fbpx

Icoone LASER beauty behandeling voor omtrekvermindering en aanpak van vet

Icoone LASER beauty behandeling voor omtrekvermindering en aanpak van vet | Eveline

Wat is het toch gaaf om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met de huid op het gebied van anti-aging & bodycontouring. Bij USKIN The Clinic in Best hebben wij kennis gemaakt met de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage; de icoone. Dit futuristisch (lijkt haast wel op een octopus) uitziend systeem biedt bindweefselmassages aan op een mechanische manier voor zowel lichaam als gezicht. En zelfs voor de meest moeilijk behandelbare zones zoals handen en binnenkant benen. Vooraf de icoone® behandeling maakte we kennis met de behandelingen en producten van Vinoble.

Ik (Eveline) koos ervoor om mijn lichaam te laten behandelen met de icoone laser voor omtrekvermindering en de aanpak van vet op mijn lichaam. Wilma koos ervoor om te gaan voor de icoone voor het gezicht; een all-in-one anti-aging behandeling voor gezicht, hals & decolleté.

Over icoone LASER

Icoone Beauty behandeling tegen vetophopingen review

De icoone® LASER is het meest vooruitstrevende systeem op het gebied van bindweefselmassage. Dit komt door de 21.600 (!) stimulaties per minuut die worden afgegeven aan de huid en even belangrijk is de wijze hoe deze stimulaties in de huid plaatsvinden. Professor Guimbertau heeft na 20 jaar onderzoek weten vast te leggen op video hoe de huid is opgebouwd. Deze inzichten hebben bijgedragen aan het ontwerpen van de unieke behandelmethode van mechanische bindweefselmassage en de alveolaire stimulaties.

De rollers waarmee gewerkt wordt zijn geavanceerd met de Roboderm® technologie. De kleine gaatjes in de rollers (zie foto hierboven) zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder de huid dicht te knijpen (check manuele bindweefselmassage) en trekken aan een alveolair netwerk wat is te vergelijken met een spinnenweb.

Iets wat verder uniek is, is de combinatie van LED & LASER. De vetcellen kunnen al tijdens één behandeling vloeibaar worden gemaakt (dit gebeurt door de LASER). Hierdoor kan vet, wat is vrijgemaakt door de laser, verplaatst worden naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die vetten kan omzetten in de verbranding; suiker. Hierdoor kan je dus gelijktijdig op vetvermindering & bodycontouring werken of bijvoorbeeld een dieet effectief ondersteunen.

icoone LASER; vetaanpak én bodycontouring in één behandeling

Icoone Beauty behandeling tegen vetophopingen review

Volg jij ons al op Instagram?

De behandeling met icoone LASER is voor het hele lichaam inzetbaar;

  • vermindering van cellulite
  • aanpak van vetophoppingen
  • verbetering van de bloedvaten
  • lipoedeem, huidversteviging
  • huidverstrakking
  • bodyllifting
  • bodycontouring
  • herstel van littekens
  • lymfeoedeem
  • omtrekvermindering

De behandelingen van icoone® zijn erg gewild in de beautybranche omdat elke zone op een pijnloze, ontspannen en natuurlijke manier verbeterd wordt. Zelfs de pijnlijke zones zoals hals, enkels en binnenkant benen!

Wat is de meerwaarde van  mechanische bindweefselmassage

Icoone Beauty behandeling tegen vetophopingen review

De icoone® is gespecialiseerd in verbetering van alle huidlagen wat ook wel het alveolair netwerk wordt genoemd. Dit zorgt ervoor dat je collageenaanmaak gestimuleerd wordt, je lymfedrainaige stimuleert en de huidteint geëgaliseerd wordt. Een manuele bindweefselmassage kan pijnlijk zijn. Door het knijpen wordt eerst een soort ‘kneuzing’ aangebracht maar de behandeling met icoone LASER is pijnloos! Icoone behandelt de huid met respect.

De icoone® zuigt als het ware de huid op en de kleine gaatjes in de behandelrollers sluiten de huid niet af zodat er specifiek op de huidlagen gewerkt kan worden. De weefsels en de netwerken in de huid worden op aleveolair niveau aangepakt; bevordering van volume, invulling van fijne lijnen en het bevorderen van de natuurlijke huidteint.

Je kan de behandeling zo uitgebreid maken als dat je wil. Het is mogelijk om in een behandeling gezicht & lichaam te combineren en alle behandelprogramma’s zijn geschikt voor mannen & vrouwen. Wel is het goed om te weten dat de meest hoogwaardige resultaten in kuurvorm worden behaald en dat onderhoudsbehandelingen gewenst zijn om je resultaat vast te houden.

Voor het lichaam wordt icoone LED & LASER ingezet voor vetverbranding en volumevermindering; hierdoor wordt het vet snel afgevoerd. In het gezicht wil je juist volume bewaren en daarom wordt de LED & LASER functie nooit voor het gezicht ingezet. Deze behandelkop is er ook alleen maar voor het lichaam. Voor het lichaam kan je al na één behandeling zien dat dat de lichaamscontouren geaccentueerd zijn en dat je minder vet vasthoudt op specifieke zones.

Mijn ervaring

Icoone LASER beauty behandeling tegen vetophopingen

Voorafgaande aan de behandeling had ik aangegeven dat ik graag wilde werken aan omtrekvermindering en het verminderen van vet. Vooraf de behandeling wordt er aan mij gevraagd om een soort van panty-pakje aan te trekken; dit voor de aansluiting van de stimulaties op mijn huid. Volgens Wilma lijk ik op een alien in het pak 😉 De eerste 20 minuten van de behandeling staan in het teken van het opzetten van mijn lymfesysteem en het stimuleren van mijn bloedvaten-netwerk met de Robosolo. Daarna wordt er met de RoboTwins gewerkt op het afvoeren van vet wat ook ongeveer 20 minuten duurt. In kuurvorm wordt aangeraden om de behandelingen te herhalen omdat het volumeverlies dan daadwerkelijk plaatsvindt voor lang termijn.

Op mijn lichaam wordt de icoone LED & LASER ingezet; LED zorgt ervoor dat de celwand semipermaebel (deels toelaatbaat) wordt en de LASER zorgt ervoor dat de vetcellen vloeibaar worden zodat ze afgevoerd kunnen worden. Deze combinatie zorgt voor stimulaties waarmee de meeste resultaten op vetvermindering worden bereikt.

Icoone Beauty behandeling tegen vetophopingen review

Het advies is om na icoone LASER behandeling het liefst te gaan sporten (of een lange wandeling te maken)  zodat het lichaam nog verder kan werken aan vetverbranding.

De behandelkoppen van icooneIcoone Beauty behandeling tegen vetophopingen review

De grootste behandelkop van de icoone LASER (Robosolo) wordt ingezet op het lichaam voor o.a. de aanpak van vetcellen & cellulite maar gaat ook bindweefselverklevingen tegen. De RoboTwins zorgen ervoor dat een full bodybehandeling gehalveerd wordt en ik dus veel minder tijd kwijt ben. Hoe fijn is dat tussen alle hectiek! De icoone® is overigens het enige systeem waarmee tweehandig behandeld kan worden!

Huidspecifieke en pijnloze behandeling met icoone LASER

Icoone Beauty behandeling tegen vetophopingen review

Hieronder zet ik de mogelijkheden van de behandelingen en de behandelzones voor je op een rijtje:

Anti-aging – verjonging van de huid, verstrakken van de kaakcontouren en het verstrakken van de hals

Bodyshaping – verbetering van de contourvormen en effectief cellulite verminderen

Huidversteviging – terugbrengen van volumeverlies op gezicht & lichaam

Therapeutisch – verlichting van spierpijn, behandelen van verklevingen en litteken verbetering

Volledige work-out – totale ontspanning & egaliseren van je huidteint

Resultaat en conclusie

Icoone Beauty behandeling tegen vetophopingen review

Niet schrikken van het licht en de warme gloed die je hier ziet! De behandeling is écht pijnloos 😉 Ik vind het heel speciaal dat je zonder pijn en in één behandeling al specifiek op vetvermindering kan werken waarbij het verbeteren van de contourvormen een extra zijn. Met behulp van de icoone® LASER en in combinatie met sporten (in mijn geval kickboksen) kan ik eindelijk de strijd aangaan met de kilo’s!

 

Klik hier om een ICOONE lichaamsbehandeling in te plannen.

 

Ik ben door USKIN uitgenodigd voor de icoone LASER behandeling. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *