KNC Beauty The Lip Mask

KNC Beauty The Lip Mask Review

KNC (Kristen Noel Crawley) heeft het eerste volledige natuurlijke lipmasker met collageen op de markt gebracht. Het lipmasker is door Hollywood-royalty’s goedgekeurd en geeft de lippen een enorme boost. Maar dan wel op een natuurlijke manier! Gehydrateerde, zachte, gladde en volle lippen. Vandaag heb ik het KNC Beauty The Lip Mask getest. Lees mijn bevindingen in deze review!

KNC Beauty is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, klik op deze link om alle ICI Paris XL exclusives te zien.

Over het KNC Beauty The Lip Mask

KNC Beauty The Lip Mask Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het KNC Beauty Lipmasker garandeert gehydrateerde, zachte en volle lippen en bevat Collageen, Hyaluronzuur, Plantenextract en Vitamine E. Een perfect lipmasker voor tijdens de winter en een echte aanrader als prep voor een avondje uit. Het lipmasker is ook een goede primer voor lipsticks, vooral voor matte. Het is een clean beauty product, vrij van petroleum, parabenen, sulfaten, kunstmatige kunststoffen en parfum. Het merk is ook dierproefvrij.

Ingredienten: gedeioniseerd water, glycerine, collageen, prunus cerasu (bittere kers) extract, hyaluronzuur, rozenbloemolie, vitamine E.

KNC Beauty biedt de volgende producten:

The Eye – oogmasker

The Lip – lipmasker

Supa Balm – lipbalm in Rose of Mint

Supa Scrub – lipscrub kit

 

Conclusie

KNC Beauty The Lip Mask Review

Ik dacht in eerste instantie een cellulose masker aan te treffen,  maar bij het uitpakken zag ik een doorzichtig heel dun siliconen masker. Je moet dit voorzichtig uit de verpakking halen, anders komen er scheurtjes in! Ik voelde na het opbrengen in het begin een lichte tinteling, dat is het collageen wat vrij komt. Na 20 minuten het KNC Beauty lipmasker op mijn schone en droge lippen te hebben gedragen (niet praten, geen thee drinken)  heb ik dan lippen die fijn, glad, heel zacht en vol aanvoelen. Gelukkig heb ik geen duckface, want daar was ik een beetje bang voor. Met mijn lipstick aangebracht zie ik echt verschil, deze zit mooier op mijn gladde lippen en ook langer! Mijn lippen voelen de hele dag en avond echt ‘plumping  a la Kim Kardashian’ aan en dat voor € 5,20 😊 Het KNC Beauty Lip Mask is per 5 stuks in één verpakking verkrijgbaar.

 

Het KNC Beauty The Lip Mask is voor € 26,00 via deze link exclusief te bestellen bij ICI Paris XL.

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *