fbpx

Gezonde recepten

ReceptenIk ben een echte foodie. Ik hou gewoon echt heel erg veel van eten. Ik ben ook zo iemand die eigenlijk altijd wel kan eten. Op de vraag; waar kunnen ze jou s’nachts voor wakker maken? Heb ik altijd meerdere antwoorden. Hiervan staat sushi steevast op nummer een. Maar voor spare ribs, barbecue, pincho’s, grote units van hamburgers en truffel zou ik ook niet blijven liggen. Maar wegens gezondheidsredenen is het nu tijd voor wat gezonde recepten!

Gezond eten

Ik wil flink wat kilo’s kwijt en hiervoor moet ik hard werken. Maar ik wil niet dat een van de dingen waar ik het meeste van kan genieten, namelijk lekker eten, hier onder lijdt. Dus probeer ik gezonde recepten te bedenken en hier te delen op Beautytijd. Vaak zijn dit dingen die een ongezonde variant vervangen, zoals bijvoorbeeld een magere hamburger. Ik heb altijd al veel plezier in koken gehad en ik kijk er naar uit om mijn creaties met jullie te delen!

Gezonde recepten: Pastasalade met tonijn en serranoham

Maandagavond aten wij een super lekkere pastasalade van allerlei producten die we over hadden. Hier kan je natuurlijk eindeloos mee variëren, maar dit was een érg lekkere combinatie. Zo lekker dat ik besloot om hem naast op de Instagram van Beautytijd, ook nog op de blog te delen. En het goede nieuws is, de pastasalade is ook nog eens dieet-proof!

Bekijk bericht

Gezonde recepten: knoflooksaus (almost guilt free!)

Ola señorita’s! Ik wil deze rubriek graag beginnen met mijn zelfbedachte knoflooksaus. Toegeven, sinds Niels en ik samenwonen zijn er bij ons allebei de nodige kilo’s aangevlogen. Daarom focus ik me de laatste tijd op het bedenken van gezonde varianten op onze all-time favorites. Deze knoflooksaus is guilt free. Hij bevat bijna geen calorieën en is erg snel klehr. Benieuwd naar het recept? Laten we beginnen.

Bekijk bericht