fbpx

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush Review

Yes! Het is weer lente. Dat betekent dat we de donkere winterkleding weer kunnen verruilen voor frisse lente- en zomerkleding. Én dat er weer nieuwe limited edition make-up collecties uitkomen. Deze Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 blush is mijn eerste aanwinst. En hij is zó mooi. Ik laat hem jullie uitgebreid zien in dit artikel. Dus bereid je voor op veel foto’s en een gevoel van ”ik-moet-hem-ook-nu-meteen”.

De verpakking

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush Review

Alleen het kartonnen doosje waar de blush in zat vond ik al mooi. Maar daar draait het natuurlijk niet om. De Alphabet in Capitals blush zit in een grote glazen pot met hardplastic deksel. Heel erg chique, maar ook heel hip. Lancôme is van oudsher een traditioneel en klassiek merk. De laatste paar jaar doet het echter goed mee met alle ”trends” en met mooie en bijzondere limited edition collecties. Wie herinnert zich bijvoorbeeld de highlighter roos nog die iedereen wilde hebben? De verpakking van deze blush is geinspireerd op het vlechtwerk van stoelen in Parijse bistro’s.

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush Review

Super mooi toch?

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush Review

Als je de deksel van de pot draait zie je als eerste dit schattige poeder sponsje met Lancôme erop. Ik denk niet dat het de bedoeling is dat je de blush hiermee opbrengt, maar dat dit sponsje ervoor zorgt dat de blush letters mooi op zijn plek blijven. Zei je nou blush letters Eveline? Ja, dat zei ik. Kijk maar op de foto hieronder hoe gaaf de blush letters zijn:

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush Review

Volg jij ons al op Instagram?

De letters spellen LANCÔME in hoofdletters. Ik vind dit een origineel product en zeker heel erg ‘out of the box’ voor het klassieke Lancôme. Ik kan dit alleen maar toejuichen!

De Alphabet in Capitals blush

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush Review

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush Review

Ik vind het echt een plaatje. De blush zou een subtiel roze kleur hebben en ook shimmer bevatten om je gezicht te laten stralen. Lancôme raadt aan om met een kwast een cirkelvormige beweging te maken en de blush vervolgens aan te brengen op de jukbeenderen. En eventueel ook op het midden van de kin, de neusbrug en het midden van het voorhoofd. De blush heeft al een lange naam en is maar in een uitvoering uitgebracht. De ‘extra’ naam van deze kleur is 01 Je m’appelle Rose.

Resultaat en conclusie

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush Review

Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 Blush Review

Zoals je ziet is de blush vrij subtiel. Mijn contour had wel wat beter geblend mogen worden, wordt op deze foto’s pijnlijk duidelijk. Haha. Maar goed, daar gaat het nu niet om 😉 . Het effect van de blush is subtiel roze / oranje, maar zeker wel aanwezig. Ook zit er een mooie gloed in. Daarnaast ruikt de blush goddelijk. Voor een product als dit, bolletjes / parels / letters, vind ik dat de blush gemakkelijk pigment afgeeft. Voor deze look heb ik per wang maar 1x een rondje gedraaid met mijn kwast in de pot. Ik vind hem heel erg mooi en word elke keer weer blij als ik de pot opendraai en de blush gebruik. En daar gaat het voor mij om!

 

Ik heb de Lancôme Café Bonheur Alphabet in Capitals Spring 2019 blush zelf gekocht voor € 48,-.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

5 Reacties

 1. Sonja Timmerman
  9 april 2019 / 12:13

  Hij is prachtig! En jij ook!

  • Eveline
   Auteur
   9 april 2019 / 12:48

   Hoi Sonja, wat lief 🙂 ! Dankjewel <3 .

  • Eveline
   Auteur
   15 april 2019 / 10:47

   Dankjewel meis! Leuk dat je een berichtje achterlaat 🙂 xxxxx

 2. 24 april 2019 / 19:01

  wat een originele vormgeving. de kleuren zijn ook prachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *