Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick

Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick Review

Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick Review

Wat een plaatje hé? Steeds meer designer merken brengen tegenwoordig make-up uit en ik en Wilma zijn daar allebei super enthousiast over. De kans dat wij in ons leven ooit iets van Hermès kopen buiten parfum en nu dus make-up is niet zo groot. Plusminus 35.000 voor een tas gaat ons toch wat ver…… Met de komst van designer make-up wordt het kopen van ‘een designer product’ voor veel mensen wat toegankelijker. Maar is deze designer make-up ook even goed als gerenommeerde make-up merken? Dat gaan wij voor jullie testen! Ik (Eveline) begin vandaag met deze mooie Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick in de kleur 40 Rose.

 

Over de Rouge Hermès Lipsticks

Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick Review

 Volg jij ons al op Instagram?

”Rouge Hermès is een complete collectie gewijd aan de schoonheid van de lippen. Objecten ontworpen door Pierre Hardy die tegelijk poëtisch, functioneel en navulbaar zijn. Een duurzaam object in gelakt, gepolijst en geborsteld metaal, Rouge Hermès wordt beschermd door een canvas zakje en wordt in zijn kleine oranje doos geschoven!”

 

Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick in de kleur 40 Rose

Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick Review

Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick Review

Wauw….. zo mooi. Dit is nou make-up waar ik écht blij van word. De verpakking is super mooi en strak en voelt heel zwaar aan. De lipstick sluit magnetisch waardoor hij niet zo makkelijk open gaat in je tas. Én de lipstick wordt geleverd in een mooi Hermès doosje waarin ook nog eens een extra etuitje voor je lipstick in zit. Luxe en wat overdaad, dat is toch waar designer merken zich mee onderscheiden van ‘normale’ merken. En dat is ook wat, buiten de merknaam, de producten zo (soms wanstaltig) duur maakt. In het geval van deze lipstick vind ik de prijs tegenover een andere high end lipstick nog relatief meevallen. Een Chanel of Dior lipstick kost rond de € 40,- per stuk, een Tom Ford lipstick kost rond de € 55,- per stuk en deze Hermès lipstick kost € 64,- per stuk. Ja, het is een prijsverschil. Maar nee, dit verschil is niet zo groot als ik op voorhand het verwacht.

 

Swatch

Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick Review

”De levendige en elektrische Rose Lipstick brengt een zachte en verleidelijke noot vol humor en vreugde.” 

De 40 Rose lipstick heeft een glanzende satijnen finish. De pigmentatie is heel sterk, zoals je ziet op de foto.

 

Look & Conclusie

Hermès Rouge Hermès Satin Lipstick Rose Lipstick Review

Ik wil allereerst opmerken dat ik blij ben met mijn kleurkeuze. De 40 Rose lipstick is voor mij een lipstick kleur die ik elke dag zou kunnen dragen. De verpakking vind ik erg mooi en luxueus, iets wat je ook mag verwachten van een merk als Hermès. De lipstick heeft een geur, die ik als licht zoet zou omschrijven. Maar zodra je de lipstick op hebt gesmeerd is hier helemaal niks meer van te ruiken. De textuur van de lipstick is van een ander niveau…… Ik heb veel high end lipsticks; van Lancôme, Chanel, Charlotte Tilbury, Dior, Pat McGrath, YSL, Guerlain en noem maar op. Deze lipstick is zó zijdezacht en glad, het lijkt wel een lip balm die de lippen intensief voedt, terwijl je hem bijna niet voelt zitten. Normaliter zou ik bij een beschrijving als deze denken; oei die blijft nooit lang zitten. Maar dat is dus uniek aan deze lipstick: dat doet hij wel. De lipstick voelt erg ‘licht’ aan op de lippen, je voelt hem eigenlijk amper zitten. En tegelijkertijd is hij ontzettend gepigmenteerd. Dit is in mijn ogen uniek. Het is meestal of of en bij deze lipstick is het en en. Een extra mooie bijkomstigheid van alle Hermès lipsticks is dat ze navulbaar zijn. En allemaal hetzelfde formaat hebben. Ik ben nu bijvoorbeeld gegaan voor een satin finish, maar hier zou ook een navulling van een matte lipstick in passen. Goed voor het milieu en voor de portemonnee, de navulling kost namelijk ‘maar’ € 39,- in plaats van € 64,-.

 

De Hermès Rouge Hermès lipsticks zijn te koop in alle officiële Hermès winkels en online te bestellen voor € 64,- per stuk via deze link. Ik heb deze lipstick zelf gekocht.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *