Hannah Brilliant Touch, Touch of Silk & Touch of Colour (duo review)

Hannah Brilliant Touch, Touch of Silk & Touch of Color Review

Hannah is een prachtig salonmerk!  Met ook producten voor thuisgebruik. Misschien ken je het (nog) niet, reden te meer om eens kennis te maken met de producten van hannah. De producten zijn bedoeld om huidverbetering te realiseren. Op dit moment zijn er meer dan 450 huidcoaches die de juiste producten uitzoeken voor jouw huid . Om de behandeling in de salon te ondersteunen zijn er vele mooie producten voor om thuis te gebruiken. Wij reviewen vandaag 3 producten uit de hannah ‘Red Line’; hannah Brilliant Touch, Touch of Silk & Touch of Colour.

Over hannah

Hannah Brilliant Touch, Touch of Silk & Touch of Color Review

Volg jij ons al op Instagram?

Hannah Hakze, founder of het merk hannah, begon in 1979 met een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”  was haar bekende credo. Ze was pionier van de revolutionaire bindweefselmassage. En ontwikkelde daarnaast een totaalconcept aan behandelingen en producten. Het belangrijkste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering.

Hannah Brilliant Touch

Hannah Brilliant Touch Review

Wilma: wat ben ik mega enthousiast over dit mooie product.  Brilliant Touch kun je dagelijks gebruiken en zorgt voor een gave, opvallend heldere huid met een egale uitstraling. De structuur is zijdezacht en voelt prettig aan. Brilliant Touch vermindert de verschijning van rimpels en pakt huidverzakking en huidverslapping aan. Kleine oneffenheden en fijne lijntjes worden opgevuld door een lage concentratie van siliconenolie en de teint wordt egaal en mat. Daarnaast bevat Brilliant Touch een wit diamantpoeder; een luxe poeder wat zorgt voor een soft-focus effect.  De huid krijgt hierdoor een mooie egale uitstraling, zelfs zonder make-up 😊

In 2018 heeft hannah Brilliant Touch 2 prachtige prijzen gewonnen en alles wat er over gezegd wordt kan ik alleen maar beamen. Ik gebruik hannah Brilliant Touch als primer onder mijn make-up en ervaar daarnaast ook de werking ervan tegen huidverslapping.  Een make-up primer en een anti-aging product inéén, hoe mooi wil je het hebben 🙂

De Nederlandse award voor het beste nieuwe beautyproduct van Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté ging in 2018 naar hannah Brilliant Touch! Dit zegt de jury: “Een multitasker, daar houden we van. Dit product doet namelijk niet alleen aan skincare, het is ook meteen een primer en dus de eerste stap in je make-up routine. Pakt huidverslapping aan én geeft een soft focus-effect, waardoor je huid mooi egaal en mat oogt.” 

Hannah Brilliant Touch won in 2018 de prestigieuze Beauty Astir Award  in de categorie Salon. Het juryrapport luidt: “Brilliant Touch bevat een poeder dat licht weerkaatst, zichtbare poriën vermindert en een glimmende huid matteert. Eigenlijk werkt het als een slimme filter, maar dan in het echte leven. Het resultaat is een directe, gave, frisse en egale look zonder dat er make-up aan te pas komt. Werkelijk briljant!”.   En zo is het!

Hannah Touch of Silk

Hannah Touch of Silk Review

Wilma: nog nooit heb ik zo’n zachte structuur gevoeld als Touch of Silk. Het is zo apart dat je het zelf moet voelen om dit te ervaren. Het is namelijk niet te beschrijven.  Hannah Touch of Silk heeft een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie. Hierdoor worden kleine oneffenheden opgevuld en de teint perfect egaal en mooi mat. Ik en Eveline gebruiken Touch of Silk als primer onder onze foundations, zodat deze langer blijft zitten. Maar het is ook een mooi alternatief voor als je geen make-up wilt gebruiken.

Door een rijke mix van hoogwaardige ingrediënten herstelt hannah Touch of Silk ook een onrustige en / of beschadigde huid. Daarnaast bevordert het ook het immuunsysteem van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  Hannah Touch of Silk is bekroond de Beauty Press Innovation Award Award; het helpt littekens, brandwonden en kleine huidbeschadigingen te herstellen op een natuurlijke manier. Dit doet de siliconenolie, wat in staat is om littekens mooier te laten genezen en littekenweefsel te verzachten en zichtbaar en voelbaar gladder te maken.  Eveline gebruikt Touch of Silk op een litteken op haar bovenbeen en ik zie het daadwerkelijk kleiner en gladder worden!

Hannah Touch of Silk is een beautyproduct waarvan je denkt;  hoe kon ik ooit toch zonder 😊.

Eveline: Ik vind dit echt een super fijn product om zo los te gebruiken of als primer onder mijn poeder foundation. Door de siliconenolie wordt je huid super glad en ik kan er met mijn zeer gevoelige huid ook goed tegen. Dat is niet altijd het geval met producten waar siliconen inzitten. Dus dat is echt fijn! Als deze kleine verpakking op is denk ik dat ik de grote ga halen.

Hannah Touch of Colour

Hannah Touch of Color Review

Eveline: ook ik ben heel erg enthousiast over alle Touch producten van hannah. De Touch of Silk gebruik ik voor mijn onrustige en gevoelige huid en voor het litteken op mijn been. Hannah Touch of Colour gebruik ik voor mijn van nature bleke huid.  Met hannah Touch of Colour krijg ik net dat beetje kleur om er gezond uit te zien.  Het is dus geen make-up maar zorgt wel voor een subtiel bronzing effect. De structuur is aangenaam poederig en geeft meteen een egale gekleurde teint. Dit komt door het hoofdingrediënt Ronaflair Flawless; een mix van hoogwaardige pigmentpoeders die zowel kleur corrigerend, teint balancerend als matterend werken op de huid. Hannah Touch of Silk is geschikt voor iedere huid en past zich aan aan vele huidtinten.

 

Hannah jullie hebben er 2 fans bijgekregen 😊

 

Brilliant Touch is verkrijgbaar in 10 & 30 ml; voor respectievelijk € 20,00 (10 ml) en € 55,90 (30 ml).

Touch of Silk is verkrijgbaar in 10 & 30 ml; voor respectievelijk € 19,00 (10 ml) en € 49,90 (30 ml).

Touch of Colour is verkrijgbaar in 10 & 30 ml; voor respectievelijk € 23,00 (10 ml) en € 62,00 (30 ml).

 

 

 Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *