HEMA Zonnemelk SPF 50 Sensitive & Zonnemelk Mini SPF 30

HEMA Zonnemelk SPF 50 Sensitive & Zonnemelk Mini SPF 30 Review

De HEMA is echt zo’n fijne alles winkel. Ze hebben er gewoon van alles en altijd voor een fijn HEMA prijsje. Zo hebben ze ook betaalbare zonnebrand in allerlei verschillende soorten en maten. Ik ontving de HEMA Zonnemelk SPF 50 Sensitive & Zonnemelk Mini SPF 30 en testte ze uitgebreid!

HEMA Zonnemelk SPF 50 Sensitive

HEMA Zonnemelk SPF 50 Sensitive Review

Volg jij ons al op Instagram?

Ik koop altijd SPF 50, vanwege mijn lichte en zon-gevoelige huid. Deze zonnemelk heeft een SPF 50 en beschermt tegen zowel UVA (aging) en UVB (burning) straling. De zonnemelk bevat geen parfum en kleurstoffen en is volledig vegan. De zonnemelk zou ook geschikt zijn voor de gevoelige huid en is dermatologisch getest. Ook zou de zonnemelk waterproof zijn.

De beschrijving klinkt als een rechttoe rechtaan zonnebescherming; geen overbodige poespas en doet wat hij zou moeten doen. Wat mij vooral opviel aan deze zonnemelk is dat de melk echt erg dun is. Als je niet oppast glijdt alles tussen je vingers door. Dat is dus even een attentie puntje! Mijn gevoelige huid reageert goed op deze zonnemelk en ik ben tijdens het gebruik van deze zonnemelk in Griekenland niet verbrand. Ik heb om de 2 uur gesmeerd, zoals ik altijd trouw doe. Wel moet je erg lang en ”goed” smeren wil deze zonnemelk intrekken. En niet teveel gebruiken, mits je er niet als zo’n typische white dutchman uit wilt zien 😉 . Ik gebruik zelf liever een spray, dat gaat sneller en trekt ook sneller in. Maar dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur.

HEMA Zonnemelk Mini SPF 30

HEMA Zonnemelk Mini SPF 30

Deze mini zonnemelk met SPF 30 bescherming is perfect om mee te nemen in je (hand) tas. Zo kan je op ieder gewenst moment even je zonnebescherming bijwerken. Deze mini zonnemelk is in alle oogpunten hetzelfde als de zonnemelk met SPF 50 die ik hierboven heb beschreven, alleen dan een stuk kleiner!

 

De zonnebrand producten zijn verkrijgbaar bij filialen van de HEMA of in de webshop via de aanklikbare links. De HEMA Zonnemelk SPF 50 Sensitive kost € 9,50 & de HEMA Zonnemelk Mini SPF 30 kost € 2,50.

 

Deze zonnebrand review bevat gekregen producten. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. theNextG1rl
  12 augustus 2019 / 15:12

  Ik heb ook altijd zo’n mini in mn tas zitten, superhandig bij onverwachtse zonnetjes!

  • Eveline
   Auteur
   12 augustus 2019 / 16:05

   Ja precies! Heel goed van je 🙂 , zonnebrand is zo enorm belangrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *