Hannah Vitamin Complex

Hannah Vitamin Complex Review

In mijn review van de hannah reinigers heb ik stap 1 (Cleasing Milk) en stap 2 (Sensitive Skin Lotion) beschreven van mijn hannah huidadvies. Stap 3 is voor mij helemaal nieuw in het dagelijks huidverzorgingsritueel. Het is namelijk een gezichtsspray! Ik review vandaag de gezichtsspray hannah Vitamin Complex.

Klik hier om al onze hannah reviews te lezen.

Over het hannah Vitamin Complex

Volg jij ons al op Instagram?

Hannah Vitamin Complex gebruik je dus na de reiniging van de huid.  Het is een intensieve vochtherstellende gezichtsspray met daarin een hoge dosering van in olie oplosbare vitamines A, E en F, samen met intensief vochtregulerende ingrediënten.  Deze vitamines kunnen door de huid dringen, naar de diepere huidlagen en zorgen voor extra vitaliteit.  Zo krijgt je huid intensieve en onmiddellijke hydratatie en voeding. Een vochtarme huid bindt geen vetten. Maar door gebruik van het hannah Vitamin Complex, wat zorgt voor intensieve hydratatie, zal de huid de dag-of nachtcrème veel beter opnemen!

De belangrijkste ingrediënten van deze gezichtsspray zijn: Aminozuren, Citric Acid, Glycerine, Linolzuur, Paardekastanje en Vitamine A.

Leaflet met productinformatie

Hannah Vitamin Complex Review

Gebruik & Conclusie

De gezichtsspray vind ik echt geweldig.  Het is wel een extra stap, maar zeer zeker de moeite waard. En het kost eigenlijk geen moeite 🙂 . Na de reiniging spray ik hannah Vitamin Complex over mijn gezicht (meestal ook op mijn hals en decolleté). Het verspreid zich als een nevel wat je kunt laten intrekken of licht in kan masseren. Het voelt heel comfortabel en fris aan en mijn huid ziet er meteen stralender uit! Ik vind het Hannah Vitamin Complex een geweldig mooi en fijn product. Echt een multivitaminecocktail voor je huid, die ook weer heerlijk ruikt!

 

Het hannah Vitamin Complex is voor € 49,90 (125 ml) te koop bij elk hannah verkooppunt en onder andere online te bestellen bij de officiële hannah webshop.

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *