Guerlain Météorites Pearl Dust Palette

Guerlain Météorites Pearl Dust Palette Review

Guerlain is een merk wat een speciaal plekje in mijn hart heeft. Zo was de eerste bronzer die ik ooit kocht van Guerlain en die koop ik nu nog steeds. Ook hebben de Météorites mijn hart gestolen en koop ik al meer dan 10 jaar onmiddellijk nieuwe als de mijne op zijn. Naast de bekende Météorites lanceert Guerlain ook altijd een (soms twee) keer per jaar een speciale Météorites collectie. Twee jaar geleden bevatte deze collectie een prachtige primer, klik hier om mijn review te lezen. Afgelopen jaar bevatte de collectie onder andere dit prachtige Guerlain Météorites Pearl Dust Palette.

Klik hier om meer reviews van Guerlain producten te lezen.

Over het Guerlain Météorites Pearl Dust Palette

Guerlain Météorites Pearl Dust Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Météorites Pearl Dust Palette, een echte cocktail van licht, ontworpen om de innerlijke en uiterlijke glow van de huid te doen herleven. De exclusieve technologie, die Japanse parelextract bevat, geeft de huid onmiddellijk een subtiele glow, dankzij de licht reflecterende microparels.

Elke keer wanneer je de poeder aanbrengt, worden de huidverzorgingsvoordelen van het parelextract geactiveerd, voor een stralende huid. In combinatie met de stervormige witte pigmenten, zorgt de poeder ervoor dat je huid gladder en voller wordt, met een versterkte natuurlijke glans. De huid wordt gezonder en de gloed blijft behouden.

Gebruikstips

Guerlain Météorites Pearl Dust Palette Review Gebruik Météorites Pearl Dust Palette:
– Als highlighter: breng de poeder aan met het Météorites make-up penseel, op de delen van het gezicht die je wilt highlighten: de bovenkant van de wangen, de neusbrug en de kin. Breng de poeder met je vingers aan voor een intensere gloed
– Als blush: breng de poeder met het Météorites make-up penseel aan op het jukbeen
– Als oogschaduw: Breng de poeder met de vinger of een make-uppenseel aan op het hele bovenste ooglid, voor een gelijkmatige finish

Swatches

Guerlain Météorites Pearl Dust Palette Review

Op de linker foto heb ik ‘normaal’ geswatched en op de rechterfoto heb ik de poeders flink dik geswatched.

Look & Conclusie

Guerlain Météorites Pearl Dust Palette Review

Guerlain Météorites Pearl Dust Palette Review

Op de foto’s draag ik het palette als blush én highlighter. Ik heb de ‘oranje’ tint dik aangezet als blush en daarboven de ‘witte’ en ‘roze’ tint gemengd als highlighter. Zoals altijd met Guerlain make-up, is het effect subtiel maar erg mooi. Guerlain is echt een chique merk wat make-up ontwikkeld voor stijlvolle looks. Ik vind dit palette wederom prachtig en gebruik het vaak. Uiteraard heeft het poeder, net als ieder product uit de Météorites collectie, de heerlijke geur van viooltjes. Veel meer heb ik er eigenlijk niet op te zeggen. De look & feel vind ik prachtig, het gebruik ‘fun’ door de heerlijke geur en het feit dat je de poeders zelf kunt mixen & matchen. En het resultaat is gewoon erg mooi. Aanrader!

 

Ik heb het Guerlain Météorites Pearl Dust Palette zelf gekocht. Het is onder andere (online) te bestellen bij Douglas voor € 56,02 via deze link.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *