fbpx

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss No. 151 Cherry Symphony

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss No. 151 Cherry Symphony

Toen ik met mama in Tenerife was stuitte ik op deze ontzettend grappige Lancôme Juicy Shaker Lipgloss. Hij lijkt op een mini-cocktailshaker! Ik swatchte hem gelijk enthousiast en ik vond het effect erg bijzonder. Hoe langer je de lipgloss schud als een cocktailshaker: hoe intenser de kleur wordt!  Tot mijn blije verassing kreeg ik hem van mijn moeder als een cadeautje. Zo lief <3 . Vandaag ga ik hem voor jullie reviewen.

De verpakking en formule

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss No. 151 Cherry Symphony

Volg jij ons al op Instagram?

Zoals ik al eerder zei is de verpakking van de Juicy Shaker eigenlijk een mini-cocktailshaker. Ik vind ze er echt super cute uitzien. Maar ook chique, zoals we van Lancôme gewend zijn. De substantie is anders dan je zou verwachten bij het woord lipgloss. Ik vind dat je hem eigenlijk het beste kan omschrijven als een lip olie met een (vrij intens) kleurtje. De lipgloss is dan ook heel erg verzorgend. Er is namelijk amandelolie, omega 3 en cranberry olie aan toegevoegd. Door de toegevoegde oliën plakt de lipgloss ab-so-luut NIET. NICHT. NADA. Dat vind ik toch wel het grootste pluspunt van dit product. Daarnaast is de Juicy Shaker van Lancôme dus ook erg verzorgend voor de lippen. Dit is de kleur No. 151 Cherry Symphony, maar de formule is uiteraard hetzelfde voor alle Juicy Shakers.

De applicator

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss No. 151 Cherry Symphony

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss No. 151 Cherry Symphony

Zoals je ziet op deze close-up is de applicator een soort sponsje met allemaal kleine ‘haartjes’. Als ik dit zo typ vind ik het eigenlijk heel erg vies klinken, maar dat is het niet. De applicator voelt heel erg zacht en fijn aan en pakt niet teveel product in een keer. De vorm van de applicator beweegt goed mee met de lip contouren en maakt het precies aanbrengen van de gloss heel makkelijk. Ik vind dit wel chill werken zo!

Swatch

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss No. 151 Cherry Symphony

De Lancôme Juicy Shaker lipgloss heeft een bi-phased formule, wat inhoudt dat de substantie uit meerdere elementen bestaat. Die elementen dienen gemengd te worden door de lipgloss te schudden (shaken). Hoe langer je de lipgloss schud, hoe intenser de formule wordt. Dat zie je ook hierboven op de swatches. Ik vind dit wel tof; als je zin hebt in een heel subtiel glansje schud je gewoon even en als je een volle bak ambiance glans wilt, schud je wat langer!

Resultaat en eindconclusie

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss No. 151 Cherry Symphony

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss No. 151 Cherry Symphony

Ik ben super blij met mijn Lancôme Juicy Shaker Lipgloss! Ik vind de kleur No. 151 Cherry Symphony mooi. Hij is niet super fel en opvallend, maar dat vind ik juist wel fijn voor een verzorgend lipproduct. Want nu kan ik hem ook dragen als ik verder helemaal geen make-up op heb. Ja, ik heb ook wel eens een cheat dag 😉 . De lipgloss doet wat hij belooft: hij verzorgt mijn lippen écht intens en voorziet ze van een mooi kleurtje. En dat alles zonder te plakken. Dat is voor mij het grootste pluspunt. Want ik heb er echt een hekel aan als mijn haar aan mijn lippen plakt. Zoals je misschien al verwacht blijft de lipgloss niet super lang zitten, maar hij laat wel een soort ”stain” achter op mijn lippen. De glans vervaagt na ongeveer 4 uur en dan blijft er dus wel een mooi egaal kleurtje over. Ik vind de Lancôme Juicy Shaker lipgloss echt een topper en daarom een grote aanrader! En van de verpakking word je toch ook gewoon helemaal blij?

 

Ik heb de Lancôme Juicy Shaker Lipgloss gekregen van mijn moeder. In Nederland kost hij € 26,82 en hij bestaat ook in een matte variant (hebben!).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *