Hannah Sparkling Spray Gezichtsspray

Hannah Sparkling Spray Gezichtsspray Review

Na mijn review van stap 1 van mijn hannah ritueel (Cleansing Oil, klik hier voor mijn review) en stap 2 (Prepare Potion, klik hier voor mijn review) is het nu de beurt aan de derde stap van mijn ritueel; de hannah Sparkling Spray. Ik gebruik deze verfrissende en voedende gezichtsspray elke ochtend en avond voor mijn serum en dag- of nachtcreme.

Klik hier om meer reviews van hannah producten te lezen.

 

Over de Hannah Sparkling Spray

Hannah Sparkling Spray Gezichtsspray Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Vocht en voeding zijn voor de huid net zo belangrijk als eten en drinken voor het gehele lichaam. Het is daarom noodzakelijk om de huid goed te hydrateren, voordat je een passende crème aanbrengt. De Sparkling Spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan natuurlijke aloë vera. Dit verzorgt en verbetert het transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende  producten, waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden. Bovendien krijgt het vochtgehalte van de huid een zeer krachtige impuls. 

De Sparkling Spray heeft tevens een matterende invloed bij een overtollige glans op de huid, waardoor zij een fris, egaal en goed verzorgde uitstraling krijgt. De toevoeging van de diverse antioxidanten, waaronder vitamine C, zorgt voor een verhoogde bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het resultaat? Een tintelfrisse, transparante voorbereiding op de hoogwaardige voedingsstoffen van de overige huidverbeterende producten.”

 

Leaflet met productinformatie

Hannah Sparkling Spray Gezichtsspray Review

Conclusie

Producten die aloë vera bevatten doen het 99% van de keren heel goed op mijn gevoelige huid. Zo ook deze heerlijk verfrissende spray van hannah. Ik gebruik deze spray elke ochtend en avond voor het aanbrengen van mijn serum en dag- of nachtcreme. Niet alleen worden deze producten beter opgenomen door de Sparkling Spray van hannah, maar mijn huid pakt zo toch nog een extra hydratatie stap mee. Iets wat voor mijn gevoelige, droge huid erg fijn is. Daarnaast vind ik dit een ‘leuke’ stap in mijn skincare ritueel. De nevel van deze spray is heel licht en voelt haast verkoelend aan. Het is echt zo’n ‘ahhh lekker’ momentje in je routine. De spray werkt ook licht matterend, verwacht niet hetzelfde effect als een gezichtspoeder, maar het effect is er wel. Niels is ook fan, altijd als ik sta te sprayen gaat hij klaar staan met zijn ogen dicht om ook ingesprayed te worden, haha. Wederom een heerlijk product van hannah, wat ik al regelmatig opnieuw heb gekocht.

 

De hannah Sparkling Spray is voor € 59,00 (125 ml) online te bestellen bij de officiele webshop van hannah.

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *