Hannah Lip Touch Lovely Innovating Plumper (duo review)

Hannah Lip Touch Lovely Innovating Plumper Review

De nieuwe hannah Lip Touch is de jongste telg binnen de hannah Touch Family. Deze productlijn is bekend van de award winnende Touch of Silk en Brilliant Touch, maar ook van de Touch of Colour (klik hier voor onze review) en de vorig jaar geïntroduceerde FiXing Touch. Met de feestdagen in het vooruitzicht biedt hannah in samenwerking met haar huidcoaches een geweldige actie aan ter introductie van Lip Touch. Bij aanschaf van een product uit de hannah Touch Family in de maand december ontvang je de nieuwe Lip Touch cadeau! Een ideaal Sint-, Kerst- of eindejaarsgeschenk om te geven én te krijgen. Wij ontvingen al ieder een hannah Lip Touch Lovely Innovating Plumper en delen onze ervaring graag met jullie!

Klik hier om al onze hannah reviews te lezen.

Over de Hannah Lip Touch

Hannah Lip Touch Lovely Innovating Plumper Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Hannah Lip Touch is speciaal ontwikkeld om het volumeverlies van de lippen tegen te gaan. Ook pakt het droge en schrale lippen effectief aan. Naast het verzachtende en egaliserende effect wordt dankzij de combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten de aanmaak van collageen gestimuleerd en het volume van de lippen hersteld. Het bewezen effectieve ingrediënt Akosky KISS verbetert, verzorgt en beschermt de huid van de lippen op een intensief verstevigende wijze. Het lipvolume neemt toe en de zichtbaarheid van “barcode” lijntjes op de lippen vermindert. Het zorgt voor meer egaliteit, een goede hydratatie en een egale structuur.

Een ander belangrijke toevoeging is Sepi-lift DPHP dat verstevigend, collageen verbeterend en als krachtige antioxidant werkt. In combinatie met vitamine E, macadamia-, kokos en wonderolie zorgt deze huidverbeterende balsemtextuur voor voelbaar meer souplesse, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid.”

Hannah Lip Touch is dus geen optische illusie maar geeft daadwerkelijk vollere en mooi glanzende lippen!

Lip Plumper

Hannah Lip Touch Lovely Innovating Plumper Review

Als je last van droge lippen of neemt het volume te snel af, dan is dat met hannah Lip Touch verleden tijd! Deze zijdezachte balsem zorgt voor meer soepelheid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de hydratatie en het volume van de lippen kan herstellen. Het resultaat? Plumping, healthy & touchable lips!

De voordelen van hannah Lip Touch op een rijtje:

  • Stimuleert de collageenproductie
  • Egaliseert de huidstructuur
  • Hydrateert en voedt intensief
  • Geeft direct een aangenaam huidgevoel
  • Beschermt tegen vochtverlies
  • Verhoogt het volume van de lippen!
  • Werkt verstevigend

Gebruik & Conclusie

Hannah Lip Touch Lovely Innovating Plumper Review

Eveline: volle lippen zijn al tijden helemaal je van het. Bij volle lippen denk ik aan Kylie Jenner, die een aantal jaar terug met lipliners (en zo achteraf bleek ook fillers) en haar volle lippen de wereld veroverde. Ook in mijn omgeving en op tv zie ik steeds meer meisjes met fillers in hun lippen. Ik vind dat iedereen dat lekker zelf moet weten, maar vraag me soms wel af of meiden nadenken over de gevolgen op de lange termijn. Je rekt continu kwetsbaar huidweefsel op en wanneer je ermee stopt, kunnen er juist liprimpels volgen. Ik vind dat dat wel iets is wat beter belicht zou moeten worden, maar goed.

Hannah Lip Touch beleeft volle en gezond ogende lippen. Dat de Lip Touch niet hetzelfde resultaat geeft als fillers is natuurlijk duidelijk. En dat verwacht ik ook niet. Ik verwachtte een heel erg luxe Labello, die mijn lippen heerlijk laat aanvoelen en gezond houdt. En goed verzorgd. Deze verwachting is meer dan waargemaakt. Ik heb (nog) geen lijntjes in mijn lippen maar preventieve anti-aging in de vorm van collageen stimulatie wil ik altijd. Je kunt immers na je 25e prima beginnen met (preventieve) anti-aging producten. De Lip Touch maakt mijn lippen heerlijk zacht en laat ze er ‘gezond’ uitzien. Ik kan het niet anders uitleggen dan dat. Mijn lippen zien er super smooth en vol uit én worden intens gevoed zonder dat de Lip Touch vettig aanvoelt. Een heerlijk product, zoals ik gewend ben van hannah!

Wilma: heel gelukkig ben ik gezegend met natuurlijke volle lippen, maar wat extra hulp bij het behouden hiervan is altijd welkom! En dan vooral de ontsierende lijntjes op de bovenlip wil ik zolang mogelijk bestrijden. Hannah Lip Touch voelt bij mij fijn en comfortabel aan. Ik breng het ruim aan op en langs mijn lippen.  Het voelt niet vet aan, maar geeft mijn lippen wel gelijk een aangenaam gevoel en stevigheid. Ik gebruik het maar één keer per dag en daarna breng ik mijn lipstick aan. Hannah Lip Touch geeft mijn lippen de hele dag een natuurlijk subtiel plumping effect wat er mooi en gezond uitziet 🙂 .

 

Als je Hannah Lip Touch Lovely Innovating Plumper los van de December-actie wilt kopen kost deze € 15,00 per stuk. Hannah is onder andere te koop bij de officiële webshop.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *