fbpx

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne en Private Jet & Shimmering Set

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne en Private Jet & Shimmering Set Review

Al vanaf het moment dat ik deze super gave Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows voorbij zag komen op het YouTube kanaal van Huda Kattan was ik in love. Toen mijn vriendin Lauren een weekendje naar Madrid ging vroeg ik haar dan ook om er twee voor mij mee te nemen. Bubble Bath & Pink Champagne zijn oudroze tinten en Private Jet & Shimmering Set zijn meer koper / oranje / goud tinten. In deze review test ik ze allebei!

Private Jet & Shimmering Set

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne en Private Jet & Shimmering Set Review

De Matte & Metal Melted Shadows zijn twee oogschaduws in een. Namelijk, zoals de naam al zegt, een matte en een melted (oftewel: super shiny) oogschaduw. De oogschaduws zijn allebei vloeibaar en zouden volgens Huda Kattan binnen twee minuten op je ogen zitten. Dat is natuurlijk ideaal voor s’ochtends als je haast hebt maar er toch mooi uit wil zien. Mijn handen jeukten om deze twee beauties te testen!

De applicatoren

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne en Private Jet & Shimmering Set Review

Eigenlijk kan je dit niet echt applicatoren noemen. Omdat het eigenlijk de bedoeling is dat je beide oogschaduws uitsmeert met je vingers of met een kwast. Enfin, je ziet hierboven de matte oogschaduw. De matte formule heeft olie absorberende bestanddelen die ervoor zorgen dat het product lang op zijn plek blijft zitten zonder te vervagen of in lijntjes te trekken.

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne en Private Jet & Shimmering Set Review

Volg jij ons al op Instagram?

Hier zie je de melted / glitter oogschaduw. Deze lichtgewicht glitter formule zou veegvast zijn en een extreem glanzende en glinsterende finish hebben. De glitter oogschaduw kan wel met het kwastje worden opgebracht. Hij wordt dan super intens, je zou er zelfs een liner mee kunnen zetten. Daarnaast kan je de glitter formule ook met je vingers of een kwast uitblenden, voor een wat minder heftig resultaat.

Swatch

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne en Private Jet & Shimmering Set Review

Wat mij betreft is er aan super gepigmenteerd geen woord gelogen. Dat bewijzen de swatches hierboven wel. Ze zien er zo al super mooi uit hé?

Gebruik en resultaat

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows Private Jet & Shimmering Set review

Wauw! Ik vind dit dus echt super mooi. En Huda overdreef niet: ik zette met iedere oogschaduw 3 stipjes en smeerde het vervolgens uit met mijn vingers. Het was oprecht binnen 2 minuten gedaan 🙂 ! Wat een ideaal product. Ook bleef het de hele dag en s’avonds op een feestje goed zitten. Ik wil daar wel bij vermelden dat ik altijd een oogschaduw primer en setting spray gebruik, dus dat helpt daar wellicht ook aan mee. Maar ook zonder lijkt het me een product wat heel erg lang mooi blijft zitten. De kwaliteit van Huda Beauty is gewoon altijd heel erg goed. Oke, nu gaan we de volgende testen!

Bubble Bath & Pink Champagne

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne en Private Jet & Shimmering Set Review

Bubble Bath & Pink Champagne is in de verpakking al een stuk minder opvallend dan Private Jet & Shimmering Set. Dat wilde ik graag, omdat ik denk dat deze wat meer draagbaar is voor overdag. Ik verwacht / hoop dat deze mooi subtiel is.

Swatch

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne en Private Jet & Shimmering Set Review

Zo als swatch is de kleur echter weinig subtiel te noemen. De glitter dan, de matte is wel mooi neutraal. Ik denk als ik deze in blend met mijn vingers dat ik een heel mooi naturel resultaat krijg. Als je hem aanbrengt met het kwastje zelf wordt hij natuurlijk wel zoals deze swatch is.

Gebruik en resultaat

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne review

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows in Bubble Bath & Pink Champagne review

Jaaa, precies zoals ik hoopte dat hij zou uitpakken. Mooi en subtiel. Ook deze look heb ik in minder dan 2 minuten gemaakt. Het is gewoon echt super snel & letterlijk vlekkeloos. Eventueel zou je er nog een extra glitter laagje overheen kunnen doen als het eerste laagje is gedroogd, dan wordt hij wel intenser. De Matte & Metal Melted Shadows zijn in veel verschillende kleur combinaties te krijgen, als ik binnenkort naar Amsterdam of naar een Sephora ga, ga ik zeker nog even kijken en swatchen!

 

Ik heb de Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows zelf gekocht voor € 23,99 per stuk. Huda Beauty is verkrijgbaar bij Sephora en dus ook via de Franse webshop van Sephora. Daarnaast kun je het merk in Nederland ook bestellen via The Beauty Editor!

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *