag de drijvende kracht achter ALPHA-H. Door haar eigen ervaringen, ze heeft jarenlang een ernstige vorm…

Bekijk bericht