Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo, Rich Repair 60sec Treatment en Ultra Volume Bodifying Spray

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo, Rich Repair 60sec Treatment en Ultra Volume Bodifying Spray

Iedere (beauty) blogger heeft zo zijn voorkeuren. De een is verslaafd aan highlighters en de ander schrijft graag over parfums of skincare. Zo ben ik bijvoorbeeld veel bezig met nieuwe haarproducten om te kijken wat nou echt werkt. En wat niet. Als je net als ik dun haar hebt, zul je de struggles¬†en de term ”helmhoofd” wel herkennen. Mijn haar is heel dun, waardoor het er vaak uitziet of ik net 4 uur met een helm op achterop een motor heb gezeten. En tijdens die motorrit regent het toevallig ook altijd, waardoor het zo pluizig is. Daarnaast wordt het snel vettig van bepaalde haarverzorging producten. Al met al, my hair takes a lot of onderhoud ūüėČ .

Goldwell haarproducten

Ik gebruik de Goldwell¬†Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo, de Goldwell¬†Rich Repair 60sec Treatment en de Goldwell Dualsenses¬†Ultra Volume Bodifying Spray nu een paar weken. En ik ben er zeer over te spreken. Deze producten toveren mijn dunne, pluizige haar om tot ”normaal” en glanzend haar. Ik ben verrast! Als ik nu in de spiegel kijk denk ik niet: ”Pfff, kan het nog platter?”, maar: ”H√©, mijn haar ziet er normaal en zelfs goed uit!”. En dat is echt een groot iets.

Goldwell heeft veel verschillende productlijnen. Eigenlijk voor elk ”haarprobleem” wel eentje. Zo reviewde Wilma vorige week de¬†Goldwell Dualsenses Color Brilliance lijn voor gekleurd haar. Maar ze hebben o.a. ook productlijnen voor krullen, vet haar, afro haar, beschadigd haar, blond haar, bruin haar en ja eigenlijk zoals ik al zei voor alles.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo

De shampoo is verkrijgbaar in flessen van 250 ml of 1000 ml. De grote verpakking is in verhouding goedkoper. Ik begin altijd met een ”normale” verpakking en als het product dan bevalt bestel ik de grootverpakking. Scheelt weer wat centjes! De shampoo heeft een lichtblauwe kleur en is qua substantie eerder ”gel-achtig” dan cr√®me-achtig. Je hebt niet veel nodig om de shampoo te laten schuimen en over je hele hoofdhuid te verdelen. Ik vind dit prettig want zo doe je dus lang met een fles en deze substantie maakt mijn haar per definitie minder snel vet dan een cr√®me-achtige shampoo. De shampoo heeft een subtiel geurtje wat heel erg lekker en fris ruikt. Precies wat ik fijn vind want ik wil liever geen producten die mijn parfum overheersen.

De¬†Ultra Volume Bodifying Shampoo verzwaart mijn haren niet, maar ”verlicht” ze eerder. Dit is natuurlijk ook precies de bedoeling van een volume shampoo. Ook hoef ik mijn haren pas weer na 3 / 4 dagen opnieuw te wassen. Wat lang is voor mijn haar. Wat mij betreft is dit echt een fijne shampoo die gewoon doet wat hij belooft!

Goldwell Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment

Goldwell Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment

Goldwell Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment

Volg jij ons al op Instagram?

Ik besloot eens rebels te zijn en in plaats van de volume shampoo te combineren met de volume conditioner, voor dit haarmasker te gaan. Aangezien je dit masker dagelijks zou kunnen gebruiken leek het mij prima om de treatment gewoon standaard in plaats van conditioner te gebruiken. En de beschrijving sprak me erg aan. Ik ben een √ľber-consument en geloof heel erg graag al die mooie beloftes die op flessen staan. Een van de redenen dat ik graag een beautyblog wilde beginnen is om nou juist te testen en te beschrijven wat wel werkt en wat niet.

Goldwell’s gepatenteerde formule

Enfin, weer terug naar de¬†Rich Repair 60sec Treatment. Dit haarmasker belooft zijdezacht en soepel haar binnen een minuut. De treatment zou je haar herstellen door middel van door Goldwell gepatenteerde¬†pashmina-zijdeprote√Įnen. Vooral voor mensen die vaak warmte tools zoals bijvoorbeeld een stijltang of f√∂hn gebruiken zou dit masker een uitkomst moeten zijn. Ik sta bijna elke ochtend mijn haar op 220 graden te assaulten met een Chi stijltang, dus laat maar komen hersteld en zijdezachte haar!

Het begint eentonig te worden maar ik ben heel erg blij met deze treatment. Ik heb weinig geduld, dus maskers een halfuur laten intrekken gaat hem gewoon niet worden voor mij. Dit spoel je zo, hoppa, na een minuutje weer uit en het werkt even goed als een masker. Zo niet beter. Het maakt mijn haar niet vet, terwijl mijn punten er √©cht gezonder uit lijken te zien na deze maand. Ik vind dit een show-stopper en echt een goed masker voor iedereens wiens haar wel een oppepper kan gebruiken. En zeker voor andere ongeduldigen zoals ik, die te weinig geduld hebben voor een ”traditioneel” haarmasker ūüėČ . Dit masker is verkrijgbaar in deze pot van 200 ml en voor de liefhebbers ook in een pot van 1500 ml!

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Spray

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Spray

De kers op de spreekwoordelijke taart is deze¬†Ultra Volume Bodifying Spray. Om het effect van de spray goed te kunnen meten heb ik deze maand geen andere styling producten in mijn haar aangebracht. Normaal deed ik altijd eerst een volume mousse en een volume root booster in mijn handdoek droge haar. En tenslotte een haar serum in de puntjes. Nu sprayde ik deze spray op de hele lengte van mijn handdoek droge haar. Ik ”masseerde” de spray in om meer volume te behalen. Het resultaat van de shampoo, treatment en volume spray zie je op de foto’s hieronder.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo, Rich Repair 60sec Treatment en Ultra Volume Bodifying Spray

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo, Rich Repair 60sec Treatment en Ultra Volume Bodifying Spray

De volume spray geeft voldoende versteviging en volume en maakt mijn haar tegelijk ook een beetje ”stug”. Dit vind ik prettig anders blijft mijn haar zo glad langs mijn gezicht vallen. Ook is mijn haar luchtiger en valt het veel beter in model. Het zit niet meer als ”helmhaar” aan mijn hoofd geplakt. Ik vind hem top!

Conclusie

Ik kan hier lang of kort over zijn. Aangezien ik al lang was in dit artikel zal ik het nu kort houden. Deze producten van Goldwell zijn gewoon erg goed. Ze ruiken lekker en doen wat ze beloven. Daarnaast vind ik Goldwell goed betaalbaar. Zeker voor de professionele kwaliteit en resultaten die je krijgt. Ik ga hierna de grootverpakkingen bestellen, omdat die simpelweg in verhouding voordeliger zijn. Ik hoor Niels alweer zeggen; ”Jeetje, Eveline is daar nou weer een pakket?”. Haha. Als je haar maar goed zit h√©?

 

Je kunt deze fijne producten van de Goldwell Dualsenses Ultra Volume en de Rich Repair lijn super voordelig bestellen bij Kapperskorting.com via de volgende links:

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *