Kérastase Densifique Productlijn

Kérastase Densifique Productlijn Review

Zoals ik al vaker in blogs heb vermeld heb ik vrij dun haar. En het lijkt ook steeds dunner te worden, dit komt vooral door haarverlies en omdat het afbreekt. Mijn kapper raadde mij aan om de Kérastase Densifique lijn eens te proberen. Ik bestelde om te beginnen de shampoo, conditioner, masker & de mousse. Vandaag review ik ze voor je 🙂 !

Klik hier om meer reviews van Kérastase producten te lezen.

Over de Kérastase Densifique lijn

”Haarverlies en dunner wordend haar zijn van elkaar verschillende haarproblemen die Kérastase behandelt met een speciaal ritueel. Verdichtende technologieën met hyaluronzuur en intracyclane®, creëren dikke, gehydrateerde lokken die het haar versterken en het beschermen tegen verdere stress.”

De lijn bestaat uit verschillende producten voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn producten in kuurvorm en producten die je het hele jaar door kunt gebruiken. Wat voor jouw haar het beste werkt en wordt aanbevolen kun je het beste overleggen met een Kérastase professional. Mijn kapper werkt al jaren met Kérastase en om die reden ben ik de producten zelf ook gaan gebruiken.

Kérastase Densifique shampoo & fondant densité (conditioner)

Kérastase Densifique shampoo & fondant densité (conditioner) review

Volg jij ons al op Instagram?

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor Dun Haar

”Deze shampoo activeert het natuurlijke herstellende vermogen van je haar zodat het er weer voller uitziet. Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo voor Dun Haar is een shampoo die de body van het haar opvult. Met deze shampoo wordt het haar voller zonder deze te verzwaren. Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo is een mild reinigende shampoo voor dun en dunner wordend haar. Bevat de Hyaluronic formule voor flexibiliteit en stevigheid en activeert het herstellend vermogen van het haar.”

Belangrijkste kenmerken:

 • Voor dun haar
 • Verzwaart niet
 • Bodygevend
 • Veerkrachtiger
 • Beter bestand haar
 • Bevat hyaluronzuur, gluco-peptide complex en ceramiden

Kerastase Densifique Fondant (Conditioner) voor Dun Haar

”De Kérastase Densifique Fondant 200ml is een volume en body gevende verzorging voor dun of dunner wordend haar van de Kérastase Densifique lijn. Deze Densifique Fondant geeft textuur en weerstand aan het haar. Het haar voelt na gebruik gevoed en voller aan. Als je zichtbare haaruitval hebt, maar geen terugwijkende haarlijn dan is de Densifique de ideale oplossing.”

Eigenschappen

 • Volume en body gevende verzorging
 • Verrijkt met Hyaluronzuur
 • Geeft weerstand en textuur aan het haar

 

Conclusie

Zoals je ziet op de foto heb ik twee big ass units van flessen besteld. Ik heb hiervoor eerst de kleinverpakkingen een keertje gekocht om te testen. Ik was hier erg over te spreken dus besloot ik twee groot verpakkingen te bestellen. Dit is in verhouding namelijk heel erg veel goedkoper dan de kleine verpakkingen. Ik vind dit een van de enige volume shampoo en conditioner die daadwerkelijk volume geven zonder te verzwaren. En zonder het haar snel vet te maken. Dit heb ik met mijn dunne haar namelijk heel erg snel met volume producten. De shampoo en conditioner verzwaren mijn toch al super dunne fijne haar niet, maar laten het juist luchtig aanvoelen. Prettig! De geur is subtiel tot niet aanwezig, maar dat vind ik zelf geen probleem. Mijn haar lijkt veerkrachtiger sinds ik deze shampoo gebruik. Als ik een uitgevallen haar tussen twee vingers pak en eraan trek ”bounced” de haar, in plaats van te breken. Voorheen braken mijn haren gewoon in tweeën. Het zijn fijne producten van Kérastase die hun beloftes lijken waar te maken.

 

De shampoo kost bij Bol.com € 21,30- voor 250 ml en +/-  € 47,95 voor 1000 ml. De grootverpakking bevat dus 4x zoveel product, voor iets meer dan de dubbele prijs. De fondant (conditioner) kost € 25,46 voor 200 ml bij Bol.com. En de 1000 ml fondant kost €  54,95. Ook voor de conditioner geld dus dat de grootverpakking veel voordeliger is in verhouding.

Kérastase Densifique Densimorphose Haarmousse

Kérastase Densifique Densimorphose haarmousse  review

”Een krachtige mousse die dun haar verandert in een prachtige bos vol zichtbare volume. Kérastase Densifique Mousse Densimorphose is een haarmousse voor haar dat gebrek heeft aan densiteit. De verstevigende en verzorgende mousse zorgt ervoor dat het haar soepel aanvoelt en zichtbaar meer volume en body krijgt. Kérastase Densifique Mousse Densimorphose verzwaart het haar niet en geeft een prachtig glanzende finish. Gebruik de mousse voor dunner wordend haar na gebruik van de Kérastase Densifique Shampoo en Conditioner.”

Belangrijkste kenmerken:

 • Voor haar met gebrek aan densiteit
 • Geeft volume en body
 • Verzwaart niet
 • Verbetert de weerstand
 • Vernieuwt vanaf de aanzet
 • Bevat hyaluronzuur, gluco-peptide complex en ceramiden

 

Conclusie

Ik gebruik graag ‘setjes’. En dit voer ik eigenlijk door in alles. Zo gebruik ik graag een bepaalde kwast die bij een palette hoort, al mijn huidverzorging van hetzelfde merk en / of lijn etcetera. Daarom gebruik ik van haarverzorging ook graag een hele lijn tegelijkertijd. Deze mousse is niet goedkoop, maar voor dun fijn haar wel de allerbeste die ik tot nu toe getest heb. Van deze mousse krijg ik geen vet / plakkerig haar, maar juist volume en ‘luchtigheid’. Terwijl veel andere volume mousses mijn haar echt plakkerig en vettig maken. Daarnaast is de mousse ook voedend, dus het is meer dan alleen een mousse voor volume. De mousse bevat namelijk hyaluronzuur. De grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vocht. In de huid / haar is voor hyaluronzuur dan ook een belangrijke rol weggelegd voor hydratatie en volume (Bron: Dr. Jetske Ultee). Mijn haar gaat er erg goed op en ik denk dat van jou ook, als het dun / fijn is.

 

De Kérastase Densifique Mousse Densimorphose kost bij Bol.com € 26,45 voor 150 ml.

 

Kérastase Densifique Masque Densité (haarmasker)

Kérastase Densifique Masque Densité (haarmasker) review

”Een lichtgewicht haarmasker voor dun haar voor meer volume en kracht.Kérastase Densifique Masque Densité voor Dun Haar is een lichtgewicht haarmasker die de body van het haar opvult. Met dit haarmasker wordt het haar voller zonder deze te verzwaren. Kérastase Densifique Masque Densité is een voedende masker voor dun en dunner wordend haar. Bevat de Hyaluronic formule voor flexibiliteit en stevigheid en activeert het herstellend vermogen van het haar.”

Belangrijkste kenmerken:

 • Voor dun haar dat densiteit verliest
 • Geeft body en veerkracht
 • Behoudt de haarkleur langer
 • Beschermt tegen UV-straling
 • Vernieuwt vanaf haaraanzet tot de punten
 • Bevat hyaluronzuur, gluco-peptiden en ceramiden

 

Conclusie

Het haarmasker mocht natuurlijk niet ontbreken! Het begint wat saai te worden, maar ook over dit masker ben ik erg te spreken. Je krijgt er geen ‘zwaar’ haar van dat sneller vet wordt. Wat ik wel krijg van heel veel andere maskers. My hair ain’t easy. Of het daadwerkelijk beschermt tegen UV-straling is niet te meten en of het je haar echt ‘vernieuwt’ is ook questionable. Maar wat ik wel kan zeggen dat het écht doet is body en volume geven. Ook is mijn haar nagenoeg pluisvrij na het gebruik van dit masker. Ook voedt het mijn haar intens, dus nog intenser dan de fondant (conditioner).

De Densifique lijn is gewoon echt een TOP lijn voor als je dun / fijn haar hebt, wat daarnaast ook nog eens zwak / poreus is. Ik was altijd al een Kérastase fan en ben dat door deze lijn nog meer geworden 🙂 . Ik heb alle producten in dit artikel trouwens ook gewoon zelf gekocht, en nogmaals opnieuw gekocht. Dus dat zegt echt genoeg!

 

Het Kérastase Densifique Masque Densité (haarmasker) kost bij Bol.com € 47,95 voor 500 ml. Je kunt ook de kleinere versie bestellen voor € 33,45 (200 ml).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *