fbpx

Kneipp Cherry Blossom Crème Douche & Handcrème

Kneipp Cherry Blossom Crème Douche & Handcrème Review

De filosofie van Sebastian Kneipp, geboren in 1821 en grondlegger van het merk Kneipp, is gebaseerd op vijf pijlers. Niet de pijlers van een gebouw of brug, maar vijf ‘elementen’ die we allemaal nodig hebben om gezond en fit te blijven. Het gaat om: Water, Planten, Beweging, Voeding en Balans.  Zijn inzichten en adviezen zijn meer dan een eeuw geleden bedacht. En het grappige is … ze zijn nu actueler dan ooit! Vandaag review ik twee heerlijke nieuwe producten, Kneipp Crème Douche en Handcrème met de geur van Cherry Blossom.

Kneipp Cherry Blossom Crème Douche

Kneipp Cherry Blossom Crème Douche Review

Volg jij ons al op Instagram?

De nieuwe Crème Douche Cherry Blossom bevat, zoals je van Kneipp gewend bent, alleen natuurlijke plantenoliën en geen minerale oliën, siliconen, microplastics, zeep, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook is deze vrij van PEG’s en sulfaten. PEG’s kunnen o.a. de oplosbaarheid van een product verbeteren. Sulfaten genereren schuim. Kneipp heeft de expertise om deze ingrediënten veilig toe te passen voor schuimende doucheproducten in de vorm van SLES, de mildere variant van SLS. En Kneipp gebruikt PEG’s afkomstig van natuurlijke oliën. De nieuwe Creme Douche  Cherry Blossom biedt een alternatief voor mensen die bovengenoemde ingrediënten in het geheel willen vermijden, al deze ingrediënten zijn daarom weggelaten! Toch schuimt deze formule ook lekker. Tijd om het uit te proberen 🙂 !

Conclusie

Een milde verzorging die toch schuimt. Dat biedt de zeepvrije Crème Douche Kneipp Cherry Blossom. Ik vind de crème douche met kersenpitolie goed voeden en geeft je huid een heerlijk zacht gevoel. De geur van kersenbloesemextract is een lichte bloemige geur die je zintuigen verwent.  Wat mij enorm aanspreekt is dat kersenpitolie rijk is aan onverzadigde vetzuren en antioxidanten, dit werkt bevorderend voor de natuurlijk aanmaak van collageen. Dit klinkt allemaal erg goed toch, ik vind van wel tenminste!🍒

Kneipp Cherry Blossom Handcrème

Kneipp Cherry Blossom Handcrème Review

Alle handcrèmes van Kneipp zorgen voor zachte, soepele en mooie handen. Ze trekken snel in en laten geen vettig laagje achter. De natuurlijke ingrediënten en vitamines beschermen de huid van je handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en werken intensief verzorgend en hydraterend. Kneipp gebruikt geen siliconen, minerale oliën en conserveringsmiddelen zodat je huid kan blijven ademen. Hierdoor is de kans op allergische reacties klein en blijft de natuurlijke beschermingsbarrière van je handen in balans.

Conclusie

Wat een fijne verzorgende handcrème. De formule van Kneipp Cherry Blossom Handcrème is plantaardige, met waardevol kersenbloesemextract, dat heerlijk ruikt. De handcrème voelt niet vet aan maar geeft wel een blijvend gehydrateerd en heel zacht gevoel aan mijn handen. Ook de nagelriemen worden goed verzorgd.  Een lekkere voedende handcrème die je dagelijks naar behoefte kunt gebruiken!

 

  • Prijs Kneipp Cherry Blossom Crème Douche € 6,49/200 ml online te koop bij Kneipp.nl. De douchecrème wordt ook verkocht bij bijvoorbeeld de Etos.
  • Prijs Kneipp Cherry Blossom Handcrème € 6,49/75 ml online te koop bij Kneipp.nl. De handcrème wordt ook verkocht bij bijvoorbeeld de Etos.

Ook zijn de Kneipp producten te koop bij diverse drogisterijen.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *