IndeedLabs Bakuchiol Reface Pads Gezichtsreiniging

IndeedLabs Bakuchiol Reface Pads Gezichtsreiniging Review

IndeedLabs staat er om bekend altijd een van de eersten te zijn met innoverende huidverzorging! De Indeed Labs Bakuchiol Reface Pads zijn een mooi alternatief voor retinol. Retinol kan soms bijwerkingen geven zoals schilfertjes of een rode huid. Ook wordt retinol niet aangeraden overdag of tijdens de zwangerschap. Bakuchiol heeft dezelfde werking als retinol maar is niet irriterend en kan ook overdag gebruikt worden of tijdens zwangerschap. Ik heb de Bakuchiol Reface Pads getest en review mijn bevindingen vandaag!

Over de IndeedLabs Bakuchiol Reface Pads

IndeedLabs Bakuchiol Reface Pads Gezichtsreiniging Review

Volg jij ons al op Instagram?

IndeedLabs Bakuchiol Reface Pads bevatten Sytenol A, dit ster-ingrediënt heeft een herstellende werking en is een plantaardig alternatief voor retinol. Het krachtige ingrediënt werkt net zoals retinol maar is geschikt voor alle huidtypen. Het versnelt de celdeling, herstelt elasticiteit van de huid en het is klinisch bewezen dat het ook erg effectief is tegen verminderen van acné.

De voordelen van IndeedLabs Bakuchiol Reface Pads op een rijtje:

  • Gaat huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels tegen
  • Vermindert hyperpigmentatie
  • Helpt tegen roodheid en droogheid van de huid
  • Bevordert de huidtint
  • Geeft hydratatie, elasticiteit en stevigheid
  • De huid wordt helderder en stralender
  • Exfoliërende werking

Gebruik & Conclusie

IndeedLabs Bakuchiol Reface Pads Gezichtsreiniging Review

Ik heb al verschillende producten met retinol erin gebruikt. Retinol is uitgeroepen tot de holy grail van de anti-aging ingrediënten. Mijn huid kan er (gelukkig) goed tegen en ik ben ervan overtuigd dat het fijne lijntjes en rimpels echt vermindert. IndeedLabs heeft ook Retinol Reface Pads, maar ontwikkelde Bakuchiol Pads voor mensen die last hebben van de bijwerkingen van retinol zoals droogheid en irritatie. Het voordeel van Bakuchiol Pads is dat je deze ook overdag kunt gebruiken! Zorgen over fotosensitiviteit van de huid zijn is dus niet nodig. En de pads zijn heel handig zijn in gebruik voor mensen die snel resultaat willen of veel onderweg zijn. Voor mij werken deze Bakuchiol Pads net zo fijn als alles waar retinol in zit. Mijn huid blijft er glad, stralend en stevig bij 😊  Ik heb deze pads 15 dagen iedere ochtend en avond gebruikt op mijn gezicht en hals. Daarna zoals gebruikelijk mijn serum en dagcrème/nachtcrème aangebracht.  Ik vind IndeedLabs Bakuchiol Pads een fijn product om regelmatig in kuurvorm te gebruiken. Probeer het eens, je huid knapt er echt van op !

 

De IndeedLabs Bakuchiol Pads kosten € 29,95 (30stuks) en zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas via deze link.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *