fbpx

Kruidvat Oh My Beauty Gummies: Oh My Hair, Oh My Skin & Oh My Sun

Kruidvat Oh My Beauty Gummies: Oh My Hair, Oh My Skin & Oh My Tan Review

We worden ons er steeds bewuster van dat uiterlijke schoonheid begint bij een gezond innerlijk.” Zijn de woorden van Kruidvat in het release bericht van deze beauty gummies. Het is een gegeven dat je huid, haar en nagels je gezondheid weerspiegelen. Mensen zijn zich hier steeds meer van bewust en daarmee groeit het gebruik van voedingssupplementen. Vooral (haar) supplementen in de vorm van snoepjes zijn erg populair. Kruidvat heeft drie nieuwe beauty gummies uitgebracht, namelijk de Oh My Hair, Oh My Skin & Oh My Sun. Vandaag vertel ik je meer over deze Kruidvat gummies.

Kruidvat Oh My Hair Gummies

Kruidvat Oh My Hair Gummies Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Oh My Hair gummies zijn, heel verrassend haha, voor je haar. De beauty gummies bevatten 5000ug biotine (per dagelijkse portie), wat bijdraagt aan een normale haargroei. De toegevoegde biotine en zink zijn goed voor de conditie van je haar en het behoud van glanzend haar. De gummies zijn geschikt voor vegetariërs. Het is aanbevolen om elke dag 2 gummies in te nemen. Een mooie bijkomstigheid van de Kruidvat gummies is dat deze erg betaalbaar zijn, namelijk € 7,99 per potje. Een potje Oh My Hair gummies bevat 60 stuks, waardoor je er 1 maand mee doet. Dit scheelt natuurlijk ontzettend veel met de welbekende Sugar Bear Hair haarvitaminen, die € 35,- per potje voor een maand kosten (klik hier om mijn review hiervan te lezen). Opvallend is dat hoewel de Sugar Bear Hair vitaminen grotere concentraties vitaminen en andere hulpstoffen bevatten, de dosis biotine (5000 ug per dagelijkse portie) precies hetzelfde is als de Oh My Hair gummies van de Kruidvat.

Als je graag gezonder (en langer) haar wil zou ik onder het motto ”baat het niet dan schaadt het niet” eens een tijdje deze gummies gaan ‘snoepen’. Hou er wel rekening mee dat je lichaam tijd nodig heeft om te wennen en de levels van de vitamines op te bouwen. Je moet ze minimaal 3 maanden slikken eer je de eerste echte resultaten kunt gaan waarnemen. 1 Potje kopen om te proberen heeft dus, helaas, niet zoveel zin.

Kruidvat Oh My Skin Gummies

Kruidvat Oh My Skin Gummies Review

De Oh My Skin gummies bevatten vitamine A, wat je huid voedt van binnenuit en het herstellend vermogen ondersteunt. Daarnaast bevatten de gummies ook Vitamine C, wat bijdraagt aan de vorming van lichaamseigen collageen dat je huid verstevigt. Vitamine E heeft een anti-oxidatieve werking en helpt gezonde lichaamscellen te beschermen. Als je dus bijvoorbeeld last hebt van acné, psoriasis, rosacea of een andere huidaandoening moet je niet verwachten dat deze gummies daar iets aan gaan doen. Dat vind ik heel belangrijk om op te merken. Deze gummies zijn meer geschikt als je (preventief) wilt werken aan de veroudering en verslapping van je huid en / of je huid wel wat extra voeding en bescherming kan gebruiken. De gummies smaken naar aardbei en kosten € 7,99 per potje. Het potje bevat 40 gummies en er wordt aangeraden om 2 gummies per dag te nemen. Je doet dus wat minder dan 1 maand met 1 potje. Wilma ‘snoept’ deze gummies en vindt ze heerlijk. Dit is lekker (huid verantwoord 😉 ) snoepen!

Kruidvat Oh My Sun Gummies

Kruidvat Oh My Tan Gummies Review

Here comes the sun….. De Kruidvat Oh My Sun Gummies bevatten Vitamine A, C en biotine die je huid van binnenuit verzorgen. Vitamine E helpt de huidcellen te beschermen tegen oxidatieve schade door uv-straling van de zon. De gummies bevatten betacaroteen en hebben een  sinaasappelsmaak. Net als de andere twee varianten zijn ze ook geschikt voor vegetariërs. Om heel eerlijk te zijn heb ik al heel mijn leven een soort afkeer tegen oranje snoepjes. Ik eet ze gewoon niet omdat ik de smaak niet lekker vind. De gele, rode, groene, paarse en roze: no problemo. Maar oranje really grinds my gears. Dat gezegd te hebben is het ook niet vreemd dat ik deze gummies het minst lekker vindt van de drie. Maar dat doet niks af aan het feit dat het goed is om extra Vitamine A, C, E en biotine te slikken. Er wordt aanbevolen om 2 gummies per dag te nemen en daarmee doe je dus 1 maand met 1 potje. Ook deze kosten € 7,99 per potje. Ik neem deze gummies echter niet elke dag, maar alleen als ik ga zonnen. En dat maakt ze perfect voor de zomer of op vakantie als extra ondersteuning en bescherming van je huid!

 

De Kruidvat gummies zijn verkrijgbaar bij Kruidvat filialen en online te bestellen voor € 7,99 per potje via onderstaande links:

 

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *