fbpx

Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick (navulbare lipstick)

Hourglass CONFESSION Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick (navulbare lipstick) review

Ik review vandaag de Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick. Dit is een navulbare lipstick van het mooie merk Hourglass. Wat vinden jullie van deze ranke  gouden lipstick houder van Hourglass? Ik ben er als een blok voor gevallen :). Met deze lipstick werd Hourglass in 2019 uitgeroepen als winnaar van de Beauty Innovator Awards 2019 van Refinery29 in de categorie duurzaam merk. Dit prachtig omhulsel is dus duurzaam geproduceerd en de lijn heeft een hele schakering aan mooie lipstickkleuren. Van deze reeks heb ik als eerste gekozen voor de kleur  “I’m Addicted”, een warme bruintint met oranje ondertoon.  Eens kijken hoe ‘verslaafd’ ( 😉 ) ik ga raken aan deze Hourglass navulbare lipstick met hoge kleur intensiteit!

Klik hier om meer reviews van Hourglass producten te lezen.

Over de Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick (navulbare lipstick)

Hourglass CONFESSION Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick (navulbare lipstick) review

Volg jij ons al op Instagram?

Toen Eveline en ik in de Bijenkorf in Eindhoven rondliepen, op zoek naar de nieuwste make-up producten, hebben we lang rondgekeken bij het merk Hourglass. Op deze dag zat er een graveur die op allerlei aankopen gratis een inscriptie naar keuze kon aanbrengen. Ik hoefde niet lang te twijfelen en liet mijn nieuwe aankoop graveren met Beautytijd 🙂  De Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick van Hourglass belooft een volle, duurzame kleur met een glanzende, satijnen finish.

De voordelen op een rijtje:

  • een volle en duurzame kleur met een zachte textuur en een glanzende satijnen finish
  • de ranke gouden applicator zorgt ervoor dat je de lipstick nauwkeurig kan aanbrengen
  • de lipstickhouder is navulbaar

De navulbare lipstick houder

Hourglass CONFESSION Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick (navulbare lipstick) review

Hourglass CONFESSION Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick (navulbare lipstick) review

De gouden applicator is dus een éénmalige investering.  Je koopt deze samen met een kleur na keuze.  Daarna kun je (hopelijk voor altijd) iedere lipstick kleur als navulling kopen. De navulling van de Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick van Hourglass  is heel gemakkelijk in de gouden applicator aan te brengen.

Dit zijn de tips bij het navullen van de lipstick:

  • je houdt het puntige deel van de gouden applicator vast, verwijder de gouden dop en haal de opgebruikte lipstick eruit
  • verwijder de zwarte dop van de lipstick navulling
  • druk de staaf met de lipstick uit de rondvormige zwarte houder
  • klik dan de lipstick navulling in de gouden applicator
  • sluit het puntige deel waar de lipstick nu weer inzet af met de gouden dop van de houder

Swatch

Hourglass CONFESSION Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick (navulbare lipstick) review

De kleur op bovenstaande swatch heet;  I’m Addicted.  Het is een zachte, vrij neutrale kleur.  Een bruintint met een oranje ondertoon die gemakkelijk draagbaar is voor overdag, maar ook ‘s avonds prachtig staat.  De kleur is heel diep gepigmenteerd en daarom altijd aanwezig op je lippen. En gemakkelijk te combineren met vele looks en kleuren uit oogschaduwpalletten en blushes.

Look & conclusie

Hourglass CONFESSION Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick

Het eerste wat mij opvalt aan de Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick van Hourglass is dat deze heel erg zacht aanvoelt op je lippen.  Je voelt totaal niet dat je lipstick hebt aangebracht. Ten tweede is deze lipstick heel gemakkelijk en heel nauwkeurig aan te brengen. Met een streek zijn je lippen voorzien van een zachte satijnachtige glans.  Glans is misschien wat teveel gezegd, want ik vind deze lipstick wel heel intens van kleur maar niet extreem glanzend.  Ik vertaal Confession in dit geval als ‘kleur bekentenis’.  De houdbaarheid vind ik normaal, na een paar uurtjes of na het eten moet je de High Intensity Lipstick wel weer opnieuw aanbrengen. Wat niet erg is, want je lippen blijven er zacht bij omdat deze lipstick je lippen niet uitdroogt.

Navulbaar

De inhoud is minder als die van een normale lipstick,  namelijk 0,9 gram t.o.v. gemiddeld 3,7 gram.  De lipstick navulling is dan ook een goedkoper dan een gemiddelde normale lipstick, zo kun je sneller een nieuwe kleur kopen en blijf je niet zitten met een restje lipstick dat eigenlijk ook nog opgebruikt moet worden.  Ik ben fan van luxe uitziende producten, wat deze gouden applicator van de Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick van Hourglass zeker is.  En de lipstick zelf, met intense kleur die uiterst zacht aanvoelt, ga ik nog heel vaak kopen in andere kleuren uit deze reeks!  Keuze genoeg en voor ieder wat wils.  Een top lipstick in een luxe gouden houder!

 

Ik heb de *Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable lipstick zelf gekocht bij De Bijenkorf voor € 35,50. Dit is de prijs van de lipstick houder + de lipstick. Een navulling kost € 22,50 per stuk.

* dit product is gecertificeerd door PETA. Dit betekend dat het op geen enkele manier op dieren is getest. Klik hier voor meer informatie over een duurzame groene toekomst op de Bijenkorf website.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *