Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux Silk Priming Serum

Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux Primer Review

Vandaag review ik het Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux. Dat is een hele mond vol maar in ‘normaal Nederlands’ staat dit voor een make-up primer en gezichtsserum ineen. Omdat ik ook de foundation van Gucci Beauty heb gekocht, wil ik deze heel graag dit in combinatie met het Sérum proberen.  Mijn idee is namelijk dat producten van hetzelfde merk het beste op elkaar aansluiten. Ik vertel je graag mijn bevindingen van het luxueuze Sérum De Beauté Fluide Soyeux van Gucci Beauty.

Klik hier om meer reviews van Gucci Beauty producten te lezen.

 

Over de Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux

Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux Primer Review

Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux Primer Review

 Volg jij ons al op Instagram?

Gucci Sérum De Beauté Fluide Soyeux is een primer die je kunt gebruiken onder een foundation, maar ook op zichzelf omdat het dus ook een verzorgende werking heeft. Het Sérum geeft de de huid onmiddellijk een fris en gehydrateerd gevoel en brengt gemakkelijk aan. De lichtgewicht textuur vervaagt fijne lijntjes en poriën, zodat de huid er mooi egaal uitziet. Ook is de belofte dat het Sérum de huid voller maakt en een zachte gloed geeft. En dat het de ideale basis is (de primer functie) die foundation de hele dag perfect laat zitten!

Na het lezen van de beschrijving zou je dus zeggen dat het Sérum het ideale product is voor iedereen. Of je nu wel of niet een foundation gebruikt,  het primer-serum heeft dus een ook verzorgend effect op de huid. En het is geschikt voor alle huidtypes.  Kan er dan nog iets misgaan, vraag je je nu misschien af? In mijn conclusie zal je lezen dat ik op 2 gedachtes hink over deze veelbelovende primer…. ik zeg met nadruk primer, want je brengt het Sérum aan over je dagcrème en niet eronder, zoals het meestal het geval is als het over een serum gaat.

 

De voordelen van Gucci Sérum De Beauté Fluide Soyeux:

  • Geeft de huid een zachte gloed
  • Voelt zijdezacht en glad aan
  • Wordt snel door de huid opgenomen
  • Laat geen kleverig gevoel achter op de huid
  • Vermengt zich met de huid voor een natuurlijk effect
  • Gaat goed samen/korrelt niet met huidverzorging/foundation/poeder
  • Laat foundation de hele dag vlekkeloos zitten

Swatch

Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux Primer Review

Op de swatch lijkt het alsof de formule wittig is,  maar deze is transparant/doorzichtig en laat zich inderdaad heel gemakkelijk verdelen over de huid.  Gewoon met je vingertoppen deppend aanbrengen over je dagcrème en heel lichtjes inwrijven.

Over het design: de flacon van het Gucci Sérum De Beauté Fluide Soyeux vind ik echt prachtig, zoals het een luxe product betaamd. De glazen flacon is afgewerkt in bevroren roze, met een lichtroze dop en met de  iconische Gucci-letters in goud.

Conclusie

Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux Primer Review

Twee gedachtes heb ik dus over het Gucci Sérum De Beauté Fluide Soyeux en ik zou er liever maar één (goede) hebben. Want het Sérum is op zich echt een heel fijn verzorgend product. Het maakt je huid zacht en geeft de hele dag een goed gehydrateerd gevoel. En je huid ziet er ook voller uit in de zin dat rimpeltjes minder zichtbaar zijn.  En dan waar ik het voor gekocht heb; het houdt je foundation mooi egaal en zorgt ervoor dat het de hele dag vlekkeloos blijft zitten.

Maar…..op de Gucci website staat dat het voor ieder huidtype geschikt is! Maar op de Bijenkorf website dat het voor ‘de normale huid’ geschikt is? En dat de afwerking van het Sérum een natuurlijk effect/zachte glans geeft.  Voor mijn ‘ervaren gecombineerd huidtype’ helaas toch net iets te veel glans.  Of beter gezegd: glim en dat is iets wat ik niet wil… Zeker onder de Gucci Foundation, die op zich ook een natuurlijk glans effect heeft,  is het too much. Je zou toch zeggen dat een oudere huid wel wat glans kan gebruiken, maar helaas is het voor mijn huidtype dus niet geschikt, ik wil namelijk niet iedere 2 uur met een poederkwast over mijn gezicht gaan. En ook de poriën op mijn neus en wangen worden niet echt verdoezeld. Ook heb ik het Sérum geprobeerd onder een minder glanzende foundation, maar ook hier is het effect te veel glans na een aantal uurtjes.  Ik ga het Gucci Sérum De Beauté Fluide Soyeux op gebruiken op mijn hals en decolleté voor een wat gladdere en minder doffe huid aldaar.  Maar hier heb ik het niet voor gekocht….  voor mij voortaan dus alleen nog maar matterende primers.

Ik zou denken dat het Gucci Sérum De Beauté Fluide Soyeux voor een normale/droge/doffe huid (onder een niet te glowende foundation) het meest geschikt kan zijn.

 

Gucci Sérum De Beauté Fluide Soyeux kost € 52,00 en heb ik zelf gekocht bij de Bijenkorf. Klik op deze link om de Gucci Beauty primer te bestellen.

 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *