HEMA B.A.E. Blush In a Tube 03 Sweetie Pie Crème Blush

HEMA B.A.E. Blush In a Tube 03 Sweetie Pie Crème Blush Review

Toen ik dit tubetje de 1e keer zag, was gelijk mijn reactie;  wat een erg cute tubetje! De HEMA B.A.E. Blush In a Tube is mini, de inhoud is 15 ml. Maar je hebt maar heel erg weinig uit het tubetje nodig om je wangen een mooie uitstraling te geven. Mijn ervaring met vloeibare- of crème blush is 0,0,  dus vind ik het heel spannend om uit te proberen 🙂 !

Over de HEMA B.A.E. Blush In a Tube

HEMA B.A.E. Blush In a Tube 03 Sweetie Pie Crème Blush Review

Deze HEMA B.A.E. blush in a tube geeft een mooie glans en heeft hydraterende eigenschappen. Zoals op het tubetje staat; een dauwachtig (dewy) look. Bij dauwachtig denk ik aan kleine  waterdruppeltjes op een plantenblaadje na een koude nacht en een warme start van de ochtend. De blush in een tube is vegan en er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt. Klik hier om andere reviews te lezen van B.A.E. by Hema producten.

Swatch

HEMA B.A.E. Blush In a Tube 03 Sweetie Pie Crème Blush Review

HEMA B.A.E. Blush In a Tube 03 Sweetie Pie Crème Blush review

Volg jij ons al op Instagram?

De swatch op de foto komt iets harder over dan in werkelijkheid.  De kleur neigt eigenlijk meer naar het het oudroze.  Als je de kleur uitsmeert zie je dat er mooie glans overblijft.  Het lijkt wel of er een beetje zilver parelmoer in zit. Als ik de kleur op mijn wangen uitsmeer lijkt het wel weer iets meer naar bruin te neigen.  Kijk maar naar de foto’s hieronder!

Gebruik en resultaat

HEMA B.A.E. Blush In a Tube 03 Sweetie Pie Crème Blush Review

HEMA B.A.E. Blush In a Tube 03 Sweetie Pie Crème Blush Review

Op de foto draag ik een heel dun laagje foundation met daarover heel royaal aangebracht de HEMA B.A.E. blush in een tube in de kleur  Sweetie Pie (03).  Ik heb de kleur aangebracht op mijn wangen, langs de haargrens en op het puntje van mijn kin. Misschien iets te royaal, maar zo krijg je wel goed de tint te zien. De Sweetie Pie (03)  is de donkerste kleur uit de serie;  kleur (01) is Lovely Doovey (roze)  en kleur (02) is Peach Baby (perzik).  Deze foto is gemaakt vóór de hittegolf week in juni.  Gezien het niet al te zonnige voorjaar had ik toen niet een heel bruin gezicht van mezelf. Daarom vind ik op deze foto dat de kleur wel iets te donker voor mij is.

Gebruik van de HEMA B.A.E. Blush In a Tube

Met het opbrengen heb ik even moeten oefenen.  Ik gebruik normaliter alleen poederblush, opgebracht met een kwast.  De HEMA B.A.E. blush in een tube moet je anders opbrengen.  Ik heb 3 stipjes op mijn wangen gezet en heel zachtjes uitgewreven en ingeklopt, dat ging best goed.  Ik vind het resultaat heel zacht en natuurlijk.  Na een paar keer gebruik gaat het opbrengen steeds gemakkelijker.  Net heb ik nog gefitnessd en de blush blijft prima zitten.  Ook heb ik nu na een weekje vakantie een gebruind gezicht en dan is de kleur Sweetie Pie (03) prima.  In de winter zou ik meer voor de kleur 02 kiezen, zacht perzik past dan wel bij de ondertoon van mijn huid. De kleur 01 (roze) laat ik over aan dames met een wat lichtere ondertoon in de huid.  Ik vind deze blush een leuk alternatief voor een poederblush en heel handig in je toilettas voor op vakantie of een weekendje weg!

 

De HEMA B.A.E. Blush In a Tube 03 Sweetie Pie Crème Blush is te koop voor € 5,- per stuk.

 

Deze make-up review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *