HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer

HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer Review

HairLust is een Deens merk dat zich inzet om de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren en te behouden. Het merk concentreert zich op het maken van natuurlijke producten voor zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging. En gaat zo de strijd aan met taboes zoals dun haar en haaruitval. Vandaag review ik de populaire HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer, een leave-in behandeling voor een gezonde hoofdhuid. De formule met groene munt geeft onmiddellijk kalmerende hydratatie aan een jeukende hoofdhuid. Én het zorgt ook nog eens onmiddellijk voor volume in futloos haar. Ik heb al zoveel behandelingen geprobeerd om een klein jeukend plekje op mijn hoofdhuid te verlichten, zucht! Of dit lukt met Hairlust Scalp Follicle Treatment & Volumizer ga ik je in deze review vertellen 😊 !

Een gezonde hoofdhuid betekent gezond haar!

Klik hier om meer reviews van HairLust producten te lezen.

 

Over de HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer

HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer Review

HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer zorgt voor een gezonde hoofdhuid en werkt op twee manieren. Op de eerste plaats bevat deze spray natuurlijke Scandinavische ingrediënten die de hoofdhuid voeden en verzorgen. De biologische munt olie bevordert de bloedsomloop naar de haarzakjes, waardoor de voedingsstoffen terecht komen waar ze het meest nodig zijn voor de haargroei. Een mix van actieve melanges en botanische ingrediënten versterken, hydrateren en repareren zowel het haar als de hoofdhuid en creëren de optimale omgeving voor een gezonde haargroei. Op de tweede plaats geeft deze spray direct body aan je wortels, zoals een volume gevende spray wat je haar helpt om van nature meer volume te behouden.

 

De natuurlijke Scandinavische ingrediënten uitgelicht:

 • Gluadin® Kera-P LM (Gehydrolyseerde plantaardige proteïnes) – De unieke mix van plantaardige proteïnes herstelt eiwitarm haar, versterkt de lokken en helpt een gezonde haargroei te ondersteunen.
 • Protectagen™ – Deze gepatenteerde actieve mix is gemaakt van proteïne-extracten uit rijst en helpt bij de haargroei.
 • Biologische Aloë Vera – Vol enzymen, voedingsstoffen en vitamines die de natuurlijke pH van de hoofdhuid helpen behouden en een gezonde haargroei ondersteunen.
 • Biologische Munt Olie – Rijk aan vitamine A, vitamine C, Omega-3-vetzuren en mineralen, is deze olie jeuk verlichtend en stimuleert het de bloedsomloop naar de haarzakjes.
 • Kruipbraam Fruit Extract – Dit extract is rijk aan vitamine C en heeft een kalmerende werking op de gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid.
 • Biologisch Olijfolie Extract – Blokkeert overproductie van DHT, het hormoon dat verantwoordelijk is voor haaruitval, terwijl het vocht, vitamines en antioxidanten aan het haar toevoegt.

Ook al is er geen toegevoegde parfum in dit product, de actieve ingrediënten, biologische rozemarijn en pepermuntolie, vormen een milde, zoete geur van vers geplukte rozemarijn en muntblaadjes. Ik vind een fijne geur altijd een toegevoegde waarde aan een product en deze geur is heerlijk!  Lees snel verder voor mijn conclusie! Ik ben zo excited 😊 !

 

De voordelen van HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer op een rijtje:

 •    Hydrateert en kalmeert de jeukende hoofdhuid
 •    Ondersteunt gezonde haarzakjes
 •    Voor veerkrachtige volume
 •    Speciaal ontwikkeld voor fijn of dun haar
 •    Een gezonde hoofdhuid (voor ieder haartype)
 •    Gecertificeerd Biologisch en Vegan
 •    Zonder parabenen, sulfaten, ftalaten

 

Gebruik & Conclusie

HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer Review

Volg jij ons al op Instagram?

Hairlust Scalp Follicle Treatment & Volumizer is een 2-in-1 product ontwikkeld voor fijn of dun haar.  Mijn haar heeft een fijne structuur en kan dus altijd meer volume gebruiken. Mijn hoofdhuid heeft een irritante heel erg jeukende plek aan de onderkant naast mijn oor. Het jeukt en schilfert (door droogte) en nodigt uit tot de hele dag krabben. Ik heb hier al 35 jaar last van, het gaat niet weg ook niet met voorgeschreven middeltjes via de huisarts. Ik leef er dus mee en probeer van alles uit om de jeuk te verlichten. Oliesprays en zalfjes maakt het jeukende plekje vettig en dus ook helaas je haar.  Met de Hairlust Scalp Follicle Treatment & Volumizer heb ik enorme verlichting van de jeuk gevonden 🙂 .

Bij het aanbrengen voel ik dat de spray mijn hoofdhuid ‘zuivert en kalmeert’, ik spray het over mijn hele hoofd en wat extra’s op het jeukplekje. Scalp Follicle Treatment & Volumizer is niet vet en zorgt ook nog voor volume bij de haarwortels. Ik was mijn haar 2x per week en masseer daarna de spray goed op mijn hoofdhuid, die ik zo fris, gezond en jeukvrij houdt.  Wat ben ik blij met deze natuurlijke hoofdhuid verzorging.  Wat mij betreft is Hairlust Scalp Follicle Treatment & Volumizer een blijvertje en kan ik de spray iedereen aanraden die ook maar enigszins last heeft van een jeukende hoofdhuid en extra volume bij de haarwortels bij gebruiken. Een super top product!

 

De HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer is online te bestellen voor € 29,95 via deze link.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

1 Reactie

 1. Caroline
  19 juni 2021 / 17:54

  Ik heb dezelfde positieve ervaring: sinds de overgang last van futloos haar en dit produkt brengt instant volume. Ook hydrateert t en zorgt voor meer krul. T is aan de prijs maar doet echt wat t beloofd en ik vind t ook fijn dat er geen chemische troep in zit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *