fbpx

Hourglass Ambient Powder Brush

Hourglass Ambient Powder Brush

De Hourglass Ambient Powder Brush is volgens Hourglass dé kwast om het Ambient Lighting poeder op te brengen op het hele gezicht! Eerder reviewde ik het Hourglass Ambient Lighting Palette al, klik hier om deze review te lezen. Ik heb al genoeg kwasten, maar ik vind het leuk om een setje te hebben en daarnaast ben ik erg benieuwd naar de kwaliteit van deze kwast!

Cruelty free kwast

Hourglass is een vegan merk en al hun producten zijn 100% cruelty free. Ondanks dat ik niet vegetarisch ben (al eten wij wel veel vegetarisch) vind ik dit toch een fijn idee. Ik voel me niet prettig bij het gebruiken van producten waar dieren voor geleden hebben. De Ambient Powder Brush is goedgekeurd door PETA en is dus volledig vegan. De kwast is gemaakt van de hoogste kwaliteit Taklon borstelharen. Taklon is hygiënischer dan dierenhaar en daarnaast zijn de haren super zacht. En dan bedoel ik echt MEGA super zacht. Zachter dan welk type dierenhaar dan ook. Ook vind ik de kwast erg mooi vormgegeven. Echt een high-end product!

Hourglass Ambient Powder Brush

Volg jij ons al op Instagram?

Als je vegetarisch / vegan bent raad ik je aan zeker eens te kijken naar (de kwasten van) het merk Hourglass. Deze kwast is ook een goed alternatief voor mensen die allergisch zijn voor dierenhaar. Je kunt met deze kwast vloeibare (liquid), crème of poeder make-up aanbrengen. Ondanks dat hij speciaal is ”gemaakt” voor het aanbrengen van de  Ambient Lighting poeders.

Conclusie

De kwast voelt stevig en luxe aan en de haartjes zijn super zacht. Ik vind dat de kwast lekker in de hand ligt en de Ambient Lighting poeders mooi en streep- en vlekkeloos aanbrengt. Ik heb hem ook een keer gebruikt om de Guerlain Météorites aan te brengen en deze ”pakte” hij ook moeiteloos. Kortom, dit is gewoon een super mooie en fijne kwast! Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is de prijs, maar Hourglass is dan ook een high-end cosmetica merk.

 

Een vriendin van mij heeft deze kwast voor mij meegenomen van de Sephora in Los Angeles. Ik heb de Hourglass Ambient Powder Brush zelf gekocht voor $38.00, dit is omgerekend zo’n € 33,00. Hourglass is ook te koop via de Franse webshop van Sephora.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *