Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara

De Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara: als ik uit alle make-up producten er één zou moeten kiezen om iedere dag te gebruiken dan zou dat mascara zijn! Zonder mascara zou ik nooit de deur uitgaan; met mascara worden mijn ogen 2x zo groot en sprekender. Zelf denk ik dat mensen mij zonder mascara niet eens zouden herkennen 😉 , dan heb ik zo’n suf slaap gezicht terwijl met mascara mijn ogen als pluspunten op mijn gezicht stralen!

De Lash Queen Sexy Blacks Mascara

Qua mascara ben ik eigenlijk al sinds mijn 18e erg trouw aan een bepaald merk (Lancôme – Hypnôse mascara, waar overigens nog steeds niks mis mee is) maar in mijn zoektocht om ‘toch eens’ iets nieuws te proberen kwam ik Lash Queen Sexy Blacks van Helena Rubenstein tegen. Ik geef toe dat ik in eerste instantie voor de verpakking viel. Goudkleurig vind ik sjiek en dan met deze fluwelen kanten bloem erop, ik kon het niet weerstaan.

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara

Over het product

Helena Rubinstein heeft vele soorten mascara’s; de Lash Queen mascara’s zijn wereldwijd heel populair. Helena Rubinstein is een revolutionair merk en dus altijd op zoek naar de nieuwste technieken. Dus kocht ik de Lash Queen Sexy Blacks mascara en gebruik deze nu al weer bijna 3 maanden en ik kan met recht zeggen dat ik het een hele fijne mascara vindt. In de eerste plaats omdat het borsteltje heel fijn werkt. Het is een apart gevormd borsteltje; wat dikker aan begin en einde en wat smaller in het midden ; 90-60-90 noemen ze het. Door deze vorm worden mijn wimpers vanzelf gespreid. Snap je wat ik bedoel? Dus je krijgt geen wimpers die naar voren- of omhoog staan maar mooi worden gespreid over je ogen. Zo krijg je dus een verleidelijke oogopslag en wimpers met veel volume. De kleur zwart vind ik ook zeker zwart genoeg. En de mascara droogt heel snel waardoor je gelijk van je bovenwimpers door kunt gaan naar je onderwimpers. En geen fall-out (kleine stipjes zwart onder of boven je ogen), dus een hele mooie mascara die doet wat het moet doen!

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara

Volg jij ons al op Instagram?

Resultaat

Ik vind het resultaat geweldig, zelfs al na één keertje opbrengen. Voor de vorm ga ik nog een tweede keer over de puntjes heen om mijn wimpers helemaal perfect te krijgen. De formule vind ik zacht, fijn voor mij want ik hou niet van die keiharde wimpers. Een keertje heb ik geprobeerd om de mascara 3x op te brengen maar dat heeft weinig toegevoegde waarde. Als je dus van die enorme dikke spinnenkop wimpers wilt dan zou ik je deze mascara niet persé aanraden. Wel als je prachtige volle wimpers wilt die zacht aanvoelen en mooi blijven totdat je de mascara ‘s avonds verwijderd voor het slapen gaan. Ik heb uiterst gevoelige ogen (allergie) en contactlenzen en verdraag deze mascara zonder problemen!

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara

Ik heb de Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara zelf gekocht voor € 35,00 (Tip van mij; hij is vaak met 25% korting te koop!).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *