HairLust Hair & Scalp Detox Scrub

HairLust Hair & Scalp Detox Scrub Review

Vandaag review ik de HairLust Hair & Scalp Detox Scrub. Ik gebruik eens in de drie wasbeurten een clarifying shampoo of een hoofdhuid scrub om mijn haar extra grondig te reinigen. Dit zou ik in principe iedereen willen aanraden, je haar en hoofdhuid worden door een ‘normale’ shampoo nooit intensief genoeg gereinigd van alle aanrakingen en styling producten. Van HairLust reviewde ik eerder al de Hair Growth Formula Gummies (klik hier voor mijn review) die mij prima hebben gesmaakt en veel belangrijke vitaminen bevatten.

Klik hier om meer reviews van HairLust producten te lezen.

 

Over de HairLust Hair & Scalp Detox Scrub

HairLust Hair & Scalp Detox Scrub Review

Volg jij ons al op Instagram?

Deze biologische Detox hoofdhuid scrub van HairLust belooft je hoofdhuid ultiem de verzorgen en te verfrissen. De scrub is vooral geschikt voor een droge, vettige, kwetsbare of jeukende hoofdhuid. Alleen een ‘gewone’ shampoo is niet genoeg om alle resten van producten, hardwatermineralen, overtollige oliën en droge schilfers op de hoofdhuid te verwijderen. Hiervoor heb je eens in de zoveel tijd echt een hoofdhuid scrub en/ of claryfying shampoo nodig. Deze haarscrub bevat onder andere biologische plantenextracten en is daarom mild voor je haar en hoofdhuid. De volledige ingrediëntenlijst met toelichting heb ik hier onder toegevoegd. De haarscrub bevat onder andere ook korrels van abrikozenpit en haverextract die haarbreuk en gespleten punten zouden verminderen. Het resultaat wat HairLust belooft is zacht, glanzend en veerkrachtig haar en een gezonde hoofdhuid. Het spreekt voor zich dat een gezonde hoofdhuid dé optimale omstandigheid is voor haargroei en sowieso gezond haar.

 

Ingrediënten

HairLust Hair & Scalp Detox Scrub

Gebruik & Conclusie

HairLust Hair & Scalp Detox Scrub Review

Anders dan andere haarscrubs die ik heb geprobeerd vervangt deze haarscrub je shampoo. Ik gebruik deze dus in plaats van een shampoo en daarna gebruik ik ofwel een conditioner ofwel een haarmasker in mijn haar. Ook gebruik ik deze hoofdhuid scrub 2x achter elkaar, zoals voorgeschreven door HairLust. De eerste keer masseer ik de HairLust Hair & Scalp Detox Scrub 1 tot 2 minuten op mijn hoofdhuid. Ik geef mezelf in feite dan een lekkere hoofdhuidmassage 🙂 . Daarna spoel ik de haarscrub uit en herhaal ik deze stap nog een keer. De tweede wasbeurt activeert het schuimproces en verwijdert hardnekkige opbouw en overtollige olie uit je haar.

Ik ben heel tevreden over deze hoofdhuidscrub. Het feit dat er voor 98,6% natuurlijke ingredienten zijn gebruikt is voor mij een groot pluspunt. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik een groot voorstander van de Clean Beauty beweging en daarmee zo min mogelijk ‘troep’ in cosmetica. De geur van rozemarijn is ‘anders dan anders’ en ik vind hem erg lekker. Het product voelt in zijn algeheel luxe aan; de verpakking is mooi en chique en de geur in mijn ogen ook. Dit tilt de productbeleving naar een volgend niveau, voor mij. Maar het belangrijkste is natuurlijk het resultaat. Na de haarscrub 2 maanden lang om de 3 wasbeurten te hebben gebruikt kan ik vertellen dat het product simpelweg doet wat het belooft. Mijn haar en hoofdhuid worden grondig, maar erg mild, gereinigd en zien er gezond uit. Het product heeft mijn gevoelige (hoofd) huid niet geïrriteerd, maar juist gehydrateerd. Iets wat andere hoofdhuid scrubs niet altijd doen (uitdrogend!). Ik vind het daarom een heel fijn product wat ik iedereen zou kunnen aanbevelen.

 

De HairLust Hair & Scalp Detox Scrub is online te bestellen via deze link voor € 26,95.

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *