fbpx

KIKO Milano Sparkling Holiday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold

KIKO Milano Sparkling Holyday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold

Tijdens het meer dan asociale beauty shoppen in Parijs kon ik het niet laten om ook even de KIKO Milano in te lopen. Ik hou van high-end make-up en koop eigenlijk nooit anders, maar KIKO is voor mij de uitzondering op de ‘regel’. Want ik vind de make-up van KIKO kwalitatief héél erg goed en de producten zijn altijd lekker hip. KIKO loopt vaak zelfs voor op trends én het is goed betaalbaar. Ik ben fan! Ik kocht de KIKO Milano Sparkling Holiday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold. Lees je mee?

Limited edition feestdagen collectie

KIKO Milano Sparkling Holyday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold

Volg jij ons al op Instagram?

De Metallic Eyeshadow La Vie En Gold is een onderdeel van de KIKO Milano Sparkling Holiday collectie. Man, wat hou ik toch van de feestdagen. Gezellig samenzijn met mijn familie en Niels (en James natuurlijk) en het is hét seizoen van de mooiste make-up collecties. Ik heb al zoveel oogschaduw en oogschaduw paletten maar ik vond deze oogschaduw toch wel heel erg mooi. Die kon ik niet laten liggen. Je kunt de metallic oogschaduw zowel nat als droog aanbrengen, nat krijg je een nóg intenser effect.

Swatch tijd!

KIKO Milano Sparkling Holyday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold

KIKO Milano Sparkling Holyday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold

Ik had zin om deze mooie oogschaduw te swatchen want in de winkel was ik er ook al super enthousiast over. En zoals je ziet is het effect niet teleurstellend! La Vie En Gold is een prachtig, heldere goudtint met een heel erg intense dekking. Ik heb geloof ik nog nooit zo’n multidimensionaal glitter effect gezien in een oogschaduw. ”Normaal” zie je zulke effecten alleen in pigment oogschaduws.

Resultaat en conclusie

KIKO Milano Sparkling Holiday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold

KIKO Milano Sparkling Holiday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold

Ik vind het effect van de Sparkling Holiday ook super mooi op mijn ogen! Dat is natuurlijk altijd nog even afwachten, maar dit is gewoon hartstikke tof. Hij blend heel makkelijk, zonder intensiteit te verliezen. Voor deze look heb ik mijn oogschaduw kwast ingespoten met de MAC prep+prime spray Rose en daarna gewoon opgebracht zoals ik elke oogschaduw opbreng. De oogschaduw is lekker opvallend en knalt eruit op een feestje. Ik ga hem met Kerst mooi klassiek combineren met een zwarte wing eyeliner en rode lipstick. Zin in!

 

Ik heb de KIKO Milano Sparkling Holiday oogschaduw zelf gekocht voor € 11,95.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *