La Mer The Cleansing Oil Reinigingsolie

La Mer The Cleansing Oil Reinigingsolie Review

Iedere skincare lover zal La Mer kennen, het staat immers bekend als hét luxemerk voor huidverzorging. Zoals velen anderen heb ik ook de Crème de La Mer op mijn verlanglijstje staan. Er komt een dag dat ik maling heb aan het hoge prijskaartje en hem gewoon bestel 🙂 . Dan zal ik hem uiteraard voor jullie reviewen. Vandaag review ik de La Mer The Cleansing Oil reinigingsolie, een wat meer betaalbaar product van dit luxueuze merk.

Klik hier om meer reviews van La Mer producten te lezen.

 

Over de La Mer The Cleansing Oil

La Mer The Cleansing Oil Reinigingsolie Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Deze reinigende suspensie verandert bij zachtjes schudden in een ontgiftende emulsie van kostbare mariene oliën en parelpoeders. Breng aan op een droge huid om make-up te verwijderen, of breng aan met water voor een melkachtige, zuiverende reiniging. De huidteint wordt gehydrateerd en is klaar voor de verzorging.”

 

Belangrijkste ingrediënten

La Mer The Cleansing Oil Reinigingsolie Review

Belangrijkste ingrediënten: Miracle Broth™, Deconstructed Waters™ & toermalijn. Zonder parabenen, ftalaten, sulfaten.

Over het Miracle Broth™ van La Mer

”In de ongerepte wateren bij Vancouver Island rooien we handmatig de kelp ter ondersteuning van de duurzaamheid voor toekomstige generaties. Grote Zeekelp is een van de snelst groeiende planten ter wereld, met uitzonderlijke zelfregenererende vermogens, en is het hart van The Miracle Broth™.

Elke keer dat The Miracle Broth™ wordt gecreëerd, wordt het doordrenkt met druppels van de voorgaande batch, voor een tijdloze connectie met ons origineel. The Miracle Broth™ is het hart van elk huidig La Mer product en is net zo essentieel voor Crème de la Mer als de zee.”

Klik hier om meer te lezen over de het Miracle Broth en hoe dit verwerkt wordt in verschillende La Mer producten.

 

Conclusie

La Mer The Cleansing Oil Reinigingsolie Review

Laten we beginnen bij de verpakking, die ik prachtig en chique vind. Dit geeft voor mij meteen een extra ‘beleving’ aan een product, het oog wil immers ook wat. De glitter die je ziet in de reinigingsolie is afkomstig van toermalijn, een edelsteen die vaker in huidverzorging wordt gebruikt. Toermalijn zou verjongend en regenererend werken. Ik gebruik de La Mer The Cleansing Oil op allebei de voorgeschreven manieren. Als ik make-up op heb gebruik ik hem ‘droog’ om al mijn make-up snel te verwijderen. En als ik geen make-up draag óf als double cleanse gebruik ik de olie in combinatie met water.

Werking van de reinigingsolie

Ik vind de olie op beide manieren goed werken. Alle make-up is van mijn gezicht verdwenen en als ik daarna met een watje met daarop toner over mijn huid ga zie ik 0,0 vuiltjes op het watje. Op deze manier vind ik het altijd makkelijk te concluderen of een reiniger écht alles verwijdert. Van alle soorten gezichtsreinigers die er bestaan (gel, crème, schuim, klei, poeder, micellair water, zeepbar, no-rinse, doekjes, olie en balsem) gebruik ik veruit het liefste olie. Dit, omdat ik een vrij droge huid heb en olie (en balsem) reinigers de huid niet uitdrogen, maar zelfs nog extra voeden tijdens het reinigen.

Prijs en vergelijking van de reinigingsolie

Ik gebruikte al jaren de Cleansing Oil van hannah en heb deze nu voor het eerst gewisseld voor de La Mer The Cleansing Oil. Nu is natuurlijk de grote hamvraag of deze olie van La Mer ‘beter’ is dan de Cleansing Oil van hannah, die ik al zo lang gebruik. Hij is in elk geval om te beginnen ietsje duurder, zonder korting. De Cleansing Oil van hannah kost € 53,00 voor 125 ml en de The Cleansing Oil van La Mer kost € 95,80 voor 200 ml. Omgerekend per milliliter komt dit dus neer op € 0,42 per ml voor hannah en € 0,48 per ml voor La Mer. De La Mer is dus ietsje duurder, maar hier staat tegenover dat de reinigingsolie van La Mer regelmatig met 25% korting te koop is bij Douglas of bij ICI Paris XL. Mét korting is de The Cleansing Oil van La Mer goedkoper dan De Cleansing Oil van hannah, die helaas nooit ergens in de korting is.

Ik moet zeggen dat ik de reinigingsolie van La Mer en hannah eigenlijk allebei heel erg fijn en goed vind. Ik heb hiertussen geen duidelijke voorkeur. Voor mij zijn ze vergelijkbaar en allebei gewoon heel erg fijn. Mijn huid is blij met beide dus ik denk dat ik ze gewoon lekker een beetje blijf afwisselen 🙂 .

 

Ik heb de La Mer The Cleansing Oil zelf gekocht bij Douglas voor € 95,80 (200 ml).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *