fbpx

Huda Beauty The New Nude Palette

Huda Beauty The New Nude Palette

Nog een pareltje uit Parijs! J’adore dit Huda Beauty The New Nude Palette palette. Ik heb Desert Dusk een tijdje terug gekocht in Barcelona, vanwege de enorme hype. En ik moet eerlijk toegeven dat het mijn kleuren niet zijn. Ik houd meer van rustige, nude oogschaduw met een bijzonder glitter of glans effect dan van felle, opvallende oogschaduws. Vandaag review ik dit prachtige oogschaduw palette, wat al weken de absolute bestseller is bij Sephora!

De verpakking

Huda Beauty The New Nude Palette

Huda Beauty The New Nude Palette

Huda Beauty The New Nude Palette

Het palette zit in een stevige, kartonnen verpakking. Ik ben geen fan van kartonnen verpakkingen, omdat ik vind dat de hoekjes snel lelijk kunnen worden als je een product mee op reis neemt. Geef mij maar een stevige verpakking van hard plastic. Maar goed, we mogen niet te hard klagen. Want de print op het oogschaduw palette is prachtig. We zien Huda Kattan met een nude ooglook en glanzende letters. Dezelfde foto is ook afgedrukt op het beschermende plastic in het palette.

18 Kleuren met verschillende finishes

Huda Beauty The New Nude Palette

Huda Beauty The New Nude Palette

Volg jij ons al op Instagram?

Huda Beauty The New Nude Palette

In dit oogschaduw palette vind je maar liefst 18 oogschaduws met verschillende finishes. De tinten zijn zowel warm als koel nude en variëren van mauve en taupe naar koper, goud en roze. Dit maakt het palette divers, zo op het eerste gezicht lijkt geen enkele kleur op een andere kleur. Huda is duidelijk een fan van matte oogschaduws, want 10 oogschaduws zijn mat. Deze matte oogschaduws bevatten aloë vera en kokosnoot olie en hebben daarom een boterachtige structuur. Daarnaast bevat het palette vier reflecterende tinten, die door Huda Beauty zo genoemde ”parel-vlekken” bevatten. Deze vier tinten hebben een duo-chrome finish. Dan vind je nog twee glitter oogschaduws, die een speciaal soort siliconen bevatten die voor een ‘diepe’ glitter, pigmentdispersie en helderheid zorgen. Tenslotte bevat het Huda Beauty The New Nude palette nog een geperste parel oogschaduw en een concealer basis. De ‘pressed-pearl’ oogschaduw bevat acacia honing, jojoba en zonnebloem wax om ervoor te zorgen dat deze goed laagt over de matte tinten. De concealer basis zorgt voor een goede oogschaduw basis en dat de kleur die eroverheen wordt aangebracht intenser pakt. Pfoe, een hoop informatie maar ik vond dit wel leuk om te delen!

Swatches

Nu op naar een spannender onderdeel van de review; de swatches!Huda Beauty The New Nude Palette Review

Van links naar rechts: Bare, Crave, Play, Fantasy, Love Bite en Shanked

Huda Beauty The New Nude Palette Review

Lage, Daydream, Tickle, Excite, Infatuated en Kinky

Huda Beauty The New Nude Palette Review

Concealed, Secret, Tease, Raw, Charmed en Teddy

Look nummer 1

MAC Pigment Oogschaduw Rose

MAC Pigment Oogschaduw Rose

Voor deze look heb ik Bare op mijn wenkbrauwbot en ooghoek aangebracht. Daarna heb ik Play als transitie kleur in de arcadeboog geblend. Vervolgens heb ik Tickle op mijn bewegend ooglid aangebracht en Tease als schaduw kleur in de arcadeboog. Tenslotte heb ik de look afgemaakt met MAC Pigment Oogschaduw Rose op mijn bewegend ooglid. Wat een mooi effect geeft, maar Tickle helaas een beetje ‘overshined’.

Look nummer 2

Huda Beauty The New Nude Palette

Huda Beauty The New Nude Palette

Look 3

Huda Beauty The New Nude Palette

Huda Beauty The New Nude Palette

Ik heb nu 3 verschillende looks gemaakt, maar je kan er natuurlijk nog heel veel meer maken. Ik vind het Huda Beauty The New Nude Palette ontzettend divers en heel erg mooi. De oogschaduws zijn ontzettend gepigmenteerd en blenden mooi in elkaar over. Zonder kleurverlies. Wat mij betreft krijgt dit palette een dikke vette 10.

 

Ik heb het Huda Beauty The New Nude Palette zelf gekocht bij de Sephora in Parijs voor € 65,00. Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar via bijvoorbeeld de webshop Cult Beauty. Ook kun je dit mooie palette bestellen via de webshop van de Franse Sephora!

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. Tessa
  27 februari 2019 / 19:38

  Wat een prachtig palette en wat een geweldige looks heb je er mee gemaakt!

  • Eveline
   Auteur
   28 februari 2019 / 12:50

   Hoi Tessa, wat een lief compliment! Dankjewel :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *