Hannah Juvi Protect Zonnebescherming Voor Het Gezicht

Hannah Juvi Protect Zonnebescherming Voor Het Gezicht Review

Ik voel me net mijn moeder als ik zeg: smeer jezelf goed in!!@#$%^^^$ Haha. Maar het is wel echt heel erg belangrijk om jezelf goed in te smeren. Niet alleen om het feit dat de zon vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt, maar vooral ook voor je eigen gezondheid. Als je (te) vaak verbrand heb je immers meer kans op huidkanker. En daar zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten. Vandaag review ik een ontzettend fijne zonnebrand crème voor het gezicht, namelijk de hannah Juvi Protect.

Klik hier om meer reviews van hannah producten te lezen.

 

Over hannah Juvi Protect

Hannah Juvi Protect Zonnebescherming Voor Het Gezicht Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Geschikt voor huidtype I-II, wat staat voor de zeer lichte tot lichte huid. Juvi Protect Cream biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De zon perfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV licht. 

Mensen met dit huidtype worden niet of nauwelijks bruin en verbranden bovendien snel. Dit huidtype vraagt om een SPF hoog, een hoge vorm van bescherming. In dit huidtype is niet alleen belangrijk een SPF te gebruiken, maar daarnaast ook te beschermen tegen vrije radicalen met antioxidanten, zoals de ingrediënten macadamia olie en de vitamines C en E. Juvi Protect Cream neemt daarnaast irritatie en roodheden weg en heeft een kalmerende functie dankzij aloë vera. Om bij deze, vaak kwetsbare huid, een optimaal resultaat te behalen wordt de vet/vochtbalans door o.a. vetzuren en lecithine aangevuld. Gebruik Juvi Protect Cream bij huidtype I- II als dagelijkse dagcrème na het reinigen en eventueel peelen van de huid.”

 

Leaflet met productinformatie

Hannah Juvi Protect Zonnebescherming Voor Het Gezicht Review

Conclusie

Ik loop er door zelfbruiner altijd redelijk getanned bij, maar geen zelfbruiner ter wereld kan je huidtype veranderen en ik ben en blijf een huidtype I-II. Mijn huid is licht en verbrandt snel. Ik gebruik altijd een hoge SPF, omdat ik anders als een kreeft door het leven ga. En dat is zo ongelofelijk slecht voor je huid. Deze zonnebrand creme voor het gezicht bevat naast een hoge SPF mooie antioxidanten die beschermen tegen vrije radicalen. Dit is een extra plus voor mij om deze zonnebrand te blijven gebruiken tegenover andere zonneverzorging voor het gezicht. Ook gaat mijn gevoelige huid heel erg goed op de kalmerende aloë vera. De creme voelt erg goed en verzorgend aan en laat mijn huid niet overdreven glimmen. Weer een heel fijn product van mijn lievelingsmerk van het moment; hannah.

 

De hannah Juvi Protect zonneverzorging voor het gezicht is online te bestellen bij de officiele webshop voor € 54,00 (60 ml).

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *