fbpx

Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost

Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost Review

Niet zo lang geleden vertelde ik op Instagram dat ik een nieuw favoriet make-up merk had. En dat is Hourglass! Ik kocht dit mooie (helaas limited edition) Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost bij de Bijenkorf in Amsterdam. Maar een aantal van de kleuren zijn ook los te verkrijgen.

Klik hier om meer reviews van Hourglass producten te lezen.

Over het Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost

Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost Review

Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost Review

Voordat ik dit palette kocht had ik al ervaring met Hourglass, namelijk met het Ambient Lighting Palette en de Ambient Powder Brush. Het Ghost palette bevat twee Lighting blushes (linksboven de kleur Surreal Effect en rechtsonder Infinite Flush). En twee Strobe Lighting Blushes (rechtsboven de kleur Brilliant Nude en linksonder de kleur Lucid Glow). De blushes hebben allemaal levendige tinten en een zachte, multidimensionale kleur.

De formule

Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost Review

Volg jij ons al op Instagram?

Hourglass maakt in technologisch opzicht bijzondere make-up. Met hun zogeheten Photoluminescent Technology (vrije vertaling: fotoluminescentie technologie ) zorgen ze ervoor dat de blushes diepte en dimensie vertonen op de huid. De poeders zijn handgemaakt en geformuleerd met een geavanceerde miscelare technique. Dit betekent ‘mengen’ in het Italiaans. Op deze manier ontstaat er een goede balans tussen pigment en poeder en is iedere blush one of a kind. Geen enkele blush lijkt op elkaar wat betreft het patroon. Ook zit het patroon echt ‘in’ de blush, het is geen overspray. Het patroon blijft de hele inhoud van de blush hetzelfde, waardoor hij altijd perfect kleur blijft afgeven. Alle kleuren zijn opbouwbaar wat betreft de intensiteit van de blush. En zoals we gewend zijn van Hourglass is ook dit product 100% vegan en cruelty free. En bevat het geen parabenen, talk, parfum, nanodeeltjes of gluten.

Swatches

Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost Review

Mooi hé? Ik moet zeggen dat ik de kleur Brilliant Nude eigenlijk meer een highlighter vind dan een blush. Maar desalniettemin erg mooi.

Resultaat en conclusie

Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost Review

Op deze foto heb ik de onderste twee kleuren met elkaar gemengd en rechtsboven als highlighter gebruikt. Zoals alle producten van Hourglass zijn de poeders super zacht (en dus ook wat kwetsbaar) en blenden ze meteen in je huid. De pigmentatie is hartstikke goed, waardoor je niet veel nodig hebt en dus erg lang met de poeders zal doen. Ik vind het effect super mooi; een gezonde glow die heel mijn gezicht op laat lichten. Dit is zeker niet het laatste product van Hourglass wat ik aanschaf.

 

Ik heb het Hourglass Ambient Lighting Blush Quad Ghost zelf gekocht bij De Bijenkorf voor € 64,50.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *