Goodiebox Adventskalender 2021

Goodiebox Adventskalender 2021 Review

Vandaag reviewen wij de Goodiebox Adventskalender 2021, welke deel uitmaakt van de De Non-Apology campagne van Goodiebox. Deze campagne heeft inmiddels geweldig veel steun heeft gekregen. Goodiebox wil de wereldwijde missie, om vrouwen aan te moedigen zich niet langer schuldig te voelen en te streven naar hun eigen geluk, graag voortzetten. Speciaal voor het gifting season heeft Goodiebox o.a. een  Adventskalender gelanceerd! In deze box, die bestaat uit drie laden en een spiegel, vind je producten van diverse merken. Een bijzonder pakket om weg te geven of om jezelf cadeau te doen. Want elke vrouw verdient wat ontspanningsmomenten voor zichzelf en dat al helemaal rondom de feestdagen. En daar zijn wij het helemaal mee eens!!  Als je wilt weten wat er in deze mooi box zit lees dan verder, wij unboxen nu de Goodiebox Adventskalender 2021.

 

***spoileralert***

 

De inhoud van de Goodiebox Adventskalender 2021

De inhoud van de Goodiebox Adventskalender 2021 

 Volg jij ons al op Instagram?

De Goodiebox Adventskalender 2021 is gevuld met 24 prachtige producten, waarvan 19 in full size en 5 in deluxe size. De box heeft volgens het Deense merk Goodiebox een totale waarde van € 485,00 en is te bestellen voor € 99,95 (members) of € 109,95 (non-members).

In deze review unboxen wij de Goodiebox Adventskalender per lade in willekeurige volgorde. We beginnen met de huidverzorgingsproducten en daarna met de make-up producten. Vanaf  woensdag 1 december zullen wij in onze Instagram stories iedere dag een verpakking openen,  te beginnen bij nr. 1 zoals het hoort… Want net als bij elke andere adventskalender is het de bedoeling dat je dus vanaf 1 december 2021 iedere dag een nieuw doosje open maakt. Het laatste doosje nr. 24 open je op 24 december: Kerstavond.

 

Huidverzorgingsproducten

Goodiebox Adventskalender 2021 

Lade 1:

(21) Symbioses (Rose + AHA) – In Dept Detoxifying & Oxygenating Mask

(19) Ecooking – Selftanning Drops

(18) Elemis – Pro-Collagen Marine Cream

(14) Evoluderm – Nourishing Body Scrub – Argan Divin

(3) Algologie – Nuit de Vageues – Hydro Replenishing Sleeping Mask

(6) Ivy Aïa – Eye Patches

 

Lade 2:

(1) Human+Kind – Body Wash Orange

(9) Terre de Mars – 016 Variance Eye Contour

(4) Marie-Stella-Maris – Rock Roses Hand & Body Lotion

(7) Seoulkleen – Probiotics Balancing Cleanser

(2) de Cure – Raw Hyaluronic Drops

 

Lade 3:

(8) Masque Me Up – Hemp Foot Peeling Mask

(12) Mario Badescu – Witch Hazel & Rosewater Toner

(17) Lué by Jean Seo – Clear Spot Control

 

Make-up & accessoires

Goodiebox Adventskalender 2021 Review

Lade 1:

(10) MCoBeauty – XtendLash Mascara

(16) Moshi moshi mind – Mind Reusable Facial Pad

 

Lade 2:

(24) Laritzy Cosmetics – Luxe Powder Blush

(22) AEther Parfum – AExtra

(15) ModelCo – Highlighting Shimmer Whip

(13) Niré Beauty – Sculpted Highlight Brush

 

Lade 3:

(20) Productiefout/leeg ? volgens de beschrijving:  Manna Kadar – Make Up Sponge Set

(11) Emité Cosmetics – Nail Lacquer – Silver Glitter

(5) Rabens Saloner – Exfoliating Towel

(23) Sandstone Scandinavia – Eyeshadow

 

 

Conclusie

Goodiebox Adventskalender 2021 Review

Goodiebox creëert Happy Moments.  Iedere maand brengen zij een nieuwe goodiebox uit met het doel om jou als vrouw even een happiness momentje voor jezelf te gunnen. De goodiebox bestaat uit 5-7 producten (met minimaal 2 full sizes producten). Als lid betaal je €  24,95 per maand en de waarde van de goodiebox is ca. € 80,00 tot € 125,00. Echt een leuk concept waarbij wij je uitnodigen eens een kijkje te nemen om de Nederlandse website van Goodiebox… De Goodiebox Adventskalender 2021 is samengesteld uit luxe producten, waarvan wij eerlijk gezegd niet alle merken kennen. Dus gaan wij fijn op ontdekkingstocht en er lekker van genieten!

 

Alleen de verpakking is al de moeite van het kopen waard, want deze handige compacte box met 3 laden biedt volop opbergmogelijkheden voor alle mooie producten die erin zitten. En als ze op zijn dan kun je natuurlijk je eigen producten (of sieraden) er mooi gesorteerd in doen. Het is nog niet vastgesteld wie van ons de box mag houden, dus dat wordt nog even een dingetje 🙂 !

 

De Goodiebox Adventskalender 2021 kost € 99,95 (members) of € 109,95 (non-members). De werkelijke waarde is volgens Goodiebox € 485,00. De adventskalender is online te bestellen via deze link.

 

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *