HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen

HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen Review

Langer en gezonder haar….. ik droom er al jaren van. Mijn haar is dun, breekbaar en groeit in mijn ogen gewoon NIET. Of in elk geval heel veel trager dan het haar van meiden om mij heen. Ik probeer om deze reden graag haargroei supplementen. Deze HairLust Hair Growth Formula Gummies bevatten geen suiker en smaken heerlijk, een dubbel pluspunt voor mij! In deze blog vertel ik je meer over deze haarsnoepjes en laat ik je mijn resultaat na 3 maanden gebruik zien.

Over de HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen

HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen Review

Volg jij ons al op Instagram?

”HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn lekkere, kauwbare vitamines voor het haar met een laag caloriegehalte. HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn rijk aan vitamines en mineralen, zoals bitotine en zink, zonder afbreuk te doen aan smaak en welzijn. Het hoge gehalte aan o.a. biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12 vormt de perfecte combinatie om het haar van binnenuit te verzorgen en te versterken.”

Gebruik

HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen Review

Er wordt aangeraden om elke dag 3 gummies met een maaltijd en een glas water in te nemen. Het is het handigste om ze alledrie tegelijkertijd te eten, zodat je er geen vergeet. Ik at ze altijd na mijn lunch, omdat ik het lekker vind iets zoets te eten na mijn hartige lunch. Ze smaken heerlijk en vooral niet chemisch. Dat heb ik bij andere gummies wel eens anders ervaren, dus dat vind ik top!

N.b. Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op een gevarieerd dieet en niet ter vervanging hiervan.

De beloftes

HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen Review

De HairLust Hair Growth Formula Gummies worden aangeraden:

 1. Als je stress hebt ervaren die zorgt voor dunner haar en minder haargroei.
 2. Als je je haar wilt ondersteunen met de beste voeding
 3. Als je spijt hebt van een te korte knipbeurt
 4. Als je hitteproducten gebruikt of je haar verft, waardoor je haar droog en gebroken wordt.
 5. Als je moeite hebt met het groeien van lang haar omdat je haar pluizig of droog is.
 6. Als je haar voortdurend afbreekt of last hebt van gespleten punten.
 7. Als je hair extensions hebt gehad die je haar hebben beschadigd.
 8. Als je zwanger bent geweest en je meer dan normale haaruitval hebt.
 9. Als je hormonale veranderingen hebt ervaren als gevolg van bijvoorbeeld de menopauze.

Bij mij zijn punt 1, 2, 4, 5 en 6 van toepassing. En ik was dan ook super benieuwd of deze gummies mij en mijn haar op weg konden helpen naar meer gezondheid en lengte.

Ingrediënten

HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen Review

De ingrediënten lijst is per drie gummies, omdat dit de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is. De haarvitamines zijn volledig vegan. Zoals je ziet op de lijst bevatten de beertjes een hoop vitamines en geen suiker. En andere ingrediënten die gezond haar en hoofdhuid stimuleren zoals zink, foliumzuur en Vitamine C, E, B6, A, B12 en D. De gummies zijn gezoet met aardbeien en hebben hun kleur van paarse wortel. Er zijn geen smaak en kleurstoffen toegevoegd aan de gummies.

Biotine

Zoals je kunt zien op de ingrediëntenlijst is de dosis biotine hoog (10000% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid). Biotine stimuleert de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid. Deze vetzuren zijn nodig om een gezonde hoofdhuid en haargroei te bevorderen. Biotine speelt door de vorming van vetzuren ook een belangrijke rol voor je huid en nagels. Mooie bij-effecten van het slikken van de gummies is dat de conditie van je huid en nagels ook zal verbeteren.

Je hoort regelmatig mensen beweren dat goedkopere haarvitamines ”even goed” zijn als duurdere en dat je alleen betaalt voor marketing. Maar dit is zeker niet altijd zo. In de HairLust vitamines zit namelijk 5 MG (= microgram) biotine. Dit is 10000% meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Door deze hoge dosis biotine ben ik wel redelijk overtuigd dat je na het slikken van deze gummies echt verschil moet zien. Goedkopere haarvitamines bevatten maar zelden zo’n hoge concentratie. En ook pure biotine pilletjes, van bijvoorbeeld Holland & Barrett (1000 µg) hebben niet zo’n hoge concentratie. En daar mis je dan weer de rest van de vitamines bij.

Ik wil hierbij wel als kanttekening plaatsen dat je ze minimaal 3 maanden moet slikken eer je de eerste echte resultaten zult gaan waarnemen. 1 Potje kopen om te proberen heeft dus, helaas, niet zoveel zin. Je lichaam moet de tijd krijgen om te wennen en de levels van de vitamines op te bouwen. En dit heeft nou eenmaal tijd nodig.

Resultaat na 3 maanden gebruik & conclusie

HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen

Er zit precies 3 maanden verschil tussen de foto links en de foto rechts. Ik heb mijn haar in de tussentijd niet geknipt, al zie je wel dat dat nodig is op de rechter foto. Ik denk dat het resultaat voor zich spreekt, mijn haar is goed gegroeid en is een stuk voller. Ook is het gezonder en lijkt het een stuk minder uit te vallen. Ik had het eigenlijk niet verwacht (ondanks de goede ingrediëntenlijst), maar ik ben erg onder de indruk van het resultaat! De gummies hebben echt geholpen bij de groei van mijn haar en de algehele conditie van mijn haar een stuk beter gemaakt. Daarnaast zijn ze erg lekker en bevatten ze geen suiker. Ik ben fan en ga zeker nog een lading bestellen 🙂 ! Lang haar here we come!

 

De HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn online te bestellen via deze link. Er is nu een aanbieding, 3 maanden haarvitaminen voor €66,95 in plaats van €98,85. Dus ik zou zeggen: sla je slag 🙂 ! 

 

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. Jouvence
  21 juli 2020 / 18:54

  Wauw, wat een mooi en duidelijk verschil/resultaat!

  • Eveline
   Auteur
   22 juli 2020 / 10:17

   Ja hé? Ik stond er zelf ook van te kijken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *