Lotions en toners

Lotions en toners

Artistry Skin Nutrition Huidverzorging

De Artistry Skin Nutrition producten zijn ontwikkeld als supplementen voor de huid, met een gezonde uitstraling als resultaat.

Bekijk bericht

Eve Taylor Age Resist Skincare Collection Kit

In deze blog review ik, Wilma, de Eve Taylor Age Resist Skincare Collection Kit. Hierin zitten vier basisproducten uit de Age Resist lijn in.

Bekijk bericht

Hannah Prepare Potion Toner

Ik gebruik de hannah Prepare Potion nu al meer dan een jaar heel regelmatig. Wanneer ik hem gebruik doe ik dit ’s ochtends na het reinigen van mijn gezicht met alleen water. En ’s avonds na het reinigen van mijn gezicht met de hannah Cleansing Oil.

Bekijk bericht

Louis Widmer Dermatologische Reinigingsproducten

De dermatologische reinigingsproducten van Louis Widmer helpen om je huid op heel milde wijze doeltreffend te reinigen, te verzachten en te verzorgen.  Een goede, twee-dagelijkse reiniging is altijd maar zeker nu, een belangrijke stap in je huidverzorging.

Bekijk bericht

Ananné TONICUM Pore Toning Mist

Vandaag reviewen wij de tweede stap uit de annané gezicht verzorgingslijn; de Ananné TONICUM Pore Toning Mist, een verfrissende gezichtstonic die je als een mist kunt opsprayen.

Bekijk bericht

ALPHA-H Liquid Gold 4-in-1 Product: Lotion, Exfoliant, Serum én Moisturizer

De Australische Michelle Doherty is al sinds jaar en dag de drijvende kracht achter ALPHA-H. Door haar eigen ervaringen, ze heeft jarenlang een ernstige vorm…

Bekijk bericht

Pyunkang Yul Skincare Set: Essence Toner, Intensive Repair Cream & Cleansing Foam

Vandaag is het de beurt aan het bekende Koreaanse merk Pyunkang Yul. Dit merk is wereldwijd aan het opkomen met hun mooi ontwikkelde productlijnen en dier- en milieu vriendelijke producten.

Bekijk bericht