Kneipp Home Fragrances Geurstokjes

Kneipp Geurstokjes Review

Wist je dat Kneipp ook Home Fragrances oftewel ‘Geurstokjes’ in het assortiment heeft? Kneipp is alom bekend van de heerlijke bad & douche producten en de fijne lichaam-en gezichtsverzorgingsproducten. Kneipp geeft je graag dat beetje extra support voor het bereiken van een gezonde levensstijl en een positieve mindset. Dit worden de Kneipp-momenten genoemd! Alle producten hebben een langdurig effect wat gebaseerd is op de kracht van de natuur en wetenschap, dit varieert van vitaliserende, opwekkende tot ontspannende effecten.

Over de Kneipp Home Fragrances Geurstokjes & Variaties

Kneipp Geurstokjes Review

Volg jij ons al op Instagram?

Kneipp Fragrance Sticks bevatten natuurlijke etherische oliën en geven hun geur gelijkmatig af in de ruimte. Bij deze geurstokjes kan de intensiteit van de geur worden aangepast door te variëren met het aantal sticks. Dit is afhankelijk van de grote van de ruimte waarin je de geurstokjes plaatst. Er zijn 7 sticks beschikbaar op een inhoud van 50 ml.

Er zijn 4 variaties Home Fragrances;

  • Goodbye Stress (foto) – voor het leegmaken van je hoofd: De zuiverende en verfrissende geur van de Kneipp geurstokjes Watermint-Rosemary helpt om een hectische dag achter je te laten en zet stress om in positieve energie – Goodbye Stress – Welcome Energy.
  • Be Happy – voor ontspanning en tot rust komen in je eigen omgeving: De fruitige en kruidige geurstokjes van Kneipp Vetiver-Mandarin met natuurlijke essentiële mandarijnenolie zorgen voor kleine geluksmomenten in het dagelijks leven.
  • Lavender – deze geurstokjes zorgen voor de juiste sfeer in huis: De Kneipp Lavendel creëert een rustgevende omgeving.
  • Sandalwood-Patchouli – voor de juiste sfeer en rustgevende omgeving in je eigen huis: Kneipp Sandalwood-Patchouli zorgt voor een harmonieuze omgeving.

Alle geuren van Kneipp World of Fragrances zijn niet alleen aangenaam voor de neus, maar beïnvloeden ook het welbevinden.

Conclusie

Kneipp Geurstokjes Review

Het liefste zou ik mijn huis vol zetten met Fragrances Sticks! Vaak is dit ook het geval 🙂 ! De Kneipp Home Fragrances zijn modern en minimalistisch van vorm zodat ze passen in elk interieur. Afhankelijk van de ruimte waar je de geurstokjes neerzet, gebruik je tot max. 7 sticks. In mijn slaapkamer zou ik bijvoorbeeld 4 sticks in het ronde glazen flesjes doen, maar in mijn woonkamer heb ik er 7 ingedaan!  Ik vind het flesje een mooie vormgeving hebben met een passende houten houder erop. Het label van Kneipp kun je eventueel gemakkelijk verwijderen.

Het duurt een dag of 2 voordat de geur goed verspreid is over de fragrance sticks, maar daarna heb je weken lang plezier van de heerlijke geur. Ik heb Kneipp Goodbye Stress in mijn zitkamer naast de bank op het dressoir gezet, waar ik TV kijk of een tijdschrift lees. Met de frisse geur van rozemarijn en (water)munt is de stress van de dag zo verdwenen 🙂 !

 

Kneipp Home Fragrances kosten € 8,99 en zijn online te koop via de officiële webshop en bij diverse drogisterijen.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *