fbpx

Hannah Xperience huidverbeterende behandeling (duo review)

Hannah Xperience VoorthuizenWij zijn door hannah in Voorthuizen uitgenodigd voor dé bekende huidverbeterende behandeling. Deze behandeling heet de hannah Xperience! Op dinsdag 10 maart (net voor de ‘lockdown’) reden wij naar Voorthuizen. Wij waren niet verkouden en ervan overtuigd dat bij hannah alle hygiënemaatregelen in acht zouden worden genomen. Na 1 uur en 15 minuten rijden kwamen wij op de plaats van bestemming aan. Wat zit het hannah Coaching Center op een prachtige locatie; aan de Apeldoornsestraat in Voorthuizen. Hier werkt een zeer toegewijd team van gepassioneerde vrouwen en enkele mannen aan innovatieve productontwikkeling en aanverwante behandelmethodes.

Over de hannah Xperience (in Voorthuizen)

Hannah Xperience Voorthuizen

(Fotocredits “Beemflights”)

Iedere behandeling start met een huidmeting; dit is een uitgebreide huidanalyse. Met behulp van de Skin Analyzer bekijkt de huidcoach je huid nauwkeurig. Zo wordt de conditie van je huid gemeten op vocht– en vetgehaltepH-waarde en optioneel melanine– en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Deze huidwaardes zijn van belang om de behandeling en het daarbij behorende productadvies op maat samen te kunnen stellen.

Stap 1: Huidscan

Hannah Xperience Review

Volg jij ons al op Instagram?

Op bovenstaande foto zit Eveline voor het huidanalyse apparaat. Door onze huidcoaches,  Chantal en Daphne,  zijn we uitgebreid ‘ondervraagt’ over onze algehele conditie en goede en slechte gewoontes op gezondheidsgebied. Deze gegevens worden opgeslagen in het hannah systeem, net als de huidanalyse. Zo kan er bij een volgende bezoek gekeken worden of je huid verbeterd is. Je wordt bij hannah echt als een individu behandeld met huidverbetering als doel.

Stap 2: huid reinigen & hannah bindweefsel massage

Hannah Xperience Review

Hannah Xperience Review

Hannah Xperience Review

Hannah Xperience Review

Na de huidanalyse worden alle stappen van het hannah systeem doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn. De stappen zijn reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Het thuisgebruik van de hannah producten, om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience.

De unieke hannah bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding. Het werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de hannah bindweefselmassage wordt de circulatie in de huid verbeterd. En wordt de algehele huidconditie geoptimaliseerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een hele aangename en ontspannen massage.

Stap 3: Decolleté

Hannah Xperience Review

Hannah Xperience Review

Ook het decolleté wordt meegenomen bij de hannah Xperience bindweefselmassage.

De effecten van de hannah bindweefselmassage op een rijtje;

  • Verbetering van de algehele huidconditie
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Krachtige stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Het opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Verbetering van de huidweerstand
  • Werkt preventief op rimpelvorming

Hannah producten tijdens de behandeling

Hannah Xperience Review

Bij ieder van ons zijn andere producten gebruikt! De producten die worden gekozen voor de hannah Xperience behandeling zijn bepaald op basis van de huidscan en worden helemaal afgestemd op jouw huidtype!

Stap 4: persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat

Hannah Xperience Review

Productadvies voor Wilma’s huid (dit wordt doorgesproken na de behandeling). Van alle hannah producten krijg je een kaart met volledige beschrijving mee naar huis. Zodat je thuis nog eens op je gemak kunt lezen wat de producten voor je huid doen! Wilma heeft de volgende producten mee naar huis gekregen, klik op de link om haar review te lezen:

Conclusie & resultaat

Hannah Xperience Review

Hannah Xperience Wilma:

Ik ben onder de indruk van de prachtige locatie en ontvangst door ‘mijn’ hannah huidcoach Chantal. Na de huidmeting heb ik anderhalf uur genoten van de heerlijke ontspannende behandeling. Ik heb een bindweefselmassage nog nooit eerder zó ontspannend ervaren als vandaag! Na de reiniging wordt mijn huid, met de voor mijn huid bestemde producten, met de intensief huidverbeterende massagetherapie gecombineerd. Hierdoor wordt de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit en de huidconditie spectaculair verbeterd.

Chantal legt uit wat voor producten zij gebruikt voor mijn huid en als ik na de behandeling in de spiegel kijk zie ik een hele gezonde glanzende huid. Een gezicht met volume en zonder rimpels. Mijn huid is zo glad en zacht!  En als de roodheid van de massage afgezwakt is zie ik een huid alsof ik zo van een weekje vakantie terugkom. Weg is mijn bleke vale winterhuid, terug is mijn mooie ‘zomerse’ huidteint met gezonde gloed! De producten van hannah ruiken allemaal zo heerlijk; ik zou het omschrijven als de geur van bitterkoekjes. Wat een fijne en luxe beleving heb ik vandaag ervaren 🙂 !

Hannah Xperience Review

Hannah beleving Eveline:

Wat ligt het hoofdkantoor met behandelruimte van hannah op een prachtige locatie. Het is er mooi, rustig en sfeervol en alles ziet er prachtig en luxe uit. Daarmee is de toon voor de behandeling meteen goed gezet! De hannah Xperience is een echte beleving! Ik vind het top dat er eerst uitgebreid naar je huid wordt gekeken en dat je een vragenlijst moet invullen over je huid. Zo weet je zeker dat de juiste producten gebruikt worden tijdens je behandeling. Dit is voor mij echt een teken van professionaliteit en een Instituut voor Huidverbetering. Mijn huid heeft na de bindweefsel massage (die volledig pijnloos was, tegen mijn verwachting in) nog zeker een maand geglowd. Ook vertoonde mijn huid minder onzuiverheden en voelde deze gezond en stevig aan.

Na de behandeling wachtte ons een fijne verrassing; alle producten die tijdens de behandeling gebruikt zijn kregen we mee naar huis om zo de hannah behandeling te ondersteunen. Wij gaan deze fijne producten heel graag thuis gebruiken en Wilma heeft inmiddels haar ervaringen gedeeld in diverse reviews. Mijn reviews volgen nog! Het zijn mooie producten die de spotlight echt verdienen 🙂 !

            

Deze behandeling kregen wij aangeboden door hannah.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *