Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter

Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter Review

De nieuwe Huda Beauty Rose Quartz collectie is een ware hype in beautyland. De collectie bestaat uit een prachtig oogschaduwpalette en een unieke highlighter. Omdat ik heel nieuwsgierig was naar de highlighter, die in een fraaie verpakking zit en er aan de binnenkant heel apart uitziet, review ik vandaag de Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss.

Klik hier om meer reviews van Huda Beauty producten te lezen.

 

Huda Kattan, make-up artist, beautyblogger én CEO van het cosmeticabedrijf HudaBeauty geeft een mooie boodschap mee met haar nieuwe Rose Quartz collectie:

“Rozekwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, emotionele heling en moedigt zelfaanvaarding aan. Dit kristal is me heel dierbaar en ik hoop dat deze collectie, nu meer dan ooit, iedereen de kracht geeft om te herladen & tot zichzelf te komen”.

 

Over de Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter

Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter Review

Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter Review

Volg jij ons al op Instagram?

Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss is een highlighter die je kunt gebruiken op je ogen, gezicht en lichaam. Geïnspireerd door het rozenkwartskristal, worden je gelaatstrekken op natuurlijke wijze benadrukt. De formule is glanzend en doordrenkt met warme roze en gouden champagne kleurige ‘pareldruppels’, die er prachtig uitziet op alle huidtinten.  Nooit eerder heb ik (en ik denk niemand met mij) een dergelijke highlighter-formule gezien, het is echt uniek te noemen!  Onderstaand vertel ik je wat meer over de textuur van deze highlighter.

 

De belangrijkste kenmerken van Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss op een rijtje:

  • Te gebruiken op je ogen, gezicht en lichaam
  • Doorschijnende applicatie met subtiele glans
  • Flatteert iedere huidtint
  • Creëert een lichtreflecterend, dewy effect
  • Niet plakkerig of zwaar op de huid

 

Over de textuur van de highlighter

Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter Review

De unieke textuur van de Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss vind ik op foto’s vele malen mooier lijken dan in werkelijkheid.  De warme roze en champagnekleurige ‘pareltjes’ zitten samengepakt onder een laag gel. Als je er over wrijft, dan wrijf je deze pareltjes als het ware kapot en ontstaat er een mengeling van een prachtige roze/gouden glans.  De pareltjes blijven dus geen pareltjes maar worden langzamerhand een platte roze-champagne kleurige substantie. De textuur wordt dus steeds minder doorzichtig door aanraking, maar het resultaat van de highlighter is een hele mooie subtiele glans.  En het is het resultaat dat telt!

 

Highlighter swatch

Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter Review

Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter Review

Op bovenstaande swatch zie je heel duidelijk de mengeling van de roze en champagne kleur.  Deze highlighter ligt bij het aanbrengen niet op je huid maar mengt zich met je huid. Het resultaat vind ik heel natuurlijk en subtiel glanzend.  En zéker heel mooi op een ‘meer ervaren huid’ want de Rose Quartz Face Gloss benadrukt de rimpeltjes niet.

 

Look & conclusie

Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter

Ik ben zeker ook voor de fraaie verpakking gevallen, die doet denken aan een Rozenkwarts steen. Maar je kunt natuurlijk niet om de unieke formule van de highlighter heen. Zoiets aparts zie je maar zelden en natuurlijk wilde ik dit testen. Ik kan de textuur nog steeds niet mooi noemen en het wordt ook niet mooier in het doosje als je het vaker gebruikt. Maar het resultaat is echt verbluffend, zo’n zachte en subtiele look heb ik eigenlijk nog nooit ervaren bij het gebruik van een highlighter.

Ik gebruik de Rose Quartz Face Gloss op het wenkbrauwbot, binnenkant ogen en jukbeenderen en altijd is het resultaat prachtig. Het is wel belangrijk om te weten dat je deze highlighter over je make-up gebruikt (en dus niet eronder). Én je veegt het product niet over je make-up maar je drukt de highlighter zachtjes met je vingers op je huid.  Zo voorkom je dus dat  make-up wordt uitgeveegd.  Je neemt het doosje met spiegeltje gemakkelijk mee in je handtas, de textuur is niet breekbaar en dus ook heel praktisch in je toilettas.  Als je mij vraagt of de  Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss de hype waard,  dan zeg ik toch volmondig JA….

 

De Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter kost € 39,00 en is te koop in verschillende ICI Paris XL filialen. Daarnaast is de highlighter online te bestellen via deze link. Ik heb de highlighter zelf gekocht.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *