fbpx

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

Jullie herinneren je vast nog wel dat we een tijdje terug naar Parijs gingen en daar een schandalige hoeveelheid beauty producten kochten? Een van die producten was deze KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow. Vandaag review ik deze budget vriendelijke oogschaduw!

Budget vriendelijke oogschaduw

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

Volg jij ons al op Instagram?

Degene die KIKO Milano kennen weten dat het een budget vriendelijk merk is. Zo kost deze oogschaduw maar € 5,95, wat ik persoonlijk goed betaalbaar vind. De kwaliteit van KIKO make-up producten vind ik vaak goed. Al kunnen er ook missers bij zitten. Tegelijk met deze oogschaduw kocht ik ook de Sparkling Holiday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold. En die is me erg goed bevallen! Ik had dus veel hoop voor deze knalgele kanarie oogschaduw. Het doosje is simpel en strak vormgegeven. Maar meer kun je voor zo’n prijs ook niet verwachten. Ik vind het niet persé mooi, maar wel prima. Het gaat tenslotte om het product zelf.

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

Oogschaduw swatch

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

BAM! Dit is wel een entree hoor. Wat een gave, knalgele kleur. Echt precies zoals ik hem verwacht had. De oogschaduw voelt vrij crèmig aan en de pigmentatie is goed. Ik heb deze swatch gemaakt met slechts een keer met mijn vinger ”goed” (dus; vrij hard en fanatiek) over de pan te strijken. Dit belooft veel goeds!

Resultaat en conclusie

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

Ik wilde een look maken waarmee de oogschaduw écht zou opvallen. Geïnspireerd door Kylie Jenner gebruikte ik naturel kleuren op mijn ooglid (Too Faced – Chocolate Bon Bon palette) en zette ik de KIKO Matte Yellow oogschaduw dik aan in mijn ooghoeken. Helaas was de kleur lastiger op te brengen dan toen ik met mijn vinger een swatch maakte. Uiteindelijk heb ik mijn oogschaduw kwast een beetje nat gemaakt en de oogschaduw erop ”gedept”. Hieronder had ik een oogschaduw primer van NARS gebruikt. En eroverheen nog de MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose spray. Helaas mocht dit niet baten, grofweg een uur later was er bijna niks meer te zien van de gele oogschaduw. Een dag erna heb ik het nog een keer geprobeerd, zonder nat te maken van te voren. Ook toen was de oogschaduw zo verdwenen. Ik ben niet graag negatief maar kan over deze oogschaduw niet anders zijn. Dit is wat mij betreft een misser.

 

Ik heb de KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow zelf gekocht voor € 5,95.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *