Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette

Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette Review

Een dag na mijn verjaardag, in laatste week van november, ging ik met Eveline een paar dagen in Parijs.  Uren hebben we rondgedoold bij de make-up afdelingen van verschillende winkels en warenhuizen.  Daar mocht ik een verjaardagscadeau uitzoeken. Ik wilde graag een mooi oogschaduw palette met groen en goud tinten. Mijn (groen/bruine ogen) vielen onmiddellijk voor dit Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette.  Een prachtig luxe en feestelijk palette met eindeloze mogelijkheden.

Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette voor de feestdagen

Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette Review

Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette Review

Volg jij ons al op Instagram?

De verpakking van dit Goldenland-palette lijkt een beetje op een clutch.  En het lijkt ook een fraai gouden omhulsel, maar dit een klein beetje een tegenvaller.  Het omhulsel is namelijk gewoon plastic. Voor de prijs die het palette kost zou je wel een wat chiquer materiaal mogen verwachten.  Maar goed, laten we zeggen het gaat om de binnenkant en niet om de buitenkant.  En kijk eens wat een prachtige warme kleuren; 10 tinten die overlopen van mat naar metallic en zowel droog als nat te gebruiken zijn.  Wat mij betreft zijn de kleuren droog gebruikt al gepigmenteerd genoeg!

De kleuren

Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette Review

Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette Review

Ik ga links boven beginnen en dan door naar rechtsonder met het beschrijven van de kleuren;  op de onderste foto zijn de kleuren  lichter dan in werkelijkheid het geval is.  De allereerste foto bovenaan geeft de kleuren het beste weer….

1) Mat bruin                      arcadeboog / zijkant – in de V

2) Metalic koper               zijkant-de V / ooglid

3) Mat groen                     arcadeboog / zijkant- in de V

4) Metalic goud                ooglid

5) Mat zacht bruin           arcadeboog / donkere blendkleur

6) Metalic goud                ooglid (iets lichter dan tint 4)

7) Mat donker groen      smokey eye effect

8) Metalic groen              ooglid

9) Mat heel licht bruin   blendkleur / arcadeboog

10) Metalic wit                 binnenkant oog / onder wenkbrauwbbot

De donkere matte kleuren kun je ook allemaal onder je oog als eyeliner blendkleur gebruiken.  Er zitten 2 kwastjes in het palette die je natuurlijk thuis kunt gebruiken maar zeer handig zijn een weekendje weg of vakantie.

Look & Conclusie

Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette Review

Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette Review

Ik vind het Goldenland palette een klassieke kleurencombinatie waar je een veel moderne looks mee kunt maken.  Alle kleuren zijn heel gemakkelijk op te brengen en blenden heel goed.  En er zijn nauwelijks tot geen fall outs.  Het Goldenland palette is qua kleuren een echt winterpalette dat bij mij de hele dag en avond mooi op de ogen blijft zitten. Wel gebruik ik altijd een primer, anders verdwijnt iedere oogschaduw die ik opbreng vroeg of laat in mijn oogplooien.  De lichtste combinatie is goud en groen,  met bruin erbij wordt de look donkerder. Alleen goud en bruin is een mooie klassieke look die altijd kan.  Met de donkergroene tint krijg je een smokey eye effect en de kopertint maakt iedere look speciaal.  Dit moet je echt zelf uitproberen!   Op foto 1 en 2 heb ik de goud, bruin en kopertint gebruikt.  Op foto 3 en 4 heb ik alle goud en groen tinten gebruikt. Dit is mijn favoriete look…. Je kunt echt alle kanten op met dit palette, voor overdag een lichtere look en ’s avonds kun je deze gemakkelijk, naar wens, donkerder maken.   Als je van groen,  goud en bruintinten houdt is het Goldenland palette van Guerlain het mooiste wat er nu te koop is.   Het is een limited edition dus sla je snel je slag voordat je te laat bent 😊.

 

Het Guerlain Goldenland Limited Edition Oogschaduwpalette is onder andere te koop bij De Bijenkorf. Ik heb dit chique palette cadeau gekregen van mijn kinderen voor mijn verjaardag.  Bij de Bijenkorf is dit oogschaduwpalette te koop voor € 81,-.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *