fbpx

Givenchy Rouge Fétiche Chinese New Year 2019 Le Rouge Limited Edition Lipstick

Givenchy Chinese New Year 2019 Le Rouge Limited Edition Lipstick Review

Givenchy is een merk wat ik prachtig vind. Maar waar ik for some reason nog nooit make-up van heb gekocht. De prachtige limited edition versie van de Givenchy Rouge Fétiche kon ik niet weerstaan. Je hebt hem waarschijnlijk al voorbij zien komen in mijn lente wishlist van 2019 en nu heb ik hem dan eindelijk binnen!

De verpakking

Givenchy Chinese New Year 2019 Le Rouge Limited Edition Lipstick Review

Givenchy Chinese New Year 2019 Le Rouge Limited Edition Lipstick Review

De kleur 325 Rouge Fétiche zit al in het standaard assortiment van de Le Rouge lipsticks van Givenchy. Wat bijzonder is aan deze variant is de verpakking. Die is namelijk speciaal als limited edition ter ere van Chinese new year. Ik ben fan van de Chinese cultuur, mode, kleuren en patronen dus deze lipstick was voor mij een must-have. Het klaverpatroon is exclusief van Clare Waight Keller’s eerste modeshow. Clare is een Britse styliste en modeontwerpster en momenteel de artistiek directeur van Givenchy. Het patroon is speciaal ter ere van het Chinese new year in rood en goud gestoken, dé kleuren van dit Chinese festival. Ik vind de verpakking in een woord: GE-WEL-DIG! Hij valt enorm op en voelt lekker zwaar en luxe aan. Daarnaast is het dus echt leer, hoe luxe!

De iconische lippenstift Le Rouge

Givenchy Chinese New Year 2019 Le Rouge Limited Edition Lipstick Review

Givenchy Chinese New Year 2019 Le Rouge Limited Edition Lipstick Review

Volg jij ons al op Instagram?

Le Rouge is de iconische lippenstift van Givenchy. Hij is er in heel veel verschillende kleuren en kleurtinten. Deze limited edition is echter alleen in de kleur ‘Givenchy Rouge Fétiche’. Dat wilde ik er toch even nog een keer bij vermelden. De Le Rouge lipsticks zouden de lippen bedekken met een intense kleur met een semi-matte finish. De lippenstift is heel erg gepigmenteerd en heeft een stralend, intens en vooral langhoudend resultaat. Ik ben super benieuwd of de lipstick deze claims waarmaakt!

Swatch

Givenchy Chinese New Year 2019 Le Rouge Limited Edition Lipstick Review

Bam! De swatch is in elk geval al erg intens. Ik vond het eerst een beetje ‘moeilijk’ om hem aan te breken. Ik ben zo’n doos die mooie make-up koopt maar het dan vervolgens zonde vind om te gebruiken. En dus zette ik me daar overheen en swatchte ik hem. En wat is hij mooi en intens! Dit is een dunne veeg van de lipstick, super gepigmenteerd toch?

Resultaat en conclusie

Givenchy Chinese New Year 2019 Le Rouge Limited Edition Lipstick Review

Wow! Intens hé? Ik vind hem mij goed staan. Dat is ook wel een beetje vreemd om over jezelf te zeggen maar ik vind rode lipsticks altijd goed staan bij mezelf. Het fleurt mijn hele gezicht op en laat mijn ogen knallen. De Givenchy Rouge Fétiche is een warm rode lipstick met een vrij glanzende finish. Ik vind dit eigenlijk zeker zo mooi als het ‘al tijden zo hippe matte‘. En het draagt zo ontzettend veel lekkerder! Matte lipsticks werken toch bijna altijd uitdrogend. Deze lipstick voelt heerlijk glad aan en voedt de lippen ook. Hij houdt zeker 4 – 5 uur lang en vervaagd geleidelijk. Het is een top lipstick die wat mij betreft de forse prijs dubbel en dwars waard is! Ik ga binnenkort maar eens kijken wat voor moois Givenchy nog meer in de schappen heeft staan 🙂 !

 

Ik heb de Givenchy Rouge Fétiche Chinese New Year 2019 Le Rouge limited edition lipstick zelf gekocht voor € 39,50.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. 5 mei 2019 / 17:33

  Wat een prachtige verpakking heeft deze lipstick. Echt een kunstwerk opzich

  • Eveline
   Auteur
   15 mei 2019 / 09:19

   Ja en het is nog echt leer ook hè! Ik denk dat dit de mooiste lipstick is die ik heb hehe 🙂 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *