Kneipp Body Creams met Extra Verzorgende Parels

Kneipp Body Creams met Extra Verzorgende Parels

Als het buiten koud is en binnen de verwarming aan staat kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Kneipp heeft vernieuwde body creams die je huid verwennen door het jaar heen, maar zeker ook in de koudere periodes van het jaar.  Vandaag reviewen wij de Kneipp Body Cream Soft Skin met olieparels en de Kneipp Body Cream Beauty Secret met Q10-parels.

Klik hier om meer reviews van Kneipp producten te lezen.

 

Over de nieuwe Kneipp Body Creams met Extra Verzorgende Parels

Kneipp Body Creams met Extra Verzorgende Parels

Volg jij ons al op Instagram?

De crèmes bevatten verzorgende ‘mini-parels’, waar wij verder in deze review meer uitleg over geven en zijn beiden:

  • Vegan en microplastics vrij
  • Rijk aan geconcentreerde natuurlijke oliën & shea butter
  • Romig en lobbig van textuur voor een echt me-time moment
  • De geuren verwennen je zintuigen
  • Ontwikkeld met respect voor het microbioom (brede verzameling aan micro-organismes) van de huid

 

Kneipp Body Cream Soft Skin met olieparels

Kneipp Body Cream Soft Skin met olieparels

“De Kneipp Nourishing  Body Cream Soft Skin is een rijke en intensief verzorgende lichaamscrème met een hoge concentratie natuurlijke oliën, shea butter en zichtbare amandelolieparels. De lichaamscrème hydrateert en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en geeft een fluweelzachte huid.  Speciaal geschikt voor de droge en gevoelige huid”.

 

Wat Amandelolie doet voor de huid:

Amandelolie ondersteunt het behoud van de huidelasticiteit en zorgt voor hydratatie van de epidermale barrière. Ook gaat het huidveroudering tegen die ontstaat onder invloed van licht.

 

Conclusie

Kneipp Body Cream Soft Skin met olieparels

Wilma:  iedere dag een body cream gebruiken vind ik zeker geen overbodige luxe.  Je lichaam vraagt,  net als je gezicht en hals, ook om verzorgende producten.  In het voorjaar/zomer gebruik ik graag een body lotion, maar zodra het kouder wordt buiten schakel ik over naar een body cream.  De Kneipp Body Cream Soft Skin heeft een zacht bloemige geur en voorziet je lichaam van een goede laag voedende crème zonder een vettig laagje achter te laten. De textuur is goed smeerbaar en lekker licht, bijna zoals een lotion. Ik vind de Kneipp Body Cream Soft Skin met olieparels een superfijne lichaamscrème die ik graag dagelijks gebruik.

 

Kneipp Body Cream Soft Skin kost € 11,99 en is online verkrijgbaar bij de officiële webshop en o.a. bij Etos.

 

Kneipp Body Cream Beauty Secret met Q10-parels

Kneipp Body Cream Beauty Secret met Q10-parels

“De Kneipp Intense Care  Body Cream Beauty Secret is een intensief verzorgende lichaamscrème met een hoge concentratie natuurlijke oliën, shea butter en zichtbare Q10 parels. De lichaamscrème verzorgt intensief en zorgt voor een natuurlijke mooie huid.  Geschikt voor de normale en droge huid”.

 

Wat Q10 doet voor de huid:

Het co-enzym Q10 zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling van de huid doordat het de celvernieuwing ondersteunt. In de huid versterkt Q10 het bindweefsel en maakt het vrije radicalen onschadelijk, welke de huid er grauw en gerimpeld laat uitzien. Q10 maakt de huid ook elastischer.

 

Conclusie

Kneipp Body Cream Beauty Secret met Q10-parels

Eveline:  ik smeer heel wat ‘euro’s’  aan body creams op mijn huid.  Iedere dag opnieuw verzorg ik mijn huid met een lichaamscrème. Welke ik gebruik hangt af van mijn stemming,  de geur waar ik zin in heb of wat ik op voorraad heb en natuurlijk ook aan het seizoen.  In de herfst/winter gebruik ik graag wat meer voedende body creams voor een hele dag gehydrateerd lichaamsgevoel.  De Kneipp Body Cream Beauty Secret heeft hele klein zichtbare pareltjes erin die bij het aanbrengen op je lichaam lijken te ‘smelten’. De geur is heel subtiel en de formule trekt snel in. Ik vind de Kneipp Beauty Secret met Q10-parels een fijne lichaamscrème,  die ik zeker kan aanbevelen voor de koudere periodes van het jaar.

 

Kneipp Body Cream Beauty Secret € 11,99 en isonline verkrijgbaar bij de officiële webshop en o.a. bij Etos.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *