Oogverzorging

Oogverzorging

Payot My Payot Glow

Uit de My Payot Glow lijn reviewen wij vandaag;  de dag- en nachtcrème Gelee Glow, het Masque Sleep & Glow en de stick 3-in1 Regard Glow.

Bekijk bericht

Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure Collageen Oogmaskers

De Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE oogmaskers heb ik met plezier getest, want het is een super-de-luxe ervaring met een prachtig resultaat

Bekijk bericht

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Oogcrème

De Clinical lijn is gericht op problemen met je huid zoals littekens, pigmentvlekken, grove poriën, huidveroudering in je gezicht of een zeer droge huid. Vandaag review ik uit deze lijn Paula’s Choice Ceramide-Enriched Firming Eye Cream.

Bekijk bericht

Trinny London BFF DE-STRESS, BFF CREAM & BFF EYE (Duo Review)

Vandaag beginnen we met het reviewen van drie huidverzorgingsproducten van Trinny London; BFF DE-STRESS  Tinted Serum, BFF CREAM Skin Perfector SPF 30 & BFF Serum EYE Concealer.

Bekijk bericht

Kneipp Mindful Skin Gezichtsverzorging

Kneipp Mindful Skin Face Care is een natuurlijke gezichtsverzorging met een heerlijke geur die je huid een oppepper geeft! De producten van deze lijn spelen in op wisselende huidcondities voor de normale tot droge huid.

Bekijk bericht

Shiseido Uplifting and Firming Eye Cream Oogverzorging

Vandaag review ik uit de allernieuwste lijn van Shiseido de Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream.

Bekijk bericht

Payot Blue Techni Liss Huidverzorging

Payot Blue Techni Liss is een verzorgingslijn die de effecten van het blauwe licht, door overmatige blootstelling aan beeldschermen maar ook gebrek aan natuurlijk daglicht en te korte nachten, vermindert.

Bekijk bericht