Alissi Brontë Caviar Demaq Gel

Vandaag is het de beurt aan een nieuw product; Alissi Brontë Caviar Demaq Gel, een make-up remover gel speciaal voor de ogen en lippen.

Bekijk bericht

Hannah Cleansing Oil

Vandaag vertel ik je meer over het eerste product van mijn skincare ritueel; de hannah Cleansing Oil.

Bekijk bericht

Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel

Ik ben tot nu toe altijd heel erg te spreken geweest over de kwaliteit van de producten. In deze review vertel ik je of dat bij de Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel ook het geval is.

Bekijk bericht

FOREO LUNA 3 versus FOREO LUNA mini 3

FOREO is een razend populair Zweeds Beauty Tech merk wat verschillende apparaten maakt om je huidverzorging routine naar het volgende niveau te tillen. In deze in-diepte review van de FOREO LUNA 3 versus FOREO LUNA mini 3 vertellen we je meer over beide gezichtsreinigende massageapparaten.

Bekijk bericht

Paula’s Choice Calm Nourishing Gel Gezichtsreiniger

Vandaag vertel ik je meer over de eerste stap van mijn Paula’s Choice skincare routine, de Paula’s Choice Calm Nourishing Gel gezichtsreiniger.

Bekijk bericht

Kneipp Mindful Skin Gezichtsverzorging

Kneipp Mindful Skin Face Care is een natuurlijke gezichtsverzorging met een heerlijke geur die je huid een oppepper geeft! De producten van deze lijn spelen in op wisselende huidcondities voor de normale tot droge huid.

Bekijk bericht

Louis Widmer Dermatologische Reinigingsproducten

De dermatologische reinigingsproducten van Louis Widmer helpen om je huid op heel milde wijze doeltreffend te reinigen, te verzachten en te verzorgen.  Een goede, twee-dagelijkse reiniging is altijd maar zeker nu, een belangrijke stap in je huidverzorging.

Bekijk bericht