fbpx

Lancôme Hypnôse Mascara

Lancôme’s Hypnôse Mascara Review

Lancôme is een Frans merk voor luxe parfums, huidverzorging en make-up. Lancôme is in 1935 opgericht in Parijs. Het merk is al jaren groot adverteerder in de luxe beauty-arena. De advertenties worden wereldwijd gepubliceerd. Heel veel bekende actrices hebben hun gezicht al laten zien in de Lancôme campagnes;  o.a. Isabella Rosselini, Uma Thurman, Julia Roberts, Penélope Cruz, Emma Watson. En voor de heren Clive Owen (ben ik fan van 🙂 ). Het eerste luxe product dat ik ooit kocht in mijn leven was van Lancôme Hypnôse mascara. Vandaag breng ik een ode aan deze mascara, die ik na meer dan 30 jaar nog steeds graag gebruik.

Klik hier om andere reviews van Lancôme producten te lezen.

Lancôme’s Hypnôse: na 30 jaar nog steeds mijn favoriete mascara

Lancôme’s Hypnôse Mascara Review

Volg jij ons al op Instagram?

Als ik er bij nadenk ben ik toch altijd wel heel erg trouw geweest aan mijn Lancôme Hypnose mascara. Er bestond / bestaat voor mij gewoon geen andere mascara die in de buurt komt. Natuurlijk heb ik door de jaren heen weleens een andere mascara gekocht. En natuurlijk waren / zijn daar ook mooie exemplaren bij. Maar altijd ging ik toch terug naar mijn oude vertrouwde Hypnôse. Ik ken geen andere mascara die je zo gemakkelijk laag over laag kan aanbrengen, zonder dat deze gaat klonteren. Deze mascara zorgt voor volume op maat. Dit dankzij de ultra-vloeibare textuur die de wimpers glad en perfect opmaakt zonder ze te verzwaren.

De voordelen op een rijtje:

  • Mascara voor volume op maat; laag na laag kan aangebracht worden zonder te klonteren
  • Jojoba-olie en acaciagom die de wimpers verzorgen
  • Resultaat is tot 6 keer meer volume
  • Versterkt en beschermt de wimpers de hele dag lang!

De mascara borstel

Lancôme’s Hypnôse Mascara Review

Met zijn 1000 haartjes geeft het unieke PowerFull™ borsteltje de wimpers een mascara volume op maat. Je kunt dus naar eigen wens het gewenste volume creëren. Het borsteltje glijdt soepel over de wimpers, scheidt de haartjes en omhult ze gelijkmatig over de hele lengte.

Resultaat en conclusie

Lancôme’s Hypnôse Mascara Review

Lancôme’s Hypnôse Mascara Review

Op bovenstaande foto heb ik Lancôme Hypnose mascara in 2 dunne laagjes aangebracht. Op de klassieke manier van de wortel naar de punt met een zigzagbeweging. Zo zorg je voor een maximale dikte en een betere scheiding. Deze handeling kun je naar wens herhalen om de oogopslag nog verleidelijker te maken. Voor een avondje kun je met gemak nog meer laagjes aanbrengen. Dan krijg je echt nog vollere wimpers die toch mooi gescheiden blijven.  De mascara is mooi klassiek zwart en geeft geen irritatie aan mijn (gevoelige) ogen. Lancôme Hypnose mascara is altijd te vinden op mijn toilettafel en dat dus al heel veel jaartjes. Leuk, toch zo’n trouwe favoriet 🙂 ? 

 

Ik heb de Lancôme’s Hypnôse mascara zelf gekocht bij Douglas voor € 34,87 (vaak aangeboden met 25% korting).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *