Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo, Conditioner en 60 sec. Treatment

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo, Conditioner en 60 sec. Treatment

Deze week test ik de Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo, Goldwell Dualsenses Color Conditioner en Goldwell Dualsenses Color 60 sec. Treatment. In eerste instantie zou je denken dat deze lijn speciaal bedoeld is voor gekleurd haar, maar dat is niet persé zo. De hele lijn kun je ook gewoon gebruik op ongekleurd haar; het geeft in beide gevallen een prachtig glans!

Het merk Goldwell

“De geschiedenis van Goldwell gaat terug tot 1948, toen in Darmstadt de gelijknamige fabriek werd gebouwd. Oprichter Hans Erich Dotter wilde maar één ding: vooruitstrevende, effectieve en toch milde producten ontwikkelen -exclusief voor kappersgebruik in de salon-. Tot op de dag van vandaag is dat de filosofie van het merk en kunnen wij, de consument, het inmiddels ook kopen om thuis te gebruiken en zo de salonkleur levendig houden”.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo

Waar moet de shampoo die ik kies aan voldoen?   Ik heb fijn haar (wel veel haar per cm, zegt mijn kapper) dat regelmatig gekleurd wordt en dan ook nog met highlights erin.  En dan wil ik het ook nog best lang hebben (voor mijn leeftijd)  dus een goede verzorging met name voor de broze punten is mijn wens.  De  shampoo moet in ieder geval mild zijn en zorgen voor kleurbehoud.  De Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo is geschikt voor fijn tot normaal haar (er bestaat ook nog een enriched serie, maar die is voor dik en stug haar)  ruikt heerlijk (een beetje exotisch) en heeft een barbie roze kleur.  De eerste keer heb ik wat teveel shampoo gebruikt, wat niet nodig is want het schuimt behoorlijk.  Een kleine hoeveelheid is genoeg want het wordt gemakkelijk door je haar verdeeld. En het spoelt ook gemakkelijk uit, waarna je haar eigenlijk al best glad en beschermd aanvoelt.  Niet zo droog en pieperig, zoals sommige shampoo’s wel doen.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner

Volg jij ons al op Instagram?

Waar moet de conditioner die ik kies aan voldoen? Uiteraard moet deze ook voeden en kleurbescherming bieden en mijn haar zeker niet verzwaren. De Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner is geschikt voor fijn tot normaal haar en biedt naast verzorging ook verdieping van de kleur en ontwarring. Het heeft dezelfde barbie roze kleur en geur als de shampoo. Ik laat het ca. 2 minuten inwerken, goed uitspoelen en daarna is mijn haar glad en goed doorkambaar. Wat ik erg fijn vind, want mijn fijn en gekleurd haar heeft de neiging tot klitten. Zeker na het haren wassen. Voorzichtigheid blijft geboden als je nat haar kamt, maar eerlijk waar met deze conditioner gaat het een stuk gemakkelijker. Na gebruik van een conditioner ben ik gewend om nog wat extra haarolie in de punten te smeren,  maar mijn haar was eigenlijk al zo glad na het gebruik van deze conditioner dat ik het gewoon vergeten ben.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance 60 sec. Treatment

Goldwell Dualsenses Color Brilliance 60 sec. Treatment

Goldwell Dualsenses Color Brilliance 60 sec. Treatment

Waar moet het haarmasker dat ik kies aan voldoen? Een haarmasker gebruik ik eigenlijk alleen maar als mijn haar er echt aan toe is. Dus dat is zeker na een zonnige zomervakantie of als de punten te droog zijn geworden. En ik nog niet naar de kapper wil 😉 . Het nadeel van een haarmasker vind ik altijd de inwerktijd. Die is meestal 5-8 minuten en daar heb ik eigenlijk het geduld niet voor. En ik wil ook niet uit de douche gaan en een half uur met een masker in mijn haar rondlopen. Geen zin in! Dus ik was ontzettend nieuwsgierig naar het Goldwell Dualsenses Color Brilliance 60 sec. Treatment. Stel je voor een masker dat je 1 minuut alweer kunt uitspoelen en dan toch dat extra’s biedt wat je in een masker zoekt? En dat doet het,  in 1 minuut is mijn haar super glad, glanzend en goed gevoed en ook nog eens luchtig en heeft volume. Het maakt je haar dus niet zwaar en vettig,  fijn hoor! Wat een ontdekking!

Resultaat

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo, Conditioner en 60 sec. Treatment

Met het resultaat van alle 3 de producten ben ik heel erg blij en zeer verrast.  In de eerste plaats omdat het mijn haar echt laat glanzen en heel glad en zacht laat aanvoelen. Zelfs de doffe bovenlaag, die al zoveel jaren gehighlight wordt, is zacht en glanzend na gebruik van de Goldwell Dualsenses Color Brilliance lijn.  En na 3 dagen is het nog zacht en heeft mijn haar ook nog volume.  Ik heb er ook alle vertrouwen in dat mijn gekleurd haar langer mooi blijft met deze producten. En ik ga zeer zeker ook de andere producten (serum met hittebescherming, leave-in spray en een color lock serum) die bij deze lijn horen uittesten!

 

Je kunt deze fijne producten van de Goldwell Dualsenses Color Brilliance lijn super voordelig bestellen bij Kapperskorting.com via de volgende links:

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *